Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Разпределението на ученици

  Share
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Пет Юни 06, 2008 12:07 pm

  Всеки ученик идваше тук при постъпването си за да бъде разпределен. Самото разпределение се случваше по твърде необикновен начин - всеки ученик влизаше в една малка стая без прозорци, чиято единствена мебелировка бяха странни огледала и един стол, на който се предполагаше, че ученикът трябваше да седне. Когато това се случеше, в главата на всеки ученик изплуваха най-скритите му спомени. След като преживяването на отдавна отминали случки свършеше, ученикът разбираше за кой дом е. Никой не разбираше как се случва, но всеки просто ... разбираше.


  В тази тема пишете спомени, аз ще ви кажа за кой дом сте.
  avatar
  Карълайн Грейв
  Ученик

  Брой мнения : 207
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Карълайн Грейв on Нед Юни 15, 2008 3:01 pm

   Карълайн влезе в стаята - не със страх, а с трепет на очакване. Бе чувала какво се случва тук и очакваше да го види в действителност, да разбере в кой дом ще бъде разпределена тя.
   Тя затвори вратата след себе си и се огледа - наоколо имаше само огледала, точно както бе чувала. Тя се съсредоточи върху едно от своите изображения и в главата й изплува спомен.
   
  " - Това какво е? - малко момиченце, на не повече от 3 годинки, се бе вкопчило в полата на една жена и сочеше хилядите книги, подредени една до друга грижовно в кабинета на баща й. Карълайн разпозна в това момиче себе си, а жената, която питаше, бе нейната бавачка, която се грижеше за нея докато не навърши 5 и родителите й не я убиха. Оттогава тя се грижеше сама за себе си.
  -Не трябва да си тук, Кари. Хайде, родителите ти ще ми се карат!
  -Не! - упорстваше момичето. От малка бе страшно упорита - Първо ми обясни какво е!
  -Това ли - бавачката й се усмихна - Това са книги, мила. Когато пораснеш ти също ще можеш да ги четеш и ще получаваш много знания от тях.
  -Не е честно! Искам сега! - Кари се намуси. Бавачката й се изсмя от сърце, след което взе внимателно една книга от лавиците и я подаде на момичето.
  -Винаги съм знаела, че си по-умна от останалите... Ела, ще те науча как да четеш.
  Кари се зарадва от сърце и от този ден нататък четенето бе едно от любимите й занимания."

  Карълайн се откъсна от спомена и отново погледна в изображението си. Тя се усмихваше - въпреки, че бавачката й бе мъртва, тя имаше прекрасни спомени с нея и много я обичаше. Карълайн си мислеше, че вече е приключила, когато бе засмукана от друг спомен.

  "Кари стоеше на една поляна, тук бе на 4.
  -Хайде, защитавай се! - изкрещя баща й и изпрати едно от леките проклятия към невръстното си дете.
  В ръката на Карълайн имаше пръчка, която тя се учеше как да използва.
  -Експелиармус! - отрони се от усните на малкото момиченце и пръчката на баща й изхвърча от ръката му, а проклятието, което летеше към нея се изстреля някъде във въздуха. Баща й я прегърна и й каза:
  -Справи се отлично, момиченцето ми.
  Единствено бащата на Кери се интересуваше от нея - майка й бе била безчувствена винаги, дори когато беше бебе.
  Кери обожаваше тренировките с баща си, както и обожаваше битките, когато порасна."

  След този спомен Карълайн отново се върна в реалността,  огледа се. Очакваше някой спомен да я залее отново, но това не се случи. Изведнъж глас промърмори в главата й "Твоят дом е ..."
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Нед Юни 15, 2008 3:34 pm

  Твоят дом е Блекроуз
  avatar
  Kaden Shou
  Ученик

  Брой мнения : 110
  Age : 30
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Kaden Shou on Нед Юни 15, 2008 7:47 pm

  Кейдън тръшна вратата зад себе си малко по-силно отколкото трябваше. Смутен от действието си, той се обърна към входа на стаята и направи странна съжалителна физиономия. Не последва глас, което трябваше да означава, че не е нарушил ничие спокойствие с трясъка. Вече можеше да огледа стаята. Не беше очаквал тя да е празна, тъй като в това не намираше никаква логика, но и не очакваше да разбере функцията на всичко от пръв поглед. Столът бе в центъра на стаята:
  -Значи така...това трябва да е ключът към моите спомени...-измрънка си Кей под нос и се приближи малко плахо. Не знаеше дали иска да се подлага на това, но след като бе дошъл толкова далеч...какво бе още една крачка напред.
  Той се реши и седна на стола. Едва тогава забеляза гладката повърхност срещу него. Ако не мразеше толкова много огледалата, сигурно ефектът щеше да се появи по-бързо, но за Кейдън бяха необходими няколко минути да се насили да се погледне. Отвъд рошавата черна коса и болнавобледата кожа сякаш започваше да се появява още нещо...първият му съзнателен спомен

