World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

2 posters

Празната стая - Рик Бенет и Дженифър Лейн

Jennifer Lain
    Jennifer Lain
    Директор

Брой мнения : 426
    Раса : Човек
    Registration date : 02.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Празната стая - Рик Бенет и Дженифър Лейн Empty Re: Празната стая - Рик Бенет и Дженифър Лейн

Писане by Jennifer Lain Сря Юни 25, 2008 10:22 am

Дженифър влезе в така наречената "празна стая". Веднъж, преди години, когато тя учеше тук, се бе опитала да внесе някакви нейни неща тук, тъй като никой не припарваше в стаята. Хората я смятаха за непотребна. За изненада на всички обаче, стаята не бе изхвърлила нещата на Джен. Тя прекара две години, като това бе нейното тайно скривалище, място, където да може да избяга от света. Но след тези две години, в които Джесика прекарваше доста време в стаята, един ден, както дойде, нещата й ги нямаше - бяха изчезнали. Първоначално тя си мислеше, че някой ги е откраднал, изнесал. Но когато излезе през една тайна врата, която бе намерила, докато стоеше тук и размишляваше, тя забеляза, че нещата й са там и осъзна, че стаята ги е изхвърлила. Оттогава Джен не идваше тук, смяташе, че стаята искаше спокойствието си.
    Потънала в размишления и спомени, Дженифър чу, че някой се промъква зад нея...
    Рик Бенет
    Рик Бенет
    Ученик

Брой мнения : 137
    Registration date : 24.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Празната стая - Рик Бенет и Дженифър Лейн Empty Re: Празната стая - Рик Бенет и Дженифър Лейн

Писане by Рик Бенет Сря Юни 25, 2008 10:44 am

... Това беше Рик, който се разхождаше, за да опознае училището малко преди старта на учебната година. Той искренно се изненада, когато налетя на Дженифър Лейн, застанала забита на едно място, като че ли гръм я е ударил. Тя във някаква стая, за чието съществуване Рик не знаеше и той прояви интерес.
    След като жената не му обърна внимание, той се приближи и се позакашля. Тя най-сетне се обърна.
    Рик се усмихна на изненаданото й и същевременно полу-радостно полу-ужасено изражение. Той продължаваше да се хили, докато изненаданата директорка не се окопити.
    -Рик ... и ти ли постъпваш? Навърши ли 14 вече? Предупреждавам те, ако не си, ще те изпратя вкъщи - не се шегувам.
    -Спокойно, лельо Джен, навърших вече. И как не те е срам, да не знаеш възрастта на племенника си?!
    -Първо, не съм ти леля, второ, ти не си ми племенник, и трето - ако още веднъж ме наречеш така, ще те изключа.
    -По-спокойно де... няма. Но както и да е. Не разбирам защо отричаш, че си втора братовчедка с майка ми?
    -Не го отричам, просто не се гордея с това. И тази змия никаква роднина не ми е! - възмути се Лейн, която стоеше на два сантиметра от него и го гледаше право в очите.
    -Както и да е, дори да не я признаваш, тя е твоя братовчедка. И не искам да ме отричаш като племенник - честно казано ти си човека, който най-много уважавам от цялото ми семейство.
    Дженифър поомекна, но Рик все още бе весел - за него това бе една голяма шега - леля му да му е директор, учителка и така нататък. Колкото до това, което каза - да, той наистина я уважаваше много, но не за пътя, по който бе поела, а за това, което бе постигнала със способностите си.

Последната промяна е направена от Рик Бенет на Чет Юли 17, 2008 9:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
    Jennifer Lain
    Jennifer Lain
    Директор

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Jennifer Lain Сря Юни 25, 2008 11:15 am

