Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Кристин Роун

  Christine Roune
  Christine Roune
  Ученик

  Брой мнения : 83
  Registration date : 01.02.2009

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Кристин Роун Empty Кристин Роун

  Писане by Christine Roune on Нед Фев 01, 2009 4:39 pm

  Име: Кристин Елизабет Роун
  Години:
  16
  Кръв: смесена, но в по-голямата си част е чистокръвна. Пра-пра баба й е била мъгълокръвна и от там идва примеската.
  Външен вид: Пепеляворуса коса и тъмносиви очи. Красиви черти, правилни пропорции. Сравнително ниска е, но в комуникацията с по-високи тя често успява да създаде впечатлението, че се извисява над всички и всичко.
  Дом: ---
  История: Произлиза от семейство на своеволни магьосници, които живеят винаги в центъра на събитията. Баща й е от тъмен род, но добър магьосник и той и майка й са се срещнали в служба "Аврори", където са работили заедно на младини. Сега често сменят работата си, защото имат много предложения и едва ли не се опитват да "огреят навсякъде", опитват се да поправят всичко, което не е наред по света. Правят най-доброто каквото могат, но често за "общото благо" забравят дъщеря си и нейната нужда да бъде край тях. Тя е свикнала да се оправя сама още от малка, много е независима във всички отношения. Въпреки отсъствието на родителите си, тя е изкарала чудесно (но доста кратко) детство, благодарение на милата си бавачка и верните си приятели.

  Семейство: Майка - Вивиан, баща - Густаво. Те са испанци. Кристин винаги се е смяла на глупавото име на баща си, но той го харесва. Има много братовчеди и роднини, но нито братя, нито сестри.Характер: Свободолюбива, понякога малко нахална, с често менящи се настроения. Твърда, винаги отстояваща своето и това, което за нея е правилно. Избухлива, обича да вдига шумни скандали когато е ядосана. И страшно вярна приятелка. Въпреки, че обикновено лесно се поддава на чувствата си, тя усеща кога трябва да си мълчи и в нужните моменти владее самоконтрола до съвършенство.
  Особености: фанатично обсебена е от боя, високите скорости и купона.
  Отличителни белези: Добра е в много аспекти, особено в Оклумантиката, Леглимантиката и Защитата срещу Черни изкуства. Също така има особена дарба - усеща настроенията на хората около себе си. Нейното не е свързано с леглимантиката, просто е вроден талант, както при някои е пророкуването, но за да усеща настоящото състояние на някой, тя трябва да има възможност да го вижда. Не може да определя настроението на никой извън обсега й, дори да е на няколко сантиметра зад нея, но за сметка на това може да определя чувствата на човек, когото вижда, независимо от разстоянието. Владее много езици, включително: английски, испански, френски, руски, гръцки, латински, немски и др.Има татуировка на малък дракон на глезена.
  Jennifer Lain
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Кристин Роун Empty Re: Кристин Роун

  Писане by Jennifer Lain on Нед Фев 01, 2009 4:40 pm

  Одобрена!


  _________________
  Кристин Роун JenLainSign

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:44 pm