World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

3 posters

Прозорецът на душата - Аугостина, Карълайн, Нана

Augustina
    Augustina
    Ученик

Брой мнения : 78
    Раса : нечистокръвна
    Registration date : 15.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Прозорецът на душата - Аугостина, Карълайн, Нана Empty Re: Прозорецът на душата - Аугостина, Карълайн, Нана

Писане by Augustina Пон Юни 30, 2008 10:02 am

" Мило дневниче,

Това е толкова странно...и все пак ми харесва.Във въздуха се носи миризма на загадъчност.Но...трябва ли да съм тук?Още не мога да разбера защо дойдох.Нима съм дошла заради слуха за нещата случвали се в Призрачната кула?Нима жаждата ми се връща отново?"

-Немога да пиша повече-каза Оугостина и погледна Прозорецът на душата.
    -Здравей-прошепна един глас в тъмнината.
    Оугостина се стресна,но запази самообладание.Тя предположи ,че това е някой ученик,който също иска да разбере тайните на Призрачната кула.Червенокоската се приближи и видя лицето на...

Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Брой мнения : 207
    Раса : Човек, чистокръвна

Описание на героя
    Описание на героя:

Прозорецът на душата - Аугостина, Карълайн, Нана Empty Re: Прозорецът на душата - Аугостина, Карълайн, Нана

Писане by Карълайн Грейв Пон Юни 30, 2008 12:16 pm

...Карълайн, която се промъкваше тайно из замъка.
    -Надявам се, че не те стреснах - притесни се Карълайн - Аз съм Карълайн Грейв, приятно ми е.
    -Оугустина.
    -Е, какво правиш по тези места на замъка по това време?
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Пон Юни 30, 2008 1:28 pm

-И аз се питам това.-отговори Оугостина
    Карълайн я погледна странно и червенокоската добави:
    -Харесвам мистериите.-каза тя и си отдъхна.
    -Знаеш ли ,че тук са се случвали ужасни неща?-попита я Карълайн.
    -Да.Сигурно поради тази причина носи това зловещо име.
    -Децата са харесват такива места заради слуховете за призраци.
    -Призраци?-учуди се Оугостина.
    Тогава Карълайн започна своята история:
    Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Пон Юни 30, 2008 1:51 pm

-Преди години тук е станало ужасно убийство ... или поне така са ми разказвали нашите. Преди това тези части на замъка са били използвани много често, поради величието им. Но след тази случка никой не смеел с години да идва тук, а по пълнолуние се говорело, че тук отпечатъците на душите на убитите тогава идват и си правят "купони" - Карълайн се засмя - Затова и аз съм тук. Чувала съм прекалено много за това място, че да изпусна да дойда. И аз обичам мистерии.
    Карълайн забеляза, че другото момиче е седнало и реши и тя да се настани удобно. Явно Оугостина не знаеше доста от историите в магическия свят, но скоро щеше да ги научи.
    -Виж - показа й Карълайн една от рисунките на левия прозорец. - Виждаш ли клането? - другото момиче кимна - Малко хора го знаят, но прозорците изобразяват картини в миналото, избягвайки да показват човешките лица, обаче.
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Пон Юни 30, 2008 2:07 pm

Щом Оугостина погледна прозореца си помисли"Колко ли много жертви има тази стая?"Тя усети студеният полъх идващ от незнайно къде и потрепера.
    -Какво има?-попита я Карълайн
    -Студено е.Ако наистина има призраци...
    И изведнъж се чу шум,който я прекъсна.
    -Кой е там?-попитаха момичетата заедно.
    Оказа се,че това е птица,красиво магическо създание,с прошарени на места със синьо криле.Сякаш бе направена от лед.Карълайн я вдигна внимателно:
    -Крилото е счупено-прошепна тя.

Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Пон Юни 30, 2008 2:11 pm

-Мисля, че трябва да го оправя. - Карълайн прошепна няколко думи и крилото заздравя. Но птицата все още бе в безсъзнание.
    -Уингардиум Левиоса - прошепна тя и птицата полетя на няколко метра над земята. След което Карълайн се приближи до някакъв отворен прозорец и забеляза мястото, където трябваше да е соварникът. Тя насочи пръчката си към птицата, след което я изпрати към отворения прозорец на соварника.
    -Там ще се погрижат за нея - отговори тя на изненаданото изражение на Оугостина.
    -Защо реши да дойдеш и да учиш тук? - попита Карълайн
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Пон Юни 30, 2008 2:15 pm

-Исках да започна отначало живота си.Направих много лоши неща и...А ти?-попита Оугостина като свиваше ръцете си.
    Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Пон Юни 30, 2008 2:56 pm

-Ами най-вече за да се махна от родителите си... Не че не ги обичам, но просто те имат толкова различни възгледи от моите ... пък и трябваше да завърша някъде, а след моето проучване това бе мястото, което избрах за най-подходящо. Има хубави предмети, добри учители, интересни ученици - кимна тя към Оугостина усмихната - Както и още по-интересни места - и Карълайн обхвана с поглед показно стаята, в която стояха момичетата.
    Карълайн тъкмо се канеше да попита другото момиче нещо, когато чуха звук, и този път не бе птица, Кари бе сигурна в това. Чуваха се сякаш от дълбините на земята, от стените, от всякъде, сърцераздирателни писъци...
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Пон Юни 30, 2008 7:13 pm