Дженифър още бе изненадана от появата на племенника си. Честно казано, тя не го бе виждала от 7 години, той тогава бе навършил тъкмо 7 и тя бе отишла за да го поздрави за рожденния му ден. Никога не бе имала нищо против момчето, но родителите му и цялата фамилия им бе ужасна. Всички - тъмни магьосници, а Джен се бореше именно с това. Единствената причина да ги посещава бяха двете им деца, Рик и сестра му, но въпреки това сестра му бе поела по пътя на родителите си. Дженифър страшно се надяваше Рик да не направи същото. Момчето имаше склонност към егоизъм, но и добро сърце, бе интелигентен и имаше много заложби. Дженифър ходеше у тях, когато децата бяха сами, и им помагаше с учението, с магийките, годни за тяхната възраст. Но после последва дълбок скандал с родителите им, те не искаха децата да се учат как да уважават и обичат другите хора. Те искаха прекрасните им дечица да продължат по техния път.
    Рик явно бе забелязал отнесеността й, защото каза:
    -Витаем в облаците, а? По принцип не си вятърничав човек, явно днес не ти е ден.
    Дженифър се изтръгна от унеса си и го погледна отново в очите. Момчето бе с няколко сантиметра по-високо от нея, наистина бе много висок, а и красив. Всъщност двамата малко си приличаха по външен вид.
    -Не витая в облаците! - отсече тя. - Кажи ми, Рик, какво стана със сестра ти?
    -Какво ли? Когато ти спря да ни посещаваш, тя бе на 10. Мама и татко решиха, че трябва да я взимат със себе си по работа по-често. Тя се научи на наистина страшни и плашещи магии... честно казано аз не се впечатлявах от тях, затварях се в стаята и работех по своите експериментчета ... Тя пое по техния път, когато стана на 12 те я изпратиха в училище само за чистокръвни магьосници във Франция, тя се завърна, когато бе на 15, изключили я за убийство... Аз не можах да я позная. Все още я обичам, общувам с нея, но по-рядко от преди. Не е същата.
    Дженифър се загледа тъжно. Все едно буца заседна в гърлото й - момичето бе наистина загубено към другата страна.
    -Тя ... нали се сещаш, тя ... силна ли е???
    -Най-силната, която съм виждала. Майка ми и баща ми не могат да се мерят с нея.
    Рик Бенет
    Рик Бенет
    Ученик

Брой мнения : 137
    Registration date : 24.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Рик Бенет Сря Юни 25, 2008 1:47 pm

Рик погледна към леля си, която толкова искаше да забрави, че има роднинска връзка със семейството му. Честно казано, и на него понякога му се искаше.
    -А всъщност ти защо изведнъж престана да идваш?
    Дженифър изглеждаше все едно призрак е видяла, и то не много приятен. Рик започна да се чуди дали тя наистина го е чула, когато дойде и отговорът й.
    -Сложно е...
    Рик я прекъсна ядосано:
    -Не ми казвай, че е сложно и че няма да разбера, поне веднъж в живота ми искам някой да ми каже истината без да ме изкарват пълен глупак! Писна ми да се чувствам така, все едно съм двегодишно хлапе, което нищо не разбира! Откъде знаеш дали ще разбера? Да не съм умствено изостанал ... поне аз не мисля така!
    Дженифър се поколеба но кимна.
    -Добре ... престанах да идвам да ви виждам, защото се скарах жестоко с родителите ти. Попринцип това не бе проблем, като се има предвид, че никога не съм ги харесвала, нито те мен, даже може да се каже, че не исках да си ги представям, какво остава да ги виждам...
    -Моля те, по напряко.
    -Е добре де, нали ти искаше да разбереш? Нали се сещаш, че това няма да се случи, ако не ме оставиш да довърша?!
    Рик не се смути, но кимна, защото очакваше тя да продължи.
    -Така... когато се скарахме, аз изчаках те пак да заминат по своите си глупости, и реших да дойда да ви видя. Но когато се приближих, къщата не ме пускаше да вляза ... точно преди да стигна вратата нещо ме изхвърляше, не ме допускаше. Разбрах, че са направили магия срещу мен. Опитах се да я премахна, но нищо не се получаваше. Ето защо спрях да ви посещавам.
    -А на нас ни обясниха, че си ни зарязала и че не ти пука за нас. Казаха ни как с всички хора е така, възпитаваха ни да не вярваме на никой освен на себе си... и в някой отношения съм съгласен.
    -Моля те, Рик, недей! Не! Не и ти! Просто няма да го понеса! - възкликна Лейн, наистина бе отчаяна.
    -Спокойно, Джен, не съм съгласен с повечето от това. Но няма как да не се съглася по някой параграфи.
    -Ти си разпределен в Грийнсторм, нали? - попита Дженифър.
    -Да.
    -Ясно. Е, поне като не си в Блекроуз ...
    -Може да се каже, че съм доволен от разпределението си.

Последната промяна е направена от Рик Бенет на Чет Юли 17, 2008 10:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
    Jennifer Lain
    Jennifer Lain
    Директор

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Jennifer Lain Чет Юли 17, 2008 10:40 am

-Радвам се... - отвърна Дженифър.
    -Съжалявам Рик, но трябва да вървя. - каза тя, когато погледна часовника си, след което се затича по коридора към кабинета си.

Sponsored content

Писане by Sponsored content

Similar topics

-

В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:26 pm