by Рик Бенет Сря Юни 25, 2008 1:47 pm
Рик погледна към леля си, която толкова искаше да забрави, че има роднинска връзка със семейството му. Честно казано, и на него понякога му се искаше.
-А всъщност ти защо изведнъж престана да идваш?
Дженифър изглеждаше все едно призрак е видяла, и то не много приятен. Рик започна да се чуди дали тя наистина го е чула, когато дойде и отговорът й.
-Сложно е...
Рик я прекъсна ядосано:
-Не ми казвай, че е сложно и че няма да разбера, поне веднъж в живота ми искам някой да ми каже истината без да ме изкарват пълен глупак! Писна ми да се чувствам така, все едно съм двегодишно хлапе, което нищо не разбира! Откъде знаеш дали ще разбера? Да не съм умствено изостанал ... поне аз не мисля така!
Дженифър се поколеба но кимна.
-Добре ... престанах да идвам да ви виждам, защото се скарах жестоко с родителите ти. Попринцип това не бе проблем, като се има предвид, че никога не съм ги харесвала, нито те мен, даже може да се каже, че не исках да си ги представям, какво остава да ги виждам...
-Моля те, по напряко.
-Е добре де, нали ти искаше да разбереш? Нали се сещаш, че това няма да се случи, ако не ме оставиш да довърша?!
Рик не се смути, но кимна, защото очакваше тя да продължи.
-Така... когато се скарахме, аз изчаках те пак да заминат по своите си глупости, и реших да дойда да ви видя. Но когато се приближих, къщата не ме пускаше да вляза ... точно преди да стигна вратата нещо ме изхвърляше, не ме допускаше. Разбрах, че са направили магия срещу мен. Опитах се да я премахна, но нищо не се получаваше. Ето защо спрях да ви посещавам.
-А на нас ни обясниха, че си ни зарязала и че не ти пука за нас. Казаха ни как с всички хора е така, възпитаваха ни да не вярваме на никой освен на себе си... и в някой отношения съм съгласен.
-Моля те, Рик, недей! Не! Не и ти! Просто няма да го понеса! - възкликна Лейн, наистина бе отчаяна.
-Спокойно, Джен, не съм съгласен с повечето от това. Но няма как да не се съглася по някой параграфи.
-Ти си разпределен в Грийнсторм, нали? - попита Дженифър.
-Да.
-Ясно. Е, поне като не си в Блекроуз ...
-Може да се каже, че съм доволен от разпределението си.
Последната промяна е направена от Рик Бенет на Чет Юли 17, 2008 10:32 am; мнението е било променяно общо 1 път