Оугостина обичаше цветята.Тя често ходеше в оранжерията да се любува на растенията.Там тя срещаше хора със същите интереси и понякога ги заговаряше.
2 posters
Зад оранжериите - Дженифър Лейн и Оугостина
Augustina- Ученик
- Брой мнения : 78
Раса : нечистокръвна
Registration date : 15.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
Jennifer Lain- Директор
- Брой мнения : 426
Раса : Човек
Registration date : 02.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
Лейн се промъкна зад гърба на първокурсничката. Целта й не бе да я стресне, а да я разпознае.
-Здравей - каза тя и момичето подскочи - Ти си Оугостина, нали? -момичето кимна, все още уплашено.
-Добре дошла в нашето училище - каза Лейн и й се усмихна приветливо.
-Аз съм първата директорка, Дженифър Лейн и ще ти преподавам по Защита Срещу Черните Изкуства. Ти си от Редфлейм, нали?
-Да.
Дженифър се разсмя.
-Значи съм ти и ръководител на дома - усмихна се тя.
-Здравей - каза тя и момичето подскочи - Ти си Оугостина, нали? -момичето кимна, все още уплашено.
-Добре дошла в нашето училище - каза Лейн и й се усмихна приветливо.
-Аз съм първата директорка, Дженифър Лейн и ще ти преподавам по Защита Срещу Черните Изкуства. Ти си от Редфлейм, нали?
-Да.
Дженифър се разсмя.
-Значи съм ти и ръководител на дома - усмихна се тя.
Augustina- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
Оугостина също се усмихна и почервеня цялата.Макар и да беше силна личност ,понякога почервеняваше като домат и не можеше да каже и думичка.
Jennifer Lain- Директор
Описание на героя
Описание на героя:
-Виж, не исках да те притесня - обърна се Дженифър мило към момичето.
-Няма проблем. - отвърна й Оугостина, вече се бе окопитила.
-Бих искала да се поразходим около това място, мога да ти покажа много красиви неща.
Момичето кимна и двете тръгнаха. Решиха да обикалят само около оранжериите, Дженифър искаше да остави момичето да открие другите места само.
-Е, Оугостина, разкажи ми нещо за себе си...
-Няма проблем. - отвърна й Оугостина, вече се бе окопитила.
-Бих искала да се поразходим около това място, мога да ти покажа много красиви неща.
Момичето кимна и двете тръгнаха. Решиха да обикалят само около оранжериите, Дженифър искаше да остави момичето да открие другите места само.
-Е, Оугостина, разкажи ми нещо за себе си...
Augustina- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
-Моят живот не беше никак лек...Не искам да прозвучи така сякаш се оплаквам или хваля,но за дете на 14 години съм по-зряла...както останалите ученици тук.
Почти не познавам родителите си.Имам бегли спомени за баща си от онази нощ,когато ме хвърли в една пропаст.Но въпреки това не го мразя.Нито него ,нито майка ми Самара.След това се регенерирах и продължих пътя си.
Лондон беше чудесен град,но какво ли можеше да прави едно дрипаво дете там?Освен да бъда като котка и да се прехранвам с плъхове ,аз често гледах как децата ближат близалките си.Надявах се някой ден и аз да имам,но уви.Парите,които просех не стигаха дори и за залък хляб.Децата на богаташите ме биеха и ми се присмиваха,докато аз не изпих кръвта на едното.Оттогава убивах,с което не се гордея ,ала сърцето ми беше изпълнено с гняв и отчаяние и неможех да спра.Скоро се разкайвах за постъпките си и реших да започна отначало живота си.
Но знаете ли...Понякога сънувам как татко и аз играем на голяма зелена поляна,сякаш наистина искам това.Това щеще да е реалност ако не бях "дете на едно зверство'-това бях за майка ми.Така ме наричаше тя.-отвърна Оугостина и заплака.
Почти не познавам родителите си.Имам бегли спомени за баща си от онази нощ,когато ме хвърли в една пропаст.Но въпреки това не го мразя.Нито него ,нито майка ми Самара.След това се регенерирах и продължих пътя си.
Лондон беше чудесен град,но какво ли можеше да прави едно дрипаво дете там?Освен да бъда като котка и да се прехранвам с плъхове ,аз често гледах как децата ближат близалките си.Надявах се някой ден и аз да имам,но уви.Парите,които просех не стигаха дори и за залък хляб.Децата на богаташите ме биеха и ми се присмиваха,докато аз не изпих кръвта на едното.Оттогава убивах,с което не се гордея ,ала сърцето ми беше изпълнено с гняв и отчаяние и неможех да спра.Скоро се разкайвах за постъпките си и реших да започна отначало живота си.
Но знаете ли...Понякога сънувам как татко и аз играем на голяма зелена поляна,сякаш наистина искам това.Това щеще да е реалност ако не бях "дете на едно зверство'-това бях за майка ми.Така ме наричаше тя.-отвърна Оугостина и заплака.
Jennifer Lain- Директор
Описание на героя
Описание на героя:
Дженифър се притесни. Не бе свикнала да й плачат на рамото, но момичето явно наистина бе преживяло много.
-Недей си хаби сълзите - каза тя мило. - Щом тези хора са се държали така с теб, явно не те заслужават. Аз виждам, че си чудесно дете, което не бива да гледа толкова концентрирано в миналото и в хората, които са я разочаровали толкова дълбоко.
Оугостина явно се осъзна, защото спря да плаче и си избърса лицето.
-Съжалявам, аз просто ... не исках да се разстройвам, но винаги съм искала нещо повече от родителите си, а те ме ненавиждаха. Ето защо извърших всички онези ужасни неща.
-Разбирам те ... родителите ти са те тласнали към нещастна съдба, пълна с убийства. Но ти можеш да промениш това! Личи си, че искаш да се промениш! Вече си тук, имаш си дом. Намери си приятели, забавлявай се...
-Недей си хаби сълзите - каза тя мило. - Щом тези хора са се държали така с теб, явно не те заслужават. Аз виждам, че си чудесно дете, което не бива да гледа толкова концентрирано в миналото и в хората, които са я разочаровали толкова дълбоко.
Оугостина явно се осъзна, защото спря да плаче и си избърса лицето.
-Съжалявам, аз просто ... не исках да се разстройвам, но винаги съм искала нещо повече от родителите си, а те ме ненавиждаха. Ето защо извърших всички онези ужасни неща.
-Разбирам те ... родителите ти са те тласнали към нещастна съдба, пълна с убийства. Но ти можеш да промениш това! Личи си, че искаш да се промениш! Вече си тук, имаш си дом. Намери си приятели, забавлявай се...
Augustina- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
-Вече се запознах с някои ученици.-каза Оугостина с усмивка на лице.-Надявам се да се разбираме добре и това ,че сме от различни домове да не попречи на приятелството ни.
Jennifer Lain- Директор
Описание на героя
Описание на героя:
-Разбира се, че няма, стига хората, с които си се запознала, да са истински приятели. Наистина ще се радвам, ако всички поддържат ако не приятелство, то поне добри отношения. Особено между домовете - важно е учениците да са сплотени.
Дженифър погледна момичето - младо, с твърде много избори пред себе си. В някой щеше да сгреши, разбира се. Дженифър само се надяваше, че Оугостина ще направи верни избори за важните неща. Малките грешки не се брояха - те бяха полезни дори. Но важните неща, като това дали ще избереш страната на злото или на доброто ... виж, това си беше мащабно.
Дженифър стоя така една минута, след което промълви:
-Аз трябва да вървя. - и остави Оугостина сама зад оранжериите.
Дженифър погледна момичето - младо, с твърде много избори пред себе си. В някой щеше да сгреши, разбира се. Дженифър само се надяваше, че Оугостина ще направи верни избори за важните неща. Малките грешки не се брояха - те бяха полезни дори. Но важните неща, като това дали ще избереш страната на злото или на доброто ... виж, това си беше мащабно.
Дженифър стоя така една минута, след което промълви:
-Аз трябва да вървя. - и остави Оугостина сама зад оранжериите.