Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Share
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Писане by Jennifer Lain on Чет Ное 20, 2008 8:33 am

  Карълайн пристъпи в стаята, която веднага светна. На един стол в края се бе разположила Дженифър Лейн, която щеше да наблюдава изпита.
  -Добър ден, госпожице Грейв.
  -Добър ден, професор Лейн - отвърна й момичето. Добро момиче беше, а може би не чак толкова. Но не затова бяха тук. Дженифър познаваше майка й, но не и баща й, нямаше как да съди за момичето по родителите й, а Карълайн й изглеждаше като нея на младини. Момичето можеше да постигне много.
  -Е, трето ниво, нали?
  Момичето кимна. Дженифър се усмихна и започна да обяснява, замахвайки с магическата пръчка.
  -Така. За трето ниво обучението е ... малко по-сложно отколкото за първите две. Но ти няма как да направиш сравнение, след като не си ги минавала при нас, имаш ги по право, просто имаш повече умения по ЗСЧИ и ЧИ.
  Да, имаше, и сякаш Дженифър не знаеше, че и трето ниво щеше да го вземе леко, че и четвърто и пето. Но засега ... просто трябваше да я обучава, все едно е съвсем невежа.
  Карълайн кимна.
  -Да, мен ме обучаваха и у дома, преди да взема решение да дойда тук.
  -Разбирам. Е, ще искам да упражним няколко магии, които са и защита, и нападение.
  -Аа, професор Лейн ... а с кой?
  Дженифър се усмихна.
  -Че как с кой. С мен, разбира се. - очите на Карълайн се поразшириха, но тя го прикри бързо. Доста полезно умение. Дженифър обаче продължи - Ето и магиите, които ще прилагаме в дуела. Те ще са и от предни нива, но и надграждащи. А именно:
  Експелиармус, Протего, Вцепени се, Петрифитикус Тоталус, Енервате.
  Първите две са от второ и първо ниво, наблягаме на последните три, но и тях трябва да упражниш.

  ПС. Така, от теб искам да пишеш все едно се дуелираме. Единствената разлика е, че можеш да пишеш два поста един след друг, даже повече. Аз ще се намесвам само при нужда от насоки, мисля, че няма да се налага специално при теб. Когато реша, че си готова, ще напиша заключителен пост и ти минаваш на следващото ниво.


  Последната промяна е направена от Rock Baby на Пет Ное 21, 2008 8:40 am; мнението е било променяно общо 1 път


  _________________
  avatar
  Карълайн Грейв
  Ученик

  Брой мнения : 207
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Писане by Карълайн Грейв on Чет Ное 20, 2008 3:50 pm

  Светлозелените очи на Карълайн срещнаха кристално сините на Дженифър Лейн. Тази жена й изглеждаше позната от някъде ... а гаджето й често говореше, че имал леля, която преподава в училището. Вгледа се внимателно в жената, която стоеше пред нея и за миг съзря приликата ... Значи Дженифър Лейн бе леля на Рик! Но, да му се не види, това да не би да означава, че професор Лейн е на тъмната страна? Рода Бенет бяха черни, но тя не бе Бенет... значи роднинската връзка бе по майка, тази на Рик или на Дженифър.
  Карълайн се сепна. Не би трябвало да анализира такива неща в момента, точно по време на обучение за ниво. Може би ... по-късно. Но Дженифър Лейн не й приличаше на човек, който би бил на тъмната страна. Да, имаше някаква тайна около нея, никой не знаеше много, освен, че бе директор толкова млада, по покана след като стария директор бе умрял. И също така се знаеше, че бе поискала партньор и че бе дошла Лейла Арчър. Карълайн още не можеше да върже какво бе отношението между двете директорки, но си личеше, че не се знаят от вчера. Или не се понасяха, или пък бяха приятелки. Не бе сигурна, не бе имала достатъчно време да разбере.
  -Е, госпожице Грейв, цял ден ли ще стоим тук? Хайде, бързам да погледна още няколко ученика как се справят.
  Опа. Пак се бе отвяла. Ама нещо в тая жена я караше да забравя къде е и да отлита в мисли, които не бяха подходящи за ситуацията. Не, сега трябваше да се съсредоточи.
  -Съжалявам, професоре. Ей сега, само да се настроя.
  Тя раздвижи ръката си и с изненада забеляза, че е застанала в стойка за дуелиране. Явно тия мисли за другата страна - "Където са родителите ми" - помисли си Кари, но бързо го пропъди - я бяха накарали да се подготви за дуел. Добре. Защото тъкмо това щеше да се състои.
  -Вцепени се! - викна тя към Дженифър Лейн и професорката само се усмихна, позволявайки на заклинанието й да я удари. Естествено, искаше да тренира другото, което можеше да го изпробва само върху някой зашеметен.
  Карълайн се приближи към неподвижната учителка, насочи пръчката си към слепоочието й и изрече бавно, но ясно.
  -Енервате!
  avatar
  Карълайн Грейв
  Ученик

