World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

2 posters

Garden

Ерик
    Ерик
    Ученик

Брой мнения : 74
    Registration date : 11.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Garden Empty Re: Garden

Писане by Ерик Съб Сеп 13, 2008 5:25 am

Майкъл вървеше замислен.Какво бе това училище?Защо отиваше там,а не да издирва майка си?Може би се е примирил че е мъртва.Може би не иска с намирането на следите й да се убеди в това.
    -Но въпреки всичко ще я открия!-каза той на себе си.Никога нямаше да се примири.Трябваше да знае какво е станало с нея.
    А къде отиваше?Защо искаше да се обучи?Знаеше толкова много магии."Защото знам само Черната магия.Трябва да изуча толкова добре и останалата магия."-помисли си той.Накрая седна на една пейка.Не забелязваше хората около себе си.Просто мислеше за бъдещето си.
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Брой мнения : 543
    Раса : Магьосник
    Registration date : 10.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Съб Сеп 13, 2008 8:48 am

Докато размишляваше при него седна едно момиче.Това бе Андромеда.Всички пейки бяха заети и тя нямаше къде другаде да седне.Момчето не я забеляза.
    "Явно е доста замислен"-помисли си Анди,която бе в добро настроение.Извади една книга свързана със забранени отвари.Едва я бе измъкнала от дома си и чак сега намери място,където да я прочете.Първо се вгледа в момчето."Той дори няма да забележи какво чета"-замисли се тя и отвори книгата.
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Ерик Съб Сеп 13, 2008 10:09 am

Когато се изтръгна от мислите си Майк видя някакво момиче до себе си.Определено беше красива.Направи му впечатление,но някак...излъчваше магията от себе си.Явно не го забелязваше
    "Хм...да не би от мисли да не съмя видял!"-зачуди се момчето.Момичето четеше някаква книга и той надникна.По лицето му се разкри изненада.Четеше за отварите.И то за забранените.Това му допадна.Можеше и да се разбере с това момиче.
    "Да я заговоря ли?"-питаше се Майкъл.До сега той е бил с не малък брой момичета,но всичките мъгълки.Беше общувал само с един магьосник.Освен когато е бил малък и не си спомня от тогава.Реши все пак да направи първата крачка.
    -Хм...интересно четиво-каза Майкъл.Не много високо,за да не я стресне.
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Брой мнения : 543
    Раса : Магьосник
    Registration date : 10.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Съб Сеп 13, 2008 12:08 pm

Андромеда го погледна студено.Подиграваше ли й се?!-запита се тя.
    -Така е-беше краткия й отговор.Затвори книгата и я прибра в раницата си.-Аз съм Андромеда,Андромеда Соарес Ренанд.Може да си чувал за сестра ми Симон Ренанд,годеница на заместