Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Ребека Чарлс

  avatar
  Ребека Чарлс
  Ученик

  Брой мнения : 1
  Age : 23
  Registration date : 16.09.2009

  Ребека Чарлс Empty Ребека Чарлс

  Писане by Ребека Чарлс on Пет Сеп 18, 2009 12:56 pm

  Име: Ребека Чарлс
  Години: 16
  Кръв: Чиста
  Външен вид: Ребека има черна, дълга и чуплива коса.Оставя си я винаги пусната. Очите й са тъмни и зелени. Лицето и не е много продълговато, но не е и като топка. Ребека е средна на ръст и слаба.
  Дом: ---
  История: Ребека има голямо и богато семейство. Тя, заедно с него, живее в Барселона, но иначе се е родила в Лондон и заминава да живее там само с майка си Касандра. Там тя не ходи на училище, а училището идва при нея- какво имам предвид ли? Учителите й идват и провеждат уроците си всеки ден в дома на Ребека. Бек няма много добри оценки, преобладават четворките. Има само няколко приятели, но повечето се интересуват от парите й и голямата й светла къща, с икономи, всеки ден богати трапези, огромна градина и чистия плувен басейн...
  Семейство: Ребека живее с майка си, но се чува и понякога и се вижда с баща си. Има по-голяма сестра на име Вивиан и мъжко куче на име Чарли.
  Характер: Бек не е много общителна и дружелюбна. Мисли повечко за себе си и не се съобразява с другите. Единствено и само към баща си и сестра си се отнася добре и естествено към Чарли.
  Особености: Това че не общува с другите, е много голям проблем на Ребека. Особеното при нея, е че е груба и безмислостна.
  Отличителни белези: Няма

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:04 pm