Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Касиди Лестранж

  Касандра Лестранж
  Касандра Лестранж
  Ученик

  Брой мнения : 41
  Age : 27
  Раса : КрАсИвА МаГьОснИцА
  Registration date : 10.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Касиди Лестранж Empty Касиди Лестранж

  Писане by Касандра Лестранж on Сря Сеп 10, 2008 8:12 pm

  име:Касиди Лестранж
  прякор:за меко име й казват Касандра
  кръв:чистокръвна
  години:14


  Роднини:
  баща:Дерек
  майка:Белатрикс
  брат/сестра:Не й е известно да има

  врагове:без бройка са!
  приятели:доста,но само смъртожадни!Най-близките й приятели са точно три!

  мечта:Да покори света.
  красив спомен:Първото й убийство

  любими предмети:черното й кръстче от майка й с което тя не се разделя

  характер:Касиди е много студена натура.Не се засяга лесно и не се сприятелява лесно. Но веднъж станеш ли й приятел тя те цени до гроб.Сред приятелите си е съвсем различна - сякаш обвивката й се разкъсва и тя се превръща в съвършенно друг магьосник. Би дала живота си за тези, които цени. Смела е и не се страхува от смъртта - всеки умира рано или късно.Винаги се държи хладно и понякога много студено.Рядко усмивка се появява върху лицето й и точно заради това хората я мислят за хлъднокръвна убийца.Но тя е точно такава.Убива без да предупреждава.Но най-много обича да си играе с жертвата си.Първо я измъчва и след това действа.Никой не знае какво си мисли,тъй като е обучен оклумант.Мрази да й заповядват,но приема заповедите единствено от Волдемор.Обича да я третират като господарка и както винаги,получава това което иска.

  външност:Кас има чисто кафяви,дълбоки очи в които мъжете често се влюбват.Косата й е кафява,не прекалено дълга и има леки руси-златисти кичури.Има нежна кожа,със съвсем лек тен и плътни устни.Фигурата й е стройна и се облича в пристегнати мантии.Когато е извън училище обича да бъде в рокли,които са най-често от коприна и свободно падащи по извивките на тялото й.

  История:Касиди е родена в един богат род.Отраснала е сред магьосници и заради това прави първата си магия на пет години.Постепенно Блеатрикс започва да я учи на тънкостите на черната магия.Бавно,но силно Кас усвоява тази част на магията.Единствения човек,който никога не я наранявал това е била майка й.Всички от магьосническия свят изпитвали страх от нея.Но не и Касиди.Чувствала я като най-добра приятелка,не само като майка.
  Когато става на 11 отива да учи в Хогуартс.Две години по-късно започва и обучението й в училището за смъртожадни "Виолона".Там се запознава с Ребека Блек и характерите им си допадат.През времето на обучението си и в двете училища,Кас се запознава с още две личности-Аманда Риддъл и Джесика Малфой.Спречкват се в коридора на черното училище и от там започва войната им.И четирите със студени и злобни характер,започват да се атакуват една в друга.Но никоя не подозира,че година по-късно се налага да играят в отбор.Рамо до рамо.
  От тогава четирите стават неразделни.И дори до сега те никога не се разделят.(Бубс,малко съм копнала от твоя герой,но не се сърдиш нали Crazy dance )


  Thats me!
  Какво?!Жадна съм!
  Jennifer Lain
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Касиди Лестранж Empty Re: Касиди Лестранж

  Писане by Jennifer Lain on Сря Сеп 10, 2008 8:22 pm

  Одобрена!


  _________________
  Касиди Лестранж JenLainSign

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 5:03 pm