Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Уникалният магазин за сладкарски изделия на мадам Хънипом

  Share
  Jennifer Lain
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Уникалният магазин за сладкарски изделия на мадам Хънипом

  Писане by Jennifer Lain on Нед Юни 15, 2008 9:44 am

  Тук учениците идваха по време на посещенията на Хогсмийд, защото всички обичаха сладкото и нещата, които продаваха тук. Атмосферата бе приятна, но винаги бе претъпкано когато учениците бяха в Хосмийд.

  Изделията на мадам Хънипом бяха толкова вкусни, че онези от учениците, които обичаха сладко,а и всички останали, не можеха да се откъснат от тях.
  Сред най-любимите сладости бяха:
  Меденият трол; Захаросаните корнуолски феи; Карамелените жабоци и Превъзходно шоколадовия комплект топки за куидич.
  Имаше и много други захрни изделия,всевкусови бонбони и купища шоколадови и захаросани водни кончета,пчели и канелени миниатюрни бокали и панделки.
  Мадам Хънипом беше се погрижила да постави няколко маси в магазина,за да може вски желаещ да се наслаждава на нейните изкушения ,обграден от миризмата на разтопен шоколад, карамел и ванилия.Тя посрещаше всеки нов клиент с широка усмивка и няколко медни мушици
  .
  Spoiler:
  Ако искате вашият герой да си хапне от нещата тук, то знайте, че всяко лакомство струва по 1 лев, а тези в пакетчета като мухичките, захаросаните феи и т.н. са по 1,50. След като пазарувате, извадете тази сума от парите си в трезора. Тези неща не се описват като притежание

   В момента е: Пон Мар 18, 2019 1:28 pm