Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Линдан Снейп, Блекроуз, 1 ниво - Трансфигурация

  Share
  avatar
  Moarain Jones
  Учител

  Брой мнения : 98
  Age : 25
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 08.08.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Линдан Снейп, Блекроуз, 1 ниво - Трансфигурация

  Писане by Moarain Jones on Пет Ное 21, 2008 10:36 am

  -Линдън Снейп, нали? - чу се глас зад гърба на момчето, което се обърна. Усмивка се плъзна по студените устни на Моарейн, забелязала стъписването му. Той бе дошъл мигове преди нея в класната стая. - Аз съм професор Джоунс и ще ти преподавам по Трансфигурация.
  -Здравейте, професор Джоунс.
  -Дай да зарежем поздравите и да се насочим направо към трансфигурацията. Ти ще се обучаваш за първо ниво, така, че имам доста да ти обяснявам.
  Тя го огледа - хм, името Снейп, рода, й бе познат. Но... нямаше значение в момента. Ама тя изобщо чуваше ли се?! Почваше да мисли като улегнал възрастен ... което не бе добре, но все пак, в момента нямаше време за това.
  -Трансфигурацията е дял от магията, който изучава теорията и практиката. Това е частта от магията, изучаваща трансформациите, човешки, животински, на предметите дори. Не само ги изучава, но ги изследва, тънкости, всичко, от което се нуждаят.
  За да се извърши една трансфигурация, трабва да се знаят точните думи, да се извърши точното движение с точната насоченост на мислите. Всичко в Трансфигурацията е прецизност. Ще ти трябва голяма концентрация, за да успееш и не е за всички.
  Моарейн прекъсна мисловния поток, изливащ се през устата й. Всъщност това бе теорията, която трябваше да му преподава за сега.
  -А сега, за да успееш да минеш нивото, искам в час да седнеш и да ми напишеш съчинение, което да описва какво е за теб трансфигурацията. Ще го оценя, което означава, че чрез него можеш да помогнеш на дома си. Ако имам други въпроси след това, ще продължим. Ако ли не - ще минеш.

  Упътване: От теб искам да ми напишеш кратко рп нали как започваш да пишеш, съчинението можеш да го отделиш с два реда от самото рп, че да се различава, и след това да завършиш с две думи как ми го предаваш. Не е нужно да е шедьовър, но все пак се постарай.


  _________________

  Moarain Jones

  magat
  Ученик

  Брой мнения : 19
  Раса : Магьосник - Отвари
  Registration date : 19.11.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Линдан Снейп, Блекроуз, 1 ниво - Трансфигурация

  Писане by magat on Пет Ное 21, 2008 3:58 pm

  След като свърши с обясненията си професор Джоунс очакваше от ученика да седне и да започне да пише . Но той бе дълбоко замислен , познаваше рода Джоунс , велики магове . А и в същото време много се радваше , че ще му преподава класната по трансформаций . Професора секна ученика и го подкани да започва .
  Ученикът се настани на чина за перото и започна да мисли : " Той никога не бе изочавал трансфигураций , а за практикуване - не си и помисляше . Но като примерен ученик той искаше да научи трансфигураций .

  Съчинение
  Линдан Снейп , 14 год. , Блекроуз

  За мен трансфигурацийте са много трудни и сложни магий и действия . А доколкото съм разбрал , че можеш да се превърнеш в животно или дори в предмет е много инретесно и полезно в смъртонесни битки . Но за сега знам само това и ще ми е много интересно да науча още много по този предмет , разбира се ако ме се отдава .

  Линдан стана и с малки и несигурни стъпки отиди до професор Джоунс и предаде съчинението .
  - Свободен ли съм ? - каза ученикът
  - Да , разбира се , утре ще ти кажа резултата . Приятен ден - отвърна проф. Джоунс
  - Приятен ден - и Линдан излезе от стаята с нетърпение да научи още неща за трансфигураций
  avatar
  Moarain Jones
  Учител

  Брой мнения : 98
  Age : 25
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 08.08.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Линдан Снейп, Блекроуз, 1 ниво - Трансфигурация

  Писане by Moarain Jones on Сря Яну 21, 2009 7:58 am

  На следващия ден Джоунс чакаше Линдън в кабинета си, седнала зад бюрото и с изражение на палач. Това последното от своя страна не беше стряскащо, като се има впредвид, че обичайното й изражение бе или такова, или на сериен убиец. Второто бе по-зле. Тя самата не бе в особено добро настроение, но момчето не бе виновно за това. Не, че на нея й пукаше.
  Когато Линдън отвори вратата и влезе плахо в стаята, тя заговори.
  -Добър ден, господин Снейп. Съчинението ви от вчера е ... Приемливо, и за него получавате 200 точки принос към дома си. Минавате първо ниво трансфигурация, но към него ще си напишете не 10, а 7 точки. В бъдеще ще получите възможност да запълните липсващите три, не се притеснявайте. Като за начало бе добре, ще ви чакам за следващото ниво.
  И без да остави възможност на ученика да проговори, Моарейн му подаде листа със съчинението, на което бе написано едно "П" и го стрелна с леден поглед, а то не можа да направи нищо друго, освен да излезе.


  _________________

  Moarain Jones

  Sponsored content

  Re: Линдан Снейп, Блекроуз, 1 ниво - Трансфигурация

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Нед Яну 20, 2019 4:44 pm