Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Как да създадем герой?

  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Как да създадем герой? Empty Как да създадем герой?

  Писане by Laila Archer on Пон Юни 02, 2008 4:10 pm

  Всеки потребител си създава отделна тема, озаглавена с името героя си. Там потребителя описва:
  Име:
  Години:
  Можете да сте на колкото си години искате, но от 20 нагоре вече сте възрастен, затова моля да сте под тази възраст или просто се изнасяйте в другата графа.
  Кръв
  -тук описвате кръвта на героя, семейната му история, съответно: чистокръвен, нечистокръвен, мъгълокръвен. Възможно е също така героят ви да има примески с други раси. Ако да кажем е елф, на кръв пишете елфска. Ако е нечистокръвен и има роднини елфи, се пише и двете. С която и раса да има допирни точки, се описва тук.
  Външен вид:
  -външния вид на героя ви е важен - той представя голяма част от него. Ако героя е грозен, може или да е много отворен, или стеснителен и комплексиран, а може дори да е озлобен заради външния си вид. Ако е много красив пък, той може да бъде много свестен, както и егоистичен и самовлюбен. Опитайте се да опишете поне няколко фактора: коса, очи, лице, височина.
  Дом:
  -Това е дома на вашия герой, който се определя след разпределението, така, че за момента не трябва да пишете нищо. След разпределението си можете да едитнете.
  История:
  -Това е историята на героя ви. От това много зависи развитието му, както и характера му. Постарайте се историята да не е супер колоритна, да отговаря на качествата му. Можете да разкажете живота му от раждането до сега.
  Семейство:
  -Тук трябва да опишете семейството на героя - майка, баща, братя и сестри, и можете да се ограничите до тук. Ако има голяма фамилия, също няма да е лошо да го споделите. Професиите на родителите е хубаво да бъдат опоменати, но не е задължително.
  Характер:
  -Характера на героя е изключително важен. Трябва да го опишете добре, но също така за да ви е лесно да пишете с него, няма да е лошо да имате поне малко допирни точки в характера. Ако имате много опит с Роул Плей игрите, това условие изобщо няма значение, но ако сте нов и това е първия ви герой, наистина ще е хубаво да имате подобни характери.
  Особености:
  -Тук можете да опоменете с какво е по-особен вашия герой - странни навици и т.н.
  Отличителни белези:
  -Тук можете да напишете: вампир, метаморфмаг, зоомаг, върколак, елф. От тук нататък: добър стрелец, леглимант, оклумант, чудесен в правенето на отвари и т.н. Белези могат да се напишат също - татуировки, белези по рождение или получени по някакъв друг начин. Тук можете да опишете всичко, което отличава героя ви от един обикновен магьосник.

  Новите герои имат право да разпределят 5 нива сред всички предмети както намерят за добре. За предпочитане е да опоменете как ги разпределяте в темата за героя ви.

  И каквото друго му хрумне, че е нужно да опомене.
  Емет
  Емет
  Ученик

  Брой мнения : 2
  Registration date : 22.02.2009

  Как да създадем герой? Empty Емет Калън

  Писане by Емет on Чет Фев 26, 2009 8:01 pm

  Име: Емет Калън
  Години: 14
  Кръв: Емет е мъгълокръвен и няма никаква връзка с чистокръвни или хора с различна от човешката раси. Момчето познава мъж, за който хората разказват, че бил вампир, но за сега нищо не е доказано.
  Външен вид: Емет е красиво момче с тъмна и много късо подстригана коса, светли очи, много бледа и изключително красива кожа. Той е доста едър за възрастта си и това го отличава до някъде от останалите.
  Дом: ....
  История: Емет живее единствено с баща си в малко селце в щата Аляска.
  Животът му там до 12 годишна възраст не бил никак лек. Момчето било принудено да работи осърдно и да помага с тежката работа на баща си. Все пак живее нормално, въпреки че и двамата винаги са били откъснати от останалите жители на селцето. Емет бил принуден да израстне бързо, а също така да се научи да се грижи сам за себе си без достатъчно любов, топлина и подкрепа от околните. Той никога не бил посещавал училище, тъй като имал да върши доста работа в къщата, а и баща му не можел да му осидури финансова стабилност. Говорило се, че той носил зла поличба и заедно с неговото раждане са се появили демони, носещи смърт на собствената му майка и дъщеря.
  Когато той става на 14 се мести с баща си в малко градче, намиращо се също в щата Аляска. Не след дълго баща му издъхва там и момчето е принудено да оцелява само. Не било никак трудно за него да се справи, тъй като след смъртта на баща му нещата не се променили особено. Той вече бил кален и натрупал достатъчно опит, за да заживее добре и без ничия помощ.
  Семейство: Семейството на Емет било напълно разрушено.
  Майка му починала по време на раждането на неговата също мъртва сестра едва когато той е на две години. След като баща му изгубил в един ден и съпругата си, и новородилата се дъщеря, той изстинал и станал много суров човек. Емет не си спомня, а и не знае какво е било висчко преди неговото раждане. След като и баща му умира от тежка болест едва когато той е на 14, Емет е принуден да се грижи сам за себе си.
  Характер: Той притежава изключително зрял за възрастта си характер. Умее добре да преценява ситуациите, а също е и ужасно умен. Рядко избухва, често се ядосва, но едва на 14 той вече може да предизвика истинска паника само с един ''страшен'' поглед. Емет не е забавен, нито усмихнат. Той е много затворен в себе си и изглежда прекалено сериозен за дете на неговата възраст.
  Особености: Изключително силен, здрав, умен и сериозен. Не показва никакви емоции.
  Отличителни белези:
  Може да се каже, че момчето умее да се бие, използвайки силата и ума си. Също така си служи перфектно с лък, тъй като често хедел на лов вместо баща си.Той не владее никакви магии, но винаги му се е иксало да има шанс да ги изучи. Най-голямо внимание би отделил на черната магия.

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:50 pm