Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  елизабет димитрова

  katerina1991
  katerina1991
  Ученик

  Брой мнения : 471
  Age : 24
  Раса : вампир
  Registration date : 09.04.2009

  Описание на героя
  Описание на героя:

  елизабет димитрова Empty елизабет димитрова

  Писане by katerina1991 on Чет Апр 09, 2009 12:18 pm


  • Име: Елизабет Димитрова
  • </li>
  • Години: 19
  • </li>
  • Кръв:Елизабет е нечистокръвен вампир. Тя е по специфичен вампир.Когато е била на 19 е живяла във Франция , но е осъдена на обеснане заради несправедливи причинил Била е омъжена за красив благородник , но една нейна приятелка и завижда за кресивият съпруг и я обвинява в опит за убийство. Елизабет е била обесена но последното и желание е било да се превърне във вампир за да може да отмъсти за несправедлиността . Когато я откарват в моргата един вампир вижда че сърцето и още бие и я охапва. След като отмъщава за смъртта си отива в Англия и там заживява у една гора. 
  • </li>
  • Външен вид:  Елизабет е слава и и стройна.Висока е около 1.85. Има променлив цвят на очите преди в човешкият си живот е имала големи оки с цвят на кора на дърво , но след трансформацията очите и се променят постояно понякога са златисти,друг път шоколадова кафяви,но когато е ядосана стават сиви а после черни.  Кожата и е много бяла и светла. Косата и също се променя  най-често е гарваново черна и и стига до кръста, но когато е  на слънце става златиста.Устните и са тъмно розави като рози. В предишният си живот е била много комплескирана , но след превръщането и във вампир има по-голямо самочуствие. Тя има голям самоконтро - може да общува с хора без да ги убива. Рядко ловува животни  храни се предимно с кръв на хора. 
                            http://pic6.piczo.com/go/pageeditor?g=56033919


  • Дом - 
  • </li>
  • История: Несправедливостта в предишният и живот  я е белязала  и за вечността.Обича да ловува злодей и лоши хора преди да нападне си играе с психиката на жертвата. Това е нейното забавление и харесва да го прави. Тя напада само злодей първо защото не иска да отнема на добрите хора бъдещето им и второ защото имат  по-добър вкус.Семейство - Елезабет има по-голям брати пет сестри на същата възраст. Майка й е елф , а баща и човек. Две от сестрите и са елфи , а другите са вампири като нея. Брат и е магьосник... и то добър.Семейството и е голямо , нещо като аристокрация (благородници).Характер - Елизабет обича да чете, рисува и има много голям талант в снимането и фотографията. Обича бързите коли, опасността, плуването, горите и горските обитатели. През свободното си време обича да снима филми. Снима предимно драматични и романтични филми.Тя е благородна и справедлива , мила и забавна и много загадачна и умна. Обича тъмната страна на нащата ,често е песимистично настроена , но през другото време е оптимистка и голяма мечтателка. Предпочита да живее в измисленият свят на книгите и често се забравя. Преди се е влюбвала често , но откакто и разбиват сърцето избягва мъжете. 
  • </li>
  • Особености: Елизабет е мечтателка и се рее в облаците , но често е много жестока в преследването на жертвите си обича да ги измъчва ПСИХИЧЕСКИ преди да се нахрани , но това не винаги е лош навик защото преследва само злодей. Упорита е   но обича да избягва  неприятностите . Често се представя като страхливка .
  • </li>
  • Отличителни белези: Елизабет е вампир. Бие се добре , добър стрелец е,може да си служи с меча , може да прави добри отвари и познава много добре билките . Има дълга татуировка на гърба от ръменете до кръста. Има малко петънце на ръката . Отличава се с много специални особености - може да усеща мотивацийте зад действията на хората , може  да чете мисли и да има видения за бъдещето .


  Последната промяна е направена от katerina1991 на Пон Юни 01, 2009 10:36 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  елизабет димитрова Empty Re: елизабет димитрова

  Писане by Laila Archer on Чет Апр 09, 2009 8:17 pm

  Одобрена, сега се разпредели Cool


  _________________
  елизабет димитрова 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:43 pm