  "-Не! Моля ви какво става?!-крещеше малко момче с раздърпани дрехи и окървавени ръце, докато двама едри мъже го влачеха на някъде.
  А пред тримата бе целия живот на момчето-една премазана кола, оплискана сега в кръв. Звучаха сирени, натрапчиви и дразнещи за слуха, но малкият не ги чуваше. За него действителни бяха само двете ръце хванали го от всяка страна...теглещи го надалеч от всичко, което има. Една ръка стърчеше неподвижна и отпусната от предното стъкло на онова, което преди представляваше автомобил. Върху тази ръка малкото момче фокусираше вниманието-от тази ръка искаше да бъде държано то сега-не от силните мускули, които го стискаха до болка... Но болка той не изпитваше в ръцете. Болката беше реална-тя беше там-в сърцето му...в гърлото, което се раздираше и не можеше да продължи да издава звук...в стомаха, който заплашваше да се преобърне и да го унищожи. Тези неща не значеха нищо за него сега-той щеше да ги чувства после-щеше да разбере че ги има и няма да избягат. Но сега бяха далеч от него, обвити в странна бяла мъгла. Защо го бяха издърпали от там? Защо му бяха отнели всичко?...."

  Кейдън прикри лицето си с ръка. За пръв път виждаше този спомен толкова ярък и не му понесе. Стаята обаче явно изискваше още...
  "Висока бяла сграда разпръсна мъглата. Пред нея стояха усмихната жена и същото малко момче. Дрехите му бяха здрави и ръцете вече бяха чисти. Целият ужас отдавна беше отминал. Кейдън прекоси двора заедно с двата призрака от миналото си, огледа игрището на пансиона, усмихна се на няколкото познати лица, които забеляза. Всичко беше наред. Това беше един от малкото хубави спомени, които той притежаваше. Знаеше какво ще се случи след това, но проследи двойката призраци вътре в сградата. Тук щяха за пръв път да му кажат, че е специален..., че ще има бъдеще за него....и че всичко ще бъде наред. Жената го отведе в кабинета на управителката, но не останаха там дълго. Скоро излязоха-Кейдън предпочете да не проследява този момент-в реалността той не бе разбрал и дума от казаното от жените, а все още не бе овладял немски. вместо това предпочете да ги изпревари, да тръгне надолу по коридора и да се спре пред вратата на своето минало...и своето единствено бъдеще. Скоро двата призрака го настигнаха. Малкият Кей бе притеснен-не знаеше какво го очаква. Когато вратите се отвориха, той не успя да каже дума дори-можеше само да гледа със зяпнала уста. Това пред него беше най-масивната библиотека, която някога беше виждал...все още беше. Въведоха го вътре, при други няколко деца като него и го оставиха."
  Споменът се разми и остави усмивка на лицето на Кейдън Шоу. Странно показателни бяха тези два спомена. странно показателно бе как може животът ти да се превърне от една смазана кола, в целият съществуващ свят, затворен в красивите жълти страници.
  Кейдън бе готов за следващ спомен, но такъв не последва. Наместо това в него се роди малка натрапчива идея. "Моят дом е..."
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Нед Юни 15, 2008 8:53 pm

  Твоят дом е Силвърайс
  avatar
  Augustina
  Ученик

  Брой мнения : 78
  Age : 24
  Раса : нечистокръвна
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Augustina on Пон Юни 16, 2008 11:04 am

