World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

3 posters

Третата колесница - Ерик и Андромеда

Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Брой мнения : 543
    Раса : Магьосник
    Registration date : 10.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Третата колесница - Ерик и Андромеда Empty Re: Третата колесница - Ерик и Андромеда

Писане by Андромеда Сря Сеп 10, 2008 9:00 pm

Андромеда влезе в третата колесница.Там беше празно.Намести куфарите си и се настани.Беше на дребни плитчици.Косата й бе светло руса,а очите й тъмно сини.Веждите й бяха оформени.Лицето леко заоблено.Носеше малка чантичка.Тя взе една книга свързана с отварите и се облегна.Зачете се.
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Брой мнения : 74
    Registration date : 11.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Третата колесница - Ерик и Андромеда Empty Re: Третата колесница - Ерик и Андромеда

Писане by Ерик Съб Сеп 13, 2008 11:26 pm

-Здравей-чу тя леко познат глас.Обърна се и видя Майкъл-момчето,с което се бе запознала в една градина.
    -Здравей-поздрави го тя леко студено.
    "Тя така си говори"-помисли си Майкъл и продължи разговора.Видя че момичето прибира някаква книга.Позна я.
    -Още ли я четеш-запита той-Аз я прочетох.-момичето го изгледа учудено-Намерих я в библиотеката ми-обясни той-Интересна е.Не съм я чел("Като по чудо-помисли си той").Сложи багажа си на мястото му и седна.
    -Искаш ме не искаш аз отново ще съм с теб.-каза леко нахално той-Нямаш избор.След тези думи настъпи кратко мълчание.
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Нед Сеп 14, 2008 4:58 pm

Андромеда го изгледа студено.
    -Ако реша ще те изритам от тук без да мигне окото-каза злобно тя-Но компанията ти е долу горе приятна.Понасяш изказванията.Явно си уравновесен и няма да ми се наложи по някое време да се защитавам от опит за убийство-каза без никакъв особен тон в гласа момичето-За книгата...прочетох я.Всъщност я чета за четвърти път.Интересна е и искам да я знам наизуст.Обичам отварите.Но ти как я намери?Едвам съм се добрала до нея,а ти най-спокойно в рамките на няколко дни и вече си я открил и прочел...-каза леко любопитно Анди
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Ерик Пон Сеп 15, 2008 11:18 am

-Отварите не се учат наизуст-започна Майкъл като беше доста сериозен.Тази част на магията му беше толкова позната и близка...-Това е изкуство.Или ти се отдава или не.Няма смисъл да четеш по сто пъти едно и също.Аз например помня съставки и всичко необходимо от един прочит.Та...намерих я лесно.Просто търсих из библиотеката вкъщи и я намерих.Там всъщност има много познати неща за мен.Имаше и такива неща,за които не бях чувал.Между другото радвам се че компанията ми ти е приятна.За жалост не сме от един и същ дом.Пък за изнервянето внимавай,защото както ме гледаш спокоен може накрая да не издържа-което не ми се е случвало до сега-допълни той накрая.-А защо винаги криеш тази книга?Никой нищо не може да ти каже.
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Пон Сеп 15, 2008 6:51 pm

-Хм...това караница ли беше?Лекция ли ми изнесе?-попита със студен тон Андромеда като го погледна със студените си очи.-Ако искам ще я чета милион пъти,ако искам ще уча наизуст.Не знам теб какво те бърка.Не знам за какъв се мислиш,но може и компанията ти да не ми е толкова приятна вече.Не съм зубърка,че да уча наизуст.Просто ми е интересно-продължи Анди-Ти не се занимавай с мен,защото може да си навлечеш проблеми...-кратко мълчание-Не всички са като теб да помнят всяка думичка.Ако искаш ме приеми за проста или както си решиш.Аз съм си аз.А защо я крия ли?Еми,може би,ако се вгледаш в заглавието на книгата и изобщо на отварите и ако се поразтършуваш в списъка на забранените книги,които е трябвало да се премахнат ще откриеш че тя е сред тях.Но може би на Майкъл всичко му е позволено...-Анди замълча.Нямаше какво повече да каже.Не искаше да разкрива яда си.
    анджелина
    анджелина
    Ученик

Брой мнения : 30
    Registration date : 16.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by анджелина Сря Сеп 17, 2008 4:00 pm

