Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Нана Уайдет

  grey_fire
  grey_fire
  Ученик

  Брой мнения : 80
  Registration date : 29.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Нана Уайдет Empty Нана Уайдет

  Писане by grey_fire on Нед Юни 29, 2008 1:19 pm

  Име: Нана Уайдет
  Години: 14
  Кръв: чистокръвна, Крусник.
  Външен вид:

  Нана Уайдет C0dc729f
  Дом: Блекроуз
  История: най- малката сестра от семейство Крусници (вампири, които се хранят с кръвта на други вампири). Тя самата не познава родителите си, защото е отгледана от двамата си братя убили собствените си родители заради заговор срещу тях, който по- късно се разделят и всеки от тримата поема в различна посока. Тогава Нана е на 6 и скитайки из селце, в което братята й са я оставили среща хора, които я приемат като своя дъщеря и я отглеждат, те самите са мъгълокръвни, като жената е художник, а мъжът търгува с картините на съпругата си. Нана израства спокойна в новото си семейство, но един ден нейната жажда се проявява, когато селището е нападнато от група вампири. Белокосото момиченце е на 10 и избухва в гнева си, като избива всички нападатели сама. На следващия ден хората са ужасени от нея и от това, което е сторила, но осиновителите й не предприемат нищо срещу нея и застават на нейна страна защитавайки я. Когато навършна 13 в живота й се връща един от братята й, който я търси от дълго време. От начало двамата са в студени отношения, като след няколко спора момичето се съгласява да изслуша брат си Нава, а от неговите думи разбира, че като Крусник притежава някои специфични способности, които трябва да развие и мястото й не е сред хората, независимо от уроците по магия които те са й преподавали. Нана приема да замине с брат си, който я учи как да се справя с жертвите си- обикновените вампири, кога да убива и кога да се сдържа, а времето прекарано с Нава наистина й помага за напред, за да определи кой наистина става за нейна... храна.
  Семейство: брат- Нава- https://2img.net/h/i166.photobucket.com/albums/u82/katri_mei/sinmiramel/Innslashy-SilverDragon.jpg
  брат- Ника - https://2img.net/h/i166.photobucket.com/albums/u82/katri_mei/sinmiramel/Devil_by_heise.jpg
  Характер: мила и добра, трудно раздразнителна и спокойна, но когато наистина е ядосана не може да удържи дивото в себе си и става изключителна зла и отмъстителна. Мрази някой да й казва, че не може да направи нещо, освен ако сама не реши че наистина не може. Обича спокойствието и тишината, също и да е сама с мислите си, но главно защото се бои да не нарани неволно някого. От имналото си има малко приятели, но все добри, за които е готова на всичко...
  Особености: вроден талант е контактната телепатия, може да види съзнанието и душана на всяко живо същество само ако го докосне. Разполага и със слаба телекинеза, но се нуждае от много енергия за да се справи. Неин талант са въздушните магии, като на белокосият й брат е белия огън, а на червенокосия- червени мълнии.
  Отличителни белези: родена е с белег като този на челото на двамата й братя, но нейният е горната част на дланта.
  И каквото друго му хрумне, че е нужно да опомене: когато подивее и излезе извън контрол, външният й вид се изменя- косата й увеличава дължината си, а спокойните й червени очи стават алени и сияят зловещо, в допълнение са дълги и остри като ножове нокти и вампирски зъби, заедно с енергияно оръжие което се появява в ръцете й само в това положение, също разполага и с ангелски криле, покрити с черни и бели пера.
  Снимка:

  Нана Уайдет IPodPictures011


  Последната промяна е направена от grey_fire на Пон Юни 30, 2008 3:16 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Нана Уайдет Empty Re: Нана Уайдет

  Писане by Laila Archer on Нед Юни 29, 2008 1:35 pm

  Одобрен герой!

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:14 pm