Те се уплашиха.Нормално беше.Всеки човек би се уплашил от подобни писъци.
    -По- добре да си тръгнем-предложи Оугостина.
    -Да.-отвърна й Карълайн.
    Точно преди да тръгнат пред тях се появи странен силует,най-вероятно на жена,която беше облечена в бяло.Такива бяха думите й:
    grey_fire
    grey_fire
    Ученик

Брой мнения : 80
    Registration date : 29.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by grey_fire Вто Юли 01, 2008 7:52 pm

- Луната тъгува за Слънчето, че денем то е самотно, а тя нощем си играе със звездите...- белокосото момиче, облечено в снежнобяла рузка и бяла пола пристъпи напред и сепнато вдигна глава към другите две момичета:- Извинете. Тези думи... идваха от стените, заслушах се и нещо ме накара да ги повторя... Съжалявам, ако ви стреснах...- Нана не изглеждаше никак спокойна, ужасяваше се от подобни изказванея, не защото идваха от сивите стени наоколо, а защото й напомняха на някои от изказванията на братята й.
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Сря Юли 02, 2008 8:45 am

-Хей ти си...
    -Нана.-добави белокосото момиче
    -Приятно ми е,Оугостина.Това е Карълайн.
    След като се запознаха ,момичетата помълчаха минута .Оугостина беше изумена от способностите на Нана.
    grey_fire
    grey_fire
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by grey_fire Сря Юли 02, 2008 3:15 pm

Нана се усмихна бегло и пристъпи още напред:
    - Приятно ми е да се запознаем.- след като се здрависаха, белокосата вдигна глава нагоре и потрепери:- Това място... толкова силно се усеща мириса на... кръв. Чух, че мнозина са загинали тук?
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Сря Юли 02, 2008 6:22 pm

-Да,така е .Тук са се случвали ужасни неща.-каза й Карълайн.
    Оугостина кимна и попита Нана:
    -Ти защо си тук по това време?
    grey_fire
    grey_fire
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by grey_fire Чет Юли 03, 2008 2:45 pm

Нана замълча за момент и приведе леко глава:
    - Често не мога да заспя нощем и се нуждая от разходка за да... за да избягам от кошмарите.А тук ме доведоа и гласовете и историите, които се носят за тази кула.
    Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Пет Юли 11, 2008 9:13 am

-Наистина е увлекателно... Ти не си човек, нали? - попита изненадващо Карълайн.
    Нана кимна.
    -Вампир, Крусник... - каза тя тъжно.
    -Да, чела съм за вас. Предполагам, че това място ти говори много, нали? - зададе и следващия си въпрос Карълайн.
    grey_fire
    grey_fire
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by grey_fire Съб Юли 12, 2008 12:54 pm

Нана кимка отново, все така тъжно:
    - Един от братята ми разказва, че прредците ни са организирали своите "хранителни пиршества" в една кула и предположенията на този, който ме записа тук е, че това е била същата кула. Тук няма само човешка кръв, но и вампирска... това е лошото.
    Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Нед Юли 13, 2008 6:14 pm

Карълайн се замисли. Какво ли щеше да е на нейно място? Е, разбира се, и положението на Кари не бе розово отвсякъде, но поне получаваше добро отношение от другите магьосници.
    -Наистина съжалявам - промълви тя, в нещо като транс. След което изпищя, падна на пода и се загърчи, все още крещяща от болка.
    -Какво става?! - втурнаха се момичетата към нея, но не можаха нищо да направят.
    След около минута гърчовете на Карълайн спряха и тя се съвзе, нямайки представа какво се бе случило, никакъв спомен.
    -Какво ... се случи? - попита тя объркана и се огледа.
    -Ти ни кажи - вдигна изпитателно вежда Оугостина. - Ти си тази която запищя и се завъргаля по пода.
    -Мисля ... мисля, че в мен се всели дух за няколко секунди - прошепна тя. Чувстваше се объркана и не на място, искаше да се махне от тук.
    grey_fire
    grey_fire
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by grey_fire Нед Юли 13, 2008 8:35 pm

- Кой знае на какво създание е бил духът.- вдигна рамене Нана и се оледа смръщено:- Да се махаме докато вселяващите не са станали повече.
    Другите две момичета кимнха положително, а белокосата и Оугостина помогнаха на Кари да се изправи внимателно.
    Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Вто Юли 15, 2008 4:26 pm

Благодаря - каза им Карълайн, когато вече бе станала и се бе оттърсила напълно от изживяното.
    -Права си, Нана, нека да изчезваме... Побиха ме тръпки вече - каза Карълайн и се усмихна.
    "Но ще трябва да се върна тук сама - допълни тя наум - Няма как да го избегна... ще се наложи, най-вече след това, което се случи".
    Трите момичета излязоха от Призрачната кула и всяка се запъти нанякъде, разделиха се.

Sponsored content

Писане by Sponsored content

Similar topics

-

В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:16 pm