Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Джейсън Белман

  Джейсън
  Джейсън
  Ученик

  Брой мнения : 67
  Age : 25
  Раса : Човешка
  Registration date : 20.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Джейсън Белман Empty Джейсън Белман

  Писане by Джейсън on Съб Окт 18, 2008 10:42 am

  Име:Джейсън Белман
  Години: 15 , роден е на 23 декември.
  Чистокръвен магьосник, с една единствена нечистокръвна роднина - дъщерята, на сестрата на майка му, която загива когато Седрик е бил на 4 години.
  Дом:
  Семейство: Майка му се е казвала Маделин, а баща му - Фред. Само дете. Нямал е братя или сестри, но за сметка на това има много братовчеди. Преди години дядо му е бил министър на магията, и до ден днешен се говори че Джордж Белман е сред най-добрите, които някога са работили на този пост. Майка му често е свързвана с голяма верига магьоснически магазини за дрехи, която е разработила заедно със сестра си ( те са били близначки). Баща му, Фред Белман следва стъпките на собственият си баща, и стига до министерството на магията. Там е работил като пръв съветник на министъра на магията, но дни преди изборите за нов министър, инцидентът усоетява плановете му.
  Характер:Джейсън е дързък и смел. Не го е страх да направи каквото и да е било. Никога не се е притеснявал да изказва мнението си. Умен, но не обича да учи, въобще. Не остава незабелязан сред останалите. С непознати често може да е груб и арогантен, дори циничен на моменти, не се притеснява да нагруби някого, ако е нужно, а с приятели... винаги е душата на компанията.
  История: До 12 годишна възраст Джейсън е съвсем нормално дете, има много приятели, повечето на неговата възраст, някой по-големи и един-двама по-малки. Вижда родителите си само вечерта - излизат рано, преди да е станал, прибират се късно, виждат се за няколко минути, и само в неделя имат възможност да прекарват с детето си няколко часа. Джейсън не се е ядосвал от този факт, напротив, харесвало му е. Но един зимен ден, месец преди да стане на 13 родителите му умират. И двамата. Не знае точната причина, казали са му, че е било катастрофа, колата им се е сблъскала с друга, запалила се е и те са загинали. Така младият Белман остава без никакъв контрол. Имало е много варианти - да отиде при някой братовчед, да го вземат в дом за магьосници-деца без родители. Но той отказва, с уговорката семействата на братовчедите му да се грижат за него. Променя част от компанията, и се обгражда със свои връстници, които определено по цял ден не залягат над книгите. Започва да ходи по партите, не се прибира по цяла нощ, променя се. Липсата на контрол от страна на някой възрастен се забелязва, но не усезаемо. Момчето се е заканило някой ден да разере истината за смъртта на родителите си, но дотогава, ще учи в магьосничедкото училище.
  Джейсън Белман Kdr3aw
  Джейсън Белман N53k37
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Джейсън Белман Empty Re: Джейсън Белман

  Писане by Laila Archer on Съб Окт 18, 2008 12:39 pm

  Одобрен! Cool


  _________________
  Джейсън Белман 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:05 pm