  Брой мнения : 207
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Писане by Карълайн Грейв on Чет Ное 20, 2008 4:27 pm

  Дженифър Лейн се раздвижи, а Карълайн й подаде ръка, когато бе готова да се изправи.
  -Добре, това беше ... много добре. Браво, възприемчива си, успя от първия опит.
  -Какво да ви кажа, професор Лейн ... вече споменах, че вкъщи са ме обучавали.
  -Да, така е. Е, добре са се справили.
  -Благодаря.
  -В такъв случай да продължаваме. Сега ще упражниш малко Протего.
  Двете отново застанаха на подходящо разстояние помежду си. Карълайн усети нещо безсловестно и веднага, инстинктивно извика:
  -Протего! - невидимия щит отби буквално мигове преди зашеметяващото заклинание на Лейн да я порази - Хей! Защо безсловестно?! Аз не ги правя безсловестни, нали?!
  -Защото е по-добре за упражнението - изражението на лицето на директорката не се промени, може би само се изкриви леко в полу-невидимата приятелска усмивка, появила се на устните й. - Ти го усети много добре, видя го навреме. Един истински противник не би те щадял, нали така?

  Карълайн неохотно кимна. Още я държаха онези мисли. Но жената бе права - никой противник не би я жалил.
  -А относно това, че ти не можеш - продължи Лейн - всъщност и не трябва. За трето ниво не ти трябва, а аз точно за него те обучавам, нали? Или греша?
  Отново кимване.
  -Съжалявам, професор Лейн... аз преувеличих. Няма да се повтори.
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Писане by Jennifer Lain on Чет Ное 20, 2008 4:33 pm

  -Да, така е. Поне днес със сигурност - Дженифър Лейн го изрече с твърда, не подлежаща на обсъждане нотка. А момичето срещу нея я изгледа очудено. - О, мила, нима очакваше да взимаш всяко ниво за един ден. Е, няма да стане. Явно днеска си прекалила с пренатоварването, утре ще продължим.
  Твърдият й поглед прикова Карълайн. Момичето преглътна, явно размишляваше по нещо, но Дженифър не можеше да си позволи да използва леглимантика над ученици, не и докато ги обучава, в собствената си класна стая. Не бе начинът, по който искаше всичко да се получи. И определено не бе държание, подходящо на директор. Но определено знаеше за момичето, че е дъщеря на тъмни магьсоници. Съмняваше се тя да се е присъединила към тях, прекалено бе ... невинна, но човек никога не може да е сигурен. А тя нямаше намерение да подлага всички ученици на скенер, или пък да ги дискриминира заради родителите.
  -Довиждане, професор Лейн - чу се някъде към вратата.
  -До утре, госпожице Грейв. Не закъснявайте, мразя да чакам.

  Пс. Трето ниво ще го завършим, ако искаш попиши разни рп-та, които се случват след часа, а може и направо да пишеш тука какво се е случило утре. За мен е все тая.