Анджелина застана до вратата на третата колесница.Видя момиче и момче.Не се гледаха много влюбено,а напротив-бяха ядосани.Анджи влезе достатъчно шумно,за да я чуят.
    -Здравейте-поздрави тя-Аз съм Анджелина Молитор-представи се момичето
    Двамата я изгледаха студено.Андромеда беше леко ядосана
    -И какво от това?Ако искаш да се настаниш тук слагай си куфарите и сядай.Но сигурно няма да чуеш много мили неща.-Анджи я изгледа учудено-Не...не към теб ще са отправени думите ми,а към този...този човек.-завърши тя,като едвам се стърпя да не го обиди.Момчето пък бе доста по-мил
    -Здравей-усмихна се той-Аз съм Майкъл Смит.Надявам се че си по-мила от тази тук.
    След тези думи настъпи нов скандал...
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Ерик Чет Сеп 18, 2008 7:24 am

-Тази тук ли?!-изгледа го невярващо Андромеда-От кога станах "тази тук"?-личеше си че бе ядосана.Този път не можа да издържи и го разкри.
    -А аз от кога съм този човек?!И аз си имам име!Явно на теб не ти е познато.Щом е така и твоето не е познато на мен!-Майкъл се разкрещя и бутна Анджела да седне,за да не им пречи.
    -Казах така,за да не те обидя!-каза Андромеда с не много повишен тон
    -А защо трябва да ме обиждаш!?-изненада се Майкъл-Какво от това,че ти казах какво мисля?Имам си понятие от отварите.Това нещо съм го изучавал толкова много години.Казах ти меннието си и ти веднага ми се разкрещя!
    Двамата търсеха причини за постъпките си,но накрая щяха да се изчерпат поводите...
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Чет Сеп 18, 2008 4:12 pm

Андромеда замълча за малко.
    "Не показвай гнева си"-повтаряще си тя.Когато се овладя и бе сигурна,че няма да се издаде още повече проговори.
    -Мразя да ми...изнасят лекции.Ти направи точно това както и да го представяш.Хайде сега да не се караме.Имаме цяла година за това,че и още шест освен тая.
    Момчето я загледа,но не се възпротиви.Накрая продума
    -Добре.Примирие за днес.
    Двамата се усмихнаха.Анджела съвсем леко.
    -Аз съм Андромеда между другото-обърна се Анди към Анджела-Как да ти казвам накратко?
    анджелина
    анджелина
    Ученик

Брой мнения : 30
    Registration date : 16.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by анджелина Чет Сеп 18, 2008 6:01 pm

Анджи се изненада,е сключиха примирие толкова бързо като се има впредвид началните им погледи.
    "Е,по-хубаво"-помисли си момичето.
    -Ами...казвайте ми Анджи,Ан,Анди ми викат някои,но да не се засичаме по-добре по имена-усмихна се тя на Андромеда-Има много варинати...
    -А как ти викат повечето ти приятели?-попита Майкъл
    -Анджи или Ан-обърна се с усмивка тя към момчето
    -Разкажи ни нещо за себе си-каза след малко Андромеда
    -Ами...живея сама с майка си,нямам братя или сестри
    -Хм...а къде е баща ти-попита съмнително Анди
    -Той...той ни изостави преди много години-запъна се Анджи,която се боеше да каже,че е бил вампир.
    Другите двама решиха да не подпитват повече,защото явно на Анджела не й се говореше за това.След кратко мълчание тя продума
    -Кажете и вие нещо за вас
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Пет Сеп 19, 2008 2:47 pm

-Аз съм от единадесетчленно семейство.Майка ми се казва Дромеда,а баба ми Анна и са ме кръстили на двете.Майка ми е между елф и човек.Ам...аз съм метаморфмаг.
    -И аз-усмихна се Анджелина.Анди отвърна съвсем леко.
    -Родена съм във Франция.Въпреки това,че сме многобройно семейство не живеем в бедност,а напротив.Достатъчно богати сме и може да си позволим много неща.Имаме и доста къщи.Майка ми и баща ми са аврори.
    -Как с еказва баща ти?-попита Майкъл
    -Соарес-отвърна Анди-Хм...това е най-важното за мен и семейтсвото ми.Не ми се изброяват всичките ми братя и сестри.
    Анджелина кимна.Двете момичета се обърнаха към Майкъл.
    -Сега е твой ред-каза Анди на момчето.
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Ерик Пет Сеп 19, 2008 3:21 pm

[b]На Майкъл му бе трудно да започне,но накрая се реши.
    -Майка ми беше елф,а баща ми полудемон.И двамата ги уби един Черен магьосник.Отгледа ме и ме обучи един стар магьосник на име Енрико,който нямаше семейство и му бях като син,а той ми беше като втори баща.Почина преди някъде една година.Тогава реших да отида да уча някъде.Проучих всички училища и се спрях на това.Дори и аз не знам защо.-завърши той.Точно тогава колесниците спряха.Тримата погледнаха през прозорците на колесницата.
    -Пристигнахме-писна леко Анджи.
    Взеха си нещата и излязоха.

Sponsored content

Писане by Sponsored content

Similar topics

-

В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:10 pm