Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Макс Гуевара

  Макс Гуевара
  Макс Гуевара
  Ученик

  Брой мнения : 54
  Age : 27
  Раса : човешка
  Registration date : 22.02.2009

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Макс Гуевара Empty Макс Гуевара

  Писане by Макс Гуевара on Вто Фев 24, 2009 7:10 pm

  Име: Макс Гуевара

  Години: 17

  Кръв: чиста

  Описание:Макс Гуевара Max-dark-angel-2912701-445-551

  Кратка история: Живее в Лос Анджелис. родителите и са многоуважавани аврори и имат голямо имение в покрайнините. Никога нищо не и е лиспвало. От малк знае за способностите си.
  Родителите и решават да я изпратят в това училище с надеждата че ще се обучи добре.

  Характер: Тя е арогантна. Не намира нужда да изразява емоциите си. Многото хора на едно място съще отбягва. Предпочита уединените места.Повечето хора биха я определили за "странна". Затворена е до висша степен, не комуникира с останалите. Надарена с иключителни умствени възможности. Отдалечена, тя често изглежда злобна - истината е, че не и пука за хората, каво те обичат или ги интересува. Не изпитва злоба. Смята, че злобата предопределя глупст, а тя не се смята за глупава. Склонна е да проявява снизходителност към хора, които нямат късмет или талант, а също и таива, които не я дразнят. Винаги пряма, пред другите изглежда рязка и дори опасна. А всъщност не е склонна към насилие. Мечтите и никога не се свързат с далечното бъдеще, а с близкото - поставя си цели и прави всичко за да ги постигне. собственото и развитие е най - голямата и амбиция особено в сферата на магията. разсъдлива е, но не и импулсивна. Понякога е склонна да разшмилява свръхмного своите или чуждите действия. Не съзнателно или съзнателно е свикнала да анализира действията на другите и да ги съпоставя с очакваното от тях и съответните последствия.

  Отличителни белези: Невертно дъбър оклумант и леглимант е. Има неврочтни умения в бойните изкуства и ги владее до съвършенство. Също така е никому неизвестен вампир. срещнала се с него преди около десет години.


  Последната промяна е направена от Мо на Сря Фев 25, 2009 7:23 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Макс Гуевара Empty Re: Макс Гуевара

  Писане by Laila Archer on Вто Фев 24, 2009 7:15 pm

  Одобрена!


  _________________
  Макс Гуевара 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:54 pm