Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Мелиса Вайълет Фопъри

  Мелиса Фопъри
  Мелиса Фопъри
  Ученик

  Брой мнения : 10
  Registration date : 01.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Мелиса Вайълет Фопъри Empty Мелиса Вайълет Фопъри

  Писане by Мелиса Фопъри on Пон Сеп 01, 2008 10:09 pm

  Мелиса Вайълет Фопъри
  ~
  Мелиса Вайълет Фопъри Escapezf0
  ~
  Галено име - Мел,Мели,Лис
  ~

  Години - 14
  ~
  Курс - I
  ~
  Кръв - Чистокръвна

  ~
  Домашен Любимец - Капска Лисица,на име Мистерия
  ~
  Външен Вид - Мел много обичаше непокорната си и дива,едва ли не бяла коса,която обикновено държеше пусната. Не беше нито права като пръчка,нито на къдрици,затова Мелиса обичаше да беличките кичури да се стичат свободно по раменете й,но когато учеше вързваше косата си на конска опашка,а по други официални поводи се примиряваше и рядко я оставаше пусната.Кожата й не беше особено светла,сякаш контрастна на косите й.Лицето й бе в кръгла форма.Нормално по големина носле,плътни розови устни и добре оформени вежди в тъмно кафяв цвят.Очите й бяха леко дръпнати нагоре,сиви,с лек синкав отенък.Мел беше слаба и висока. Обичаше да се облича с цветове като черно,сиво,червено и синьо,в потничета,къси поли или дънки.Често носи халки или малко други украшения.

  ~
  Характер - Противоречива личност - На моменти беше изпълнена със съвест,а на други - напълно дива и непокорна.Всичко зависеше от настроението й и отношението на околните. Доста суетна,но не е добър лицемер. Умее да лъже,но не го прави често,освен ако не иска да се измъкне от някоя неловка ситуация. Не е общителна,но сприятелиш ли се с нея,обожава да говори. Често се проявява като голям егоист и е страшно упорита. Самоуверена,но не и самонадеяна. Отношението й е различно с всеки - с приятелите си може да е много мила,а може и да е голяма гаднярка. Опитва се да избяга от истинския свят,оставяйки часове в стаята си.
  ~
  История и Семейство - Фопъри е древен род,водещ началото си от Великобритания. Почти всички представители са богати и бащата на Мел не прави изключение. Джеймс Фопъри и съпругата му Вайълет живеят в имението Фопъри (близо до Лондон) ,още преди раждането на Мелиса и тя не познава друг дом. Има по-голям брат - Джордж (17) и по-малка сестричка - Луси (2). Не й бе особено приятно да е средното дете,затова Мели обичаше да се разхожда в гората близо до имението. Бе доста приятно място заради поляните,поточетата и различните животни. През 14-те години от живота на Мелиса не се случват стряскащи или тъжни събития и момичето никога не е познавало добре тъгата,макар често да се е чувствала самотна.
  ~
  Особености :
  Обича всички животни,но не може да каже същото и за хората.

  *
  Не е по здравословните храни,пица и спагети са главното в менюто й.
  *
  Революционер по душа,обича да променя или нарушава правилата.
  *
  Не може да живее без музиката,рядко се отделя от уокмена и слушалките си.
  *
  Винаги се е интересувала от всичко,свързано с магията.
  *
  Ненавижда чай.
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Мелиса Вайълет Фопъри Empty Re: Мелиса Вайълет Фопъри

  Писане by Laila Archer on Пон Сеп 01, 2008 10:11 pm

  Одобрена!

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:06 pm