  Оугъстнина влезе без страх в стаята и погледна с недоволство стола.Тя имаше много лоши спомени и не искаше дори да си помисли за тях.Погледна отражението си в огледалото ,бавно се приближи към стола и седна.'Бъди силна!'-повтаряше си тихо тя.Но колко ли силна можеше да бъде щом спомените й бяха ужасни...
  '-Татко,татко!-извика малко червенокосо момиченце облечено с жълта кърпена нощница-Къде ме водиш?!
  -Млъкни, изчадие на ада!С майка ти трябваше да те убием още когато беше в утробата й.Не трябваше да пускаме звяра навън!-крещеше той и едновременно стискаше посинялата от студ детска ръчичка.
  Момичето не можа да се обади повече.Думите бяха излишни.А нощта - студена и мъглива.Оугъстина и баща й се отдалечаваха от дома си с всяка крачка.Когато стигнаха до голяма пропаст,той я сграбчи и хвърли без капка милост."
  'Стига!'-извика Оугъстина.Но никой не я чуваше.Спомените продължаваха...
  '-Моля ви! Помогнете ми!-крещеше малко дрипаво момиче на студенокръвните лондонски минувачи.Но никой не я чуваше и не искаше да я чуе.
  По чудо оцелялото дете живееше под моста и се хранеше с плъхове по особен начин.То бавно смучеше кръв от тях .Не,не беше вампир,а нещо друго'
  Изведнъж споменът изчезна.'Това ли беше?'-попита Оугъстина и се погледна към вратата с надеждата да види някого.


  Последната промяна е направена от Augustina на Пон Фев 23, 2009 8:39 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Пон Юни 16, 2008 4:34 pm

  Редфлейм избра теб
  avatar
  vili_kt
  Ученик

  Брой мнения : 5
  Registration date : 16.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by vili_kt on Пон Юни 16, 2008 6:03 pm

  Когато Дет влезе в стаята и видя многото огледала , тя се очуди . Но все пак знаеше , че трябва да седне на стола и да си спомни родителите си. Тя това и направи .Изведнъж в огледалото се появиха черни гарвани и гробища .Това беше мястото , където бе родена и отраснала.Странни хора с крила на птици вървяха около малко дете и му повтаряха '' Бягай , дете , бягай ! Не си желано тук , в нашия свят !''Това дете беше Дет , тя не беше като остналите.Беше по - силна и съществата се бояха от нея.''Можеби поради тази причина родителите ми са ме изоставили '' - помисли си Дет. :suspect:
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Пон Юни 16, 2008 7:10 pm

  Редфлейм е твоят дом
  avatar
  Кейти
  Ученик

  Брой мнения : 4
  Registration date : 17.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Кейти on Вто Юни 17, 2008 10:29 am

  Кейти леко отвори вратата и бавно влезе.Огледа всичко и се сети за какво е тук.Седна на един определен стол и си спомни нещо.Беше прохладно лято,Кейти беше получила за единайстият си рожден ден кученце.Тя го разхождаше в красивия и тих парк и се радваше на природата и всичко наоколо.Сам (така се казваше кучето) беше привлечен от нещо плаващо в близката река.Изведнъж се спусна към него.Кейти не беше хванала добре нашийника му и той и се изплъзна от ръцете.Тя викаше след него да се върне,докато се опитваше да го хване.Когато стигна брегът на реката тя се уплаши.Сам се беше покатерил на един камък и лаеше нещо в реката.Кейти се опита,но не можа да се качи на скалата и замоли кучето да се връща.С последни сили успя да се качи,но в този момент кутрето скочи в реката,която за него бе дълбока и момичето не го видя повече.С насълзени очи тя се върна и побягна да намери животинчето.Нямаше го,беше се удавило.Кейти седна на тревата и заплака.За първи път я болеше много.Наблизо минаваше сестра й и я видя.Изтича при нея за да види какво става.След разказа тя я прегърна й й обеща,че ще и вземат ново кутре. Изминаха няколко дни,Кейти не спираше да плаче и тъгуваше много.Постоянно гледаше през прозореца към реката.И докато гледаше за миг сърцето й спря.Да!Той беше!Сам!Жив и здрав!Момичето не можеше да повярва и излезе навън.Очите й не лъжеха.Кучето стоеше пред нея и радостно лаеше.Това е.Най-тънжия й спомен бе когато Сам скочи от скалата,а най-добрия,когато той се върна жив и здрав!Кейти се сети за това и очите и се насълзиха.Но тя се усмихваше,защото сега Сам си живееше при баба й и дядо й щастливо.
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Вто Юни 17, 2008 10:33 am

  Твоят дом е Силвърайс.
  avatar
  Lily
  Ученик

  Брой мнения : 176
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 23.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Lily on Пон Юни 23, 2008 7:05 pm

