Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Андромеда срещу Карълайн

  Share
  avatar
  Андромеда
  Ученик

  Брой мнения : 543
  Age : 24
  Раса : Магьосник
  Registration date : 10.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Андромеда срещу Карълайн

  Писане by Андромеда on Чет Яну 08, 2009 10:26 am

  Навън бе студнео,но в замъка беше приятно.Андромеда и Карълайн щяха да се дуелират в залата за дуели,въпркеи че грийнстормката желаеше навън.Там имаше по-голяма възможност да се защитиш,а тук най-много да счупеха нещо.Момичето влезе в помещението.Там вече я очакваше протиничката й.
  -Закъснях ли?-попита с хладен тон деовйката
  -Не,аз подраних.-отвърна Карълайн с някакъв незаинтересован глас.
  -Няма да чакаме публика,нали?
  -Не мисла,че някой ще дойде д ани гледа.
  -Отлично.Започваме ли?
  -Мхм.
  Двете се поклониха една на друга и заеха позиция.
  -Вцепени се!-започна Анди,но не успя да олучи понеже опонентката й бързо се дръпна в страни и зкалинанието се збаи в стената зад нея.
  -Неуспешен опит-каза хладно Ренанд,но бързо трябваше да реагира понеже Грейв атакува с "Ланглок".Това не беше опасно заклиание,но щеше да попречи на момичето да атакува.-Протего!
  Карълайн беше избутана леко назад,а зкалинанието не олучи грийнсотрмката.
  -Смайли!-каза бързо момичето и Грейв нямаше време да реагира.Момичето не знаеше какво е това зкалинание-явно й беше непознато.Не осъзнаваше какво прави,но разбра,че не може да говори.Андромеда нямаше да я атакува в такова положение-поне не за сега.Бяха съвсем в началото,а не искаше дуела д априключва толкова бързо.Ефекта щеше да мине след 2-3 минути и блекроузката щеше да атакува.
  avatar
  Карълайн Грейв
  Ученик

  Брой мнения : 207
  Раса : Човек, чистокръвна
  Registration date : 15.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Андромеда срещу Карълайн

  Писане by Карълайн Грейв on Сря Яну 21, 2009 7:41 am

  След като Карълайн си възвърна възможността да движи мусколите на лицето си, първото нещо, което изрече, бе:
  -Супер, Ренанд. Щом ще си играем така ще бъде поне три пъти по-забавно - Кари се усмихна палаво, но момичето срещу нея явно не бе заразено от веселото й настроение. Кари въздъхна - Е, добре, щом държиш на атака ... Петрифитикус Тоталус!
  -Колко си предвидима... Протего!
  -Не си мисли, че ще ти е много лесно. Това е пред-загрявка. Като стигна до загрявка ще стане напечено... да се надяваме, че по-нататък няма да стигаме, защото и двете ще загазим здраво - Кари се ухили, не го бе имала предвид като обида към Андромеда, но физиономията на другото момиче някак потъмня, когато изрече почти шепнешком:
  -Риктусемпра.
  Кари не бе очаквала точно това заклинание при тона на Анди и изражението й, затова за около три минути се превиваше от смях, непричинен от нищо, след което най-сетне успя да си поеме въздух и да каже:
  -Ох ... хаххаа... Фини... хахаха ... Фините Инкантантем! - след като успя да го каже горе-долу членоразделно, Кари изправи отново на крака, едва поемайки си въздух. - Ох ... това беше ... подло... и ... неочаквано ... пфу! - след което изненадващо бързо възвърна форма и изстреля - Сектусемпра!
  Дуелът започна да загрубява, но забавата още не бе започнала. Скоро щеше да стане още по-добре. Усмивка огря лицето на Кари, като гледаше как заклинанието лети към Ренанд ...
  avatar
  Андромеда
  Ученик

  Брой мнения : 543
  Age : 24
  Раса : Магьосник
  Registration date : 10.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Андромеда срещу Карълайн

  Писане by Андромеда on Чет Фев 19, 2009 3:48 pm

  Анди реши да изпзолва едно от своите заклинания.Знаеше тази магия-"Сектусемпра" и беше уверена,че няма да й се отрази никак добре.Нямаше намерение още в началото на играта да загуби.
  -Скандъл!-каза силно и ясно тя.Насоченото към нея заклинание се загуби някъде без да има видима причина,но и двете бяха чули думите,произлезли от устата на грийнстормката.Защитата й вече я нямаше,а момичето нямаше намерение да остава на Карълайн да атакува отново.Беше нейн ред и нямаше да го изгуби.
  -Левикорпус!-каза силно девойката.Реши да не крие точно сега какво прави,още не й се свършваше с дуела.Все пак имаше цял ден пред себе си,защо да не се позабвалява малко с един дуел.Не чу ка се защити блекроузката,но беше ясно,че заклинанието не я е стигнало.
  -Егреско Кесус!-непознато за французойката,но прекалено бързо я стигна.Изведнъж зрението й изчезна,не виждаше нищо-само тъмнина.
  -Фините Инкантем-бързо прошепна преди Карълайн да я е атакувала с нещо прекалено гадно.Анди атакува с първото заклинание,дошло й на ум.Нямаше време да мисли много,много.
  -Петификус Тоталус!
  Отново не го прошепна,а явно показа че атакува.Нямаше да си играе на криеница,ако и Грейв не започнеше.Тогава щеше да играе по нейните правила.

  П.П.Сори че се забавих толкова,но нямах муза за дуел Sad

  Sponsored content

  Re: Андромеда срещу Карълайн

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Нед Яну 20, 2019 5:11 pm