Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Джейсън Тюсанд Боначели

  Jason Tussand
  Jason Tussand
  Ученик

  Брой мнения : 33
  Age : 25
  Раса : EvIl MaG
  Registration date : 01.02.2009

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Джейсън Тюсанд Боначели Empty Джейсън Тюсанд Боначели

  Писане by Jason Tussand on Нед Фев 01, 2009 10:21 am

  Име: Джейсън Тюсанд Боначели
  Възраст: 17 години
  Кръв: Чистокръвен магьосник
  Раса: Черен магьосник

  Занимания: Съблазняване, рисуване, дразнене, плуване, разходки, ровене в миналото, бързи скорости

  Характер: Възпитан е да се държи високомерно с хора, които са по низши от неговата фамилия. Обича той да командва, мрази да се държат с него като с малко дете. Избухлив е и не пести псувни, дори и за момичетата, а пък с момчетата не се колебае да се сбие. Опърничав е...От малък е подлаган на тормоз според някои, а според други на възпитание един ден да стане велик черен маг. Заради тези действия на родителите си, Джейсън се придържа към имиджа на лошо момче, безчувствен, нагъл и нахален. Обича да се прави на Дон Жуан и да не допуска никого до себе си. Тюсанд е тайнствен и затворен. Момчето не обича да разказва за живота си преди да дойде тук. Не признава лесно грешките си, не прощава лесно и не забравя лесно. Приятелството му се печели изключително трудно, просто защото той го прави така, но веднъж спечелено е незаменимо. С приятелите си Боначели се държи по съвсем друг начин - мил е, на моменти е забавен, помага им и държи на тях. Джейсън не вярва в любовта, за някои това толкова възвишено чувство. За него тя е нищо повече от слабост, тя те кара да се чувстваш зависим, сляп...А тези неща са в пълен разрез с неговите убеждения, вярвания и принципи. Недостатък на момчето е приказливостта му сред приятели. Също така някои го дразни много това свръх самочувствие, вечното заяждане и непрестанните му свалки. Вроден недостатък на Джейсън е това, че не може да лети с метла. В началото е искал да се научи, но в последствие намразва куидиеча и изобщо летенето. Той просто не може да запази равновесие на това летящо нещо. Мрази да си играят с косата му, става страшно избухлив ако го пипнат там. Гнуслив е и това не му помага особено...често е разсеян и невнимателен с представители от женския пол, които не са хванали окото му

  История: Джейсън Боначели се ражда в семейство на италиански аристократи, които живеят в Рим. Фамилията е съставена предимно от черни магьосници, подвизаващи се със своята жестокост от повече от 1000 години. Всеки нов член на Фамилията се обучава от навършването си на 5 години до 17 години в Черната магия. Джейсън не прави изключение и дълги години се учи на това изкуство. Достига едни от най-високите нива на магията на смъртта, когато му съобщават, че трябва да замине в едно от най-уважаваните от Боначели училища. Джейсън няма право на глас и заминава...толкова далеч от родината му. Мисълта, че му оставало още малко и щял да се отърве от досадните си баба и дядо, които всекидневно го тормозели чрез обидни думи, преминаващи в изтезания и изолация, крепяла Джейсън докато си събирал багажа.
  На 16 той пристига и е приет в. През последната година има много краткотрайни любовни връзки с местните аристократки, които ползва само за забавление и утоляване на страстта си.
  Джейсън има сестра на име Селин, която е с 2 години по-голяма от него. Тя е единствената, която Джейсън обича, но скрито...така че само те двамата да го знаят. Селин и Джейсън са почти като близнаци в своите характери, и точно за това не искат други да знаят, че тези двама на пръв поглед високомерни и студени създания, могат да изпитват любов. Селин също се е обучавала във Фамилията, но навършвайки 17 я пращат в провинциално имение. След няколко години тя избягва от там и заминава за Исландия. Джейсън не се е чувал с нея от тогава и единствената му мечта за сега е да я намери...някъде там в заледения остров.
  Младият Боначели често е пътувал, когато е бил в Италия. На 14 заминава за Испания, за да се срещне с далечни братовчеди и за да им предаде важно съобщение. Освен магиите, на които го учат там, за 2-та месеца прекарани в Испания, Джейсън се научава да кара мотор и това се превръща в негова страст.
  На 15 го пращат в Китай. Учителят му по бойни изкуства в Италия бил убит, а Фамилията не признавала друг освен него или учениците му в Китай. В тази страна Джейсън освен че се обучава няколко дълги месеца в бойните изкуства, а й си прави голяма временна татуировка. Когато тръгва, един негов приятел му предлага да му направи истинска, но не толкова голяма. Тюсанд се съгласява веднага и се сдобива с красив дракон на лявата ръка.

  Умения и таланти: Владее изключително добре черните магиита. Умее да се бие, но неговата сила е в магиите. Той не е роден за битки, а е сътворена да властва, да се забавлява и подчинява

  Външност:
  В Испания
  В Китай
  Истинската татуировка
  Sexy one
  Джейсън сега, заедно с един вълк, който често среща из горие и с любимата му временна татуировка, която за съжаление вече я няма
  Селин

  Друго:
  Покровител - Ягуар
  Любимо заклинание - Круцио
  Мрази да го наричат "Джеси"
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Джейсън Тюсанд Боначели Empty Re: Джейсън Тюсанд Боначели

  Писане by Laila Archer on Нед Фев 01, 2009 12:52 pm

  Одобрен! Много хубав герой. Cool

  ПП.Разпредели се.


  _________________
  Джейсън Тюсанд Боначели 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 5:02 pm