Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Аура Лий

  No control
  No control
  Ученик

  Брой мнения : 10
  Registration date : 21.12.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Аура Лий Empty Аура Лий

  Писане by No control on Нед Дек 21, 2008 1:08 pm

  Име:
  Aura Lee (Аура Лий)
  Години:
  14

  Кръв:
  Аура е чистокръвна магьосница, но не е изцяло човек. Баща й е елф, което я прави полу-елф, полу-човек.
  Външен вид:
  Аура е с дълга кестенява коса. Очите й са зелени и изразителни. Тя е малко по-висока от нормалното и е слаба, нещо типично за расата на баща й. Ушите й са леко заострени на върха, не изцяло като на елфите. Аура е красива, но не е самовлюбена или с голямо самочувствие.
  Дом:
  Все още не се знае.
  История:
  Преди много години докато бащата на Аура, Ерон, бил на лов в гората срещнал майка й, Алекса, и се влюбил в нея. Алекса била магьосница и знаела за елфите, за това когато видяла младия Ерон с лък в ръката не се уплашила. Двамата се запознали и започнали да се срещат тайно. След време Алекса родила момиче - Аура. Тримата избягали и заживяли в дървена къщурка в гората. Аура отраснала с горските обитатели и обикнала истински природата. Тя "взела" по нещо и от двамата си родители - външният вид от баща си, и буйният и непокорен нрав от своята майка.
  Семейство:
  Аура няма братя и сестри и знае за баби, дядовци и всякакви други роднини само от разказите на родителите си. Докато не я пращат на училище тя живее само с майка си и баща си. Двамата са я научили на много неща преди да я пратят в училище. Тя има известни знания по отношение на магията.
  Характер:
  Аура е непокорна, свободолюбива. Никога не се примирява и следва само себе си. Живее по собствените си правила, не се съобразява с никого и прави всичко възможно за да постигне целта, която сама си е поставила.
  Тя е смела и безрасъдна. Може да влезе и в огъня за човек, който цени. Държи на приятелството и на истинските чувства. Никога не лъже. Презира предателите, лъжците и измамниците. Въпреки, че е малка тя е избрала начина, по които ще живее и никой и за нищо на света не може да я накара да се откаже от него.
  Особености:
  Аура не може да живее без книгите и природата.
  Отличителни белези:
  Полу-елф, полу-човек. Решила е да се научи да се превръща в животно и да приема чужди образи. Тренира почти всеки ден и се справя добре за възрастта си. Тя е добър стрелец, справя се чудесно в правенето на отвари, но заклинанията не са силната й страна. Често от вълнение тя забравя нужните думи и оплесква работата, както се казва.
  Домашен любимец:
  Няма, но за училище си взима една котка в червеникаво-кафява краска на име Рубин.
  Талисман:
  Красива огърлица, елфска изработка. Подарък от баща й. Преди е преднадлежала на баба й. /по бащина линия/
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Аура Лий Empty Re: Аура Лий

  Писане by Laila Archer on Нед Дек 21, 2008 1:29 pm

  Одобрен персонаж! Аура Лий 414971


  _________________
  Аура Лий 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 5:02 pm