  Лили влезе в стаята. Трябваше да остави своя пухкавелко отвън. Присви сините си очи. И дори не беше седнала, когато видя нещо много ясно
  "-Агуаменти! Агуаменти! Нищо не става... - унило заяви русото момиче.
  -Спокойно, ще стане. - усмихна се укуражително мака й. - С годините ще усъвършенстваш своите умения. Знаеш че няма да стане от веднъж."
  Лили се усмихна това беше един от малкото спомени с родителите й, защото те често оцъстваха и баба й идваше на гости у тях.
  После видя още нещо... Видя брат си, малкото си братче. Няколко часа преди да умре.... Момичето тръсна глава и излезе, не искаше да вижда този спомен, стаята и без това вече го беше "научила".
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Пон Юни 23, 2008 7:23 pm

  Стаята дълго се чуди, къде да сложи това момиче... Накрая отсъди Силвърайс.
  avatar
  Рик Бенет
  Ученик

  Брой мнения : 137
  Age : 24
  Раса : Човек
  Registration date : 24.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Рик Бенет on Вто Юни 24, 2008 2:58 pm

  Рик влезе в стаята с наперена походка - знаеше от сестра си какво е. Седна на стола и се съсредоточи в изображението си. Изведнъж изплува спомен:
  "-Рико, Рико, помогни ми! - викаше малката му братовчедка, която тогава бе едва на 3 годинки, а Рик бе на 7.
  -Чакай малко, имам си работа!
  -Рико, ще се удавя, помогни ми!
  -Ох, добре, идвам. Но ако експериментът ми се провали, ти ще си виновна. - Рико направи изкривена гримаса и след това стана енергично, приближи се до малкото езерце и с един замах измъкна давещото се момиченце.
  -Благодаря ти! - гушна го тя приятелски.
  Рико въздъхна, след което хвърли тъжен поглед към колбичките, които димяха.
  -Всичко се провали! - ядоса се той и се прибра в къщата."
  Рик се усмихна на този спомен. Не се гордееше особено с него, не само защото едва остави братовчедка си да се удави, а на всичкото отгоре и опита му се провали. Явно това бе достатъчно, защото стаята прошепна дома му...
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Вто Юни 24, 2008 3:12 pm

  Твоят дом е Грийнсторм
  avatar
  grey_fire
  Ученик

  Брой мнения : 80
  Registration date : 29.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by grey_fire on Нед Юни 29, 2008 1:34 pm

  Нана влезе в стаята бавно и се огледа замислено, имаше толкова много спомени които искаше да забрави завинаги, но точно на такива места те прииждаха без да може тя да ги спре.
  Белокосото момиче се насочи към стола в средата на стаята и седна спокойно, като пак огледа помещението замислено. Всички тези огледала, огледала... и спомените.

  "- Изведи детето от тук!- нареди висок мъж с прошарена къса коса и тъмни очи.
  - Ами ти?- запита жена, също с прошарена коса вързана на ниска опашка, но нейните очи бяха сини. Малкото белокосо момиченце, на около 10 стискаше ръката на жената и гледаше към затворения прозорец на стаята уплашено.
  - Ще се погрижа те да не ви проследят, вървете към реката.- отвърна мъжът и прегърна съпругата си. В същия момент прозорецът се натроши и множество същества с кървясали очи и дълги зъби нахлуха вътре, като се засмяха злокобно:
  - Какво си имаме тук?! Цяло семейство!- промълви един от вампирите, бяха диви, не като други които Нана беше срещала през годините, тези бяха същински чудовища.
  Момиченцето беше изтръгнато от ръцете на жената, а двамата възрастни разделени в различни части на помещението. Тогава тя видя онези остри зъби, които се приближаваха към врата й и изпищя ужасено, а с този писък и отблъсна нападалетя си. Вампирите се извърнаха към нея и потрепериха, а очите им се разшириха уплашено:
  - Тя е...- заекнаха някои и започнаха да отстъпват към зеещата врата варата и разбитите прозорци..."

  - Стига толкова!- стисна очи Нана и приведе глава:- Това е ужасно!- стисна ръцете си в юмруци и пак отвори очи, вглеждайки се в сцената в огледалата.
  " Втатата се затвори с трясък, а прозорците се залостиха с внезапно изкъртени дъски от пода на стаята. Очите на момиченцето сияеха в алено червено, а косата й достигаше почти до пода. Тя вдигна глава и огледа нападателите разгневено:
  - Крусник...- последните думи, които присъстващите в саята чуха. Крясъци от болка се разнесоха наоколо, а цялото помещение беше оплискано с алена течност и всичко само за няколко минути..."