  _________________
  avatar
  Карълайн Грейв
  Ученик

  Брой мнения : 207
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Писане by Карълайн Грейв on Пет Ное 21, 2008 9:17 am

  Следващия предиобед Карълайн се запъти към кабинета на Дженифър Лейн с очакване. Нямаше търпение да мине трето ниво, а имаше намерение да свърши тази работа днес.
  Когато влезе в овалната стая, професор Лейн отново я чакаше. Тази жена някога закъсняваше ли? Е, всъщност бе по-добре, отколкото тя да чака.
  -Добър ден, професор Лейн.
  -Здравейте, госпожице Грейв. Ще започваме ли?
  Карълайн се усмихна и след миг пръчката й се озова в ръката, а тя бе заела стойка за дуелиране. Лейн обаче не загуби време.
  -Експелиармус!
  -Протего. Значи аз пак ще се защитавам?
  -Не и ако успееш да атакуваш. Петрифитикус Тоталус! Все пак, това тук е за да ги упражняваш ти, аз съм ги минала отдавна.
  -Протего! - отново извика Карълайн и допълни - Вцепени се!
  И отново усмивка от страна на директорката, секунди преди да се строполи на земята, а Кари се втурна към нея, насочвайки пръчката си към сърцето й.
  -Енервате.
  Дженифър Лейн се съвзе и двете продължиха дуела си.
  avatar
  Карълайн Грейв
  Ученик

  Брой мнения : 207
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  ,

  Писане by Карълайн Грейв on Пет Ное 21, 2008 9:26 am

  Карълайн побърза да атакува първа, независимо от неравностойното положение на директорката.
  -Експелиармус!
  -Протего. - реакциата на професорката бе едва ли не ленива, но тя не пренебрегваше дуела им. Или поне Кари се надяваше да не е така. Все пак жената й преподаваше, а тя трябваше да се научи. Не, че тези магии не ги знаеше де, ама ... щеше да се наложи, след като не си бе издействала по-високи нива. Лейн атакува.

  -Вцепени се.
  -Протего - веднага отби Карълайн - Какво стана с безсловестните, професор Лейн?
  Жената й се усмихна, след което каза.
  -Съжалявам, но днес ще си лишена от това удоволствие. Следващото ниво, може би. Ако се упражняваш с мен. Петрифитикус Тоталус!
  -Протего ... Какво? - последните думи на Лейн я бяха разконцентрирали и щита й се проби, ето защо й се наложи да отскочи, за да се отърве от лъча, който за малко да я улучи.
  -Ами, може да те добавя в група, това направих с някой други ученици, все пак да се дуелирате помежду си е по-добре, отколкото с мен... Експелиармус! Вие не се жалите, докато аз я карам по-полека.
  -Да, разбирам ... - и докато го каже, пръчката на Кари излетя от ръката й и се приземи в тази на преподавателката, която й я метна обратно.
  -Никога не се улисвай в приказките толкова, че да забравиш за дуела. Запомни го. А сега атакувай ти.
  -Благодаря, професор Лейн. Петрифитикус Тоталус.
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Писане by Jennifer Lain on Съб Дек 20, 2008 11:40 am

  -Протего! - отби накрая Дженифър Лейн. - Добре, Грейв, даже прекрасно. Справи се отлично. Минаваш трето ниво с 10 точки и получаваш И и 400 точки за Блекроуз. Поздравления.
  -Благодаря, професор Лейн. - каза накрая момичето, като тръгна щастливо към вратата на кабинета й.
  -И, Грейв? - точно когато бе готова да излезе, Карълайн се обърна при думите на професорката - Прати много поздрави на племенника ми. - с опулени очи, как ли е разбрала, че и тя знае, Карълайн излезе безмълвна, а Дженифър Лейн поклати глава.
  "Деца. - помисли си тя - Мислят си, че знаят всичко, а дори не усещат когато някой се е промъкнал в съзнанието им... нищо, ще се научи." И с тези мисли тя също напусна кабинета си.


  _________________

  Sponsored content

  Re: Карълайн Грейв, Блекроуз, 3 ниво - ЗСЧИ и ЧИ

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Нед Яну 20, 2019 4:46 pm