Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Биография на Габриела Редфлейм

  Share
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Биография на Габриела Редфлейм

  Писане by Jennifer Lain on Вто Юни 24, 2008 1:44 pm

  Габриела Редфлейм
  Габриела Редфлейм е дъжеря на бойният вожд на елфите, Хемус, и на магьосницата от човешкия род на име Кийра. Още от ранна възраст момичето било умно и интелигентно, а магическите й способности се развивали доста прогресивно. На 14 годишна възраст, точно когато магическите сили на младите магьосници били в разцвет, тя се присъеидинила към борбата на магьосниците и елфите, като една от посредниците между двата народа. Тя наистина искала те да се помирят и била избрана именно заради смесения си произход. Тя вършела тази работа с удоволствие и се опитвала да уреди мира, който да е удовлетворяващ и за двете страни.
  Когато Габриела навършва 24 години, вече 10 години е работила като посредник, тя осъзнава, че само чрез преговори няма да бъде постигнат мир и решава, че трябва да направи нещо по-прогресивно от това, което се случвало в момента. Горе-долу по същото време тя се запознава с Изабела Силвърайс, която също търси спокойствие в този размирен свят. Те тръгват на обиколка по света, опитвайки се да намерят и други хора с подобни виждания и след около година обиколки те успяват – по пътя се запознават с Олтър Грийнсторм и Кристофър Блекроуз. Двамата, които били стари приятели от детинството, имали изградена идея как да се постигне мира и тя се съдържала в изграждането на магьосническо училище за двете раси.
  Габриела Редфлейм има кратка връзка с Кристофър Блекроуз, но тя продължава около година и те се разделят в приятелски отношения. След изграждането на училището Габриела отдава остатъка от живота си в обучаването на млади магьосници и в разширяване на мащабите на училището. Тя се омъжва и има деца, както и внуци след това. Родът й и сега има продължение, но някой от тях даже не го подозират.

   В момента е: Нед Яну 20, 2019 5:07 pm