  Белокосото момиче стана от стола и покри лицето си с ръце:
  - Защо точно този спомен?- промълви и въздъхна:- Не, няма значение вече.
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Нед Юни 29, 2008 1:39 pm

  Блекроуз е твоят дом!

  Could`Be
  Ученик

  Брой мнения : 3
  Registration date : 10.07.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Could`Be on Сря Юли 16, 2008 10:45 am

  Стефан влезе в стаята бавно и несигурно.Притесняваше се кой точно спомен ще излезе на показ.Стигна до стола, който беше поставен в средата на помещението и седна.

  -Татко, татко?Кога ще излезем навън?-попита малко на възраст момче.
  -Ей,сега идвам!Само да взема метлите!-отвърна с ръзвълнуван глас възрастен мъж-бащата на момчето.
  Малкият Стефан Фиоро се чувстваше развълнуван.Баща му щеше да го учи да лети с метла за куидич.За това, когато баща му излезе с две метли, малкото момченце вече нямаше търпение да се качи на едната.
  -Хей, по полека!Имай търпение!-каза с весел глас възрастният мъж.-Първо трябва да вземеш метлата и...
  Но бащата нямаше време да довърши мисълта си-Малкият Стефан, който преди седмица беше направил 6 се носеше из въздуха.Движенията му не бяха перфектни,но баща му го гледаше с удивление и голяма гордост.Не всеки ден момче на 6 години, което за пръв път се качваше на спортна метла политаше с нея.
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Сря Юли 16, 2008 10:50 am

  Редфлейм е твоят дом!
  avatar
  Nightmare Haits
  Ученик

  Брой мнения : 347
  Age : 23
  Раса : Нечистокръвна магьосница
  Registration date : 22.07.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Nightmare Haits on Вто Юли 22, 2008 3:05 pm

  Найт пристъпи плахо в малкото помещение.Забеляза стола,посегна към челото си за да изтрие потта.Отметна косата си и решително направи няколко крачки към стола.Тогава седна и...Първият спомен който изплува в съзнането й беше от преди околко 11-12 години:Беше в градината с родителите си.Беше слънчево,всички се смееха.Сестра й бе още малко бебе,а Найт се грижеше за нея старателно...На лицето й изплува усмивка(като по чудо),тогава тя скръсти ръцете си и зачака хубавият спомен да приключи.И ето най-сетне тя се пренесе на тъмна и мрачна учлица,с наметното одеало на гърба си,държаща за ръката сестра й -Мери Алис,а пред тях - горяща кола.Ленейките звучаха странно,и забързано,но за двете сестри всичко беше на забавен кадър.По лицата им се стичаха сълзи...Изведнъж Найт се стресна и изтри сълзите от очите си...Пренесе се към друг спомен...Беше в гората,там със елфите и се учеше как да удря.Елфите танцуваха доволно около нея и от време на време й покаваха някой друг трик.Всякаш цялата гора бе на нейна страна,движенията и бяха като на гимнастичка,слънцето процепваше през гъстите клони...
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Вто Юли 22, 2008 5:00 pm

  Блекроуз е твоят дом!
  avatar
  Pythia_Monthu
  Ученик

  Брой мнения : 20
  Age : 28
  Registration date : 23.07.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Pythia_Monthu on Сря Юли 23, 2008 9:24 pm

  Пития влезе в малката стая,за да намери маса с хартия за писани и молив.Тя седна спокойно на стола,пред масата и се заоглда.Знаеше какво се очаква да направи и просто затвори очи, за да си поеме въздух и да остави спомените просто да се появят пред погледа й.
  "-Пития, ела при мен- жената бе седнала на земята в голямо светло помещение с висок,заоблен таван.Това бе майката на Пития-многоуважаваната Ейна Монту,главна жрица в слуба на Нефтида.
  Малкото 5-годишно момиче отиде до майка си и седна срещу нея, със скръстени крака и ведра усмиква.
  -Милато ми момиче,нещата за теб са толкова сложни,за си толкова малка-жената,с кожа в цвят на карамел и гарваново -черна коса, приглади нежно нослето на момичето.
  -Майка...искам да дойда с теб в главния храм-промълви Пития със ясен и звънък глас и се озадачи,когато Ейна се засмя.
  -Не ти е позволено, дори и аз не мога да ти дам това право-жената въздъхна-този, които даде част от себе, която сега живее в теб...баща ти,той не бе като мен,като нас.Той не бе посветен в Истината...затова ти сега,като негово продължение не можеш да пристъпиш там, където където е позволено само посветени да влизат.
  Пития се намръщи,но после поърза да погледне с очакване майка си:
  -КОй е той...моя баща-попита тя.
  -Вярвам в теб моя малка жрице...Вярвам,че ще разбереш истината сама и някой ден,когато времето е правилно ще ти бъде позволени да пристъпиш на най-святите места.
  -Значи...трябва да се срещна с него...-Пития погледна изпитателно майка си
  -Това ще е само част от пътя ти...но не забравяй...Стъпка по стъпка,и всичко ще се разкирие...Ти имаш такава сила,не бързай.
  -Няма...но когато мога,ще се върна и тогава ще бъда завършена,нали...-момичето се усмихна и поклати глава при благат усмивка на майка си."
  Пития отвори очи и се усмихна, с полу-извити устни.Сетне стана и излезе.
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Чет Юли 24, 2008 9:39 am

  Редфлейм е твоят дом!
  avatar
  Експирианс
  Ученик

  Брой мнения : 21
  Registration date : 27.07.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Експирианс on Чет Юли 31, 2008 4:26 pm

  Експирианс влезе в стаята и вратата се затвори с трясък зад гърба й, който изобщо не направи впечетление на момичето. Тя направи две крачки и започна да оглежда стаята.Нямаше прозорци и всичко ий изглеждаше много странно. Целите стени бяха покрити със странни огледала, а единственото различно нещо беше един стол в средата на стаята. Експирианс се приближи и седна на стола. Знаеше какво ще последва и момичето изпитваше известно притеснение от това....не искаше да си спомня миналото, но това не зависеше от нея..........
  .........Спомена я върна в къщата на семейството, когато тя беше едва на шест години. Слънцето едва беше изгряло и тя стана, за да се подготви за училище. Облече се и слезе в кухнята, където майка й приготвяше закуската. Баща седеше на една от възглавниците на пода и четеше някакво писмо, от което не остана много доволен, след което стана и отеде и прошепна нещо на майка й....
  - Аз, трябва да тръгвам - каза той и отиде до вратата
  - А,нали обеща да ми помогнеш с тренировката ми след училище ? - провикна се след него Експирианс
  - Помоли брат си да ти помогне - каза той - То е по- добър от мене в използването на шурикени.
  След което си замина, а тя довърши закуската си ядосана, понеже баща й никога нямаше време за нея...винаги се занимаваше или с мисиие си или с брат й....вече й беше писнало ....
  - Време е да тръгваш за училище - подсети я майка й.
  - Знам - отгечено й отговори Експирианс и отида да потърси брат си....Намери го в стаята му ....
  - Някога ще се научиш ли да не нахълтваш така - скастри я той.
  - Братко...Ще ми помогвеш ли за тренировката ми с шурикени? - попита го тя без да обръща внимание на забележката му.
  - Зает съм - отговори той - Попитай татко.
  - Но той ми каза, че ти си по - добър с шурикена - каза Рика - Пък и аз смятам така. Винаги си ме смятал за пречка.
  - Прости ми Рика, може би някой друг път. ДНес нямам време да ти помогна.
  - Ти винаги така казваш - отегчена каза Рика - и това не е само днес, ти винаги оттказваш да ми помогнеш........
  ........След часовете, който както винаги бяха скучни Рика се прибираше към дома си.Днес беше закъсняла малко и бързаше да се прибере. Малко перди да стигне къщата си забеляза нещо нередно....лампите бяха изгасени, а още не беше време за лягане.....тя се затича....Влезе в двора,.....глетката вътре беше ужасна....навсякъде беше опръскано с кръв и имаше мъртви хора....Експирианс не можа да издържи и стана от стола и излезе от стаята....не искаше да го преживява отново. Но истината беше, че го помнеше много ясно и този спомен я преследваше дори в сънищата й. В този ден брат й беше избил целия им клан....единствено нея я беше оставил жива и...тя не мож ада направи нищо....не можа да ги спаси..... От тази вечер си беше обещала да го намири където и да се намира и да го убие...да отмъсти за смърта на родителите си и близките й хора....Това беше станала главната й цел, беше изпълнена с омраза и единственото което знаеше, че рано или късно ще го намери и биткатта щеше да е на живот и смърт.......
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Съб Авг 02, 2008 9:00 am

  Грийнсторм е твоят дом!

  Sponsored content

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Нед Яну 20, 2019 4:52 pm