World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

2 posters

Светлите части на гората - Оугостина и Лариен

Augustina
    Augustina
    Ученик

Брой мнения : 78
    Раса : нечистокръвна
    Registration date : 15.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Светлите части на гората - Оугостина и Лариен Empty Re: Светлите части на гората - Оугостина и Лариен

Писане by Augustina Пет Авг 29, 2008 8:38 am

"Толкова е красиво тук."-мислеше си Оугостина и се наслаждаваше на приятната атмосфера.По принцип тя не обичаше спокойните и светли места,но днес беше решила да отиде в тези части на гората.
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Брой мнения : 178
    Раса : Вампир
    Registration date : 19.08.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Светлите части на гората - Оугостина и Лариен Empty Re: Светлите части на гората - Оугостина и Лариен

Писане by Larien Felagund Пет Авг 29, 2008 11:01 am

Лариен се разхождаше в гората и случайно видя това момиче..
    - Здравей! Виждала съм те в училище. Как се казваш? - тя започна забързано, сякаш нищо не я притесняваше и искаше да си има приятели в новото училище..
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Пет Авг 29, 2008 6:06 pm

-Оугостина,приятно ми е .Ти трябва да си ...
    -Лариен.
    -Да и аз също съм те виждала.-каза червенокоската и сведе поглед-Какви са първите ти впечатления от училището?Харесват ли ти учениците?Имам предвид ...намери ли си някои нови приятели?
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Larien Felagund Съб Авг 30, 2008 9:11 am

- Ами.. мисля, че открих едно момиче, което наистина ми допада, казва се Найт!
    - Аха..
    - А за училищетоо.. има някои тъмни мрачни части, но общо взето е приятно, хората са много добри. А какви са твоите впечатления за училището?
    Augustina
    Augustina
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Augustina Съб Авг 30, 2008 11:33 am

-Харесва ми,има интересни предмети и хора.Нямам търпение да започнем да учим.Ти какви предмети записа?
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Larien Felagund Съб Авг 30, 2008 4:42 pm

- Амии.. не съм се записала по нищо.. - каза смутено Лариен и наведе глава - още съм нова тук и дори не знам какво да правя..

Едит от администратор: Ще ви помоля и двете с Оугостина да пишете по-дълги постове... не искам да трия тези, но наистина ви моля да спазвате правилата. Повтарям - имате право да оперирате и с чужд герой.

Sponsored content

Писане by Sponsored content

Similar topics

-

В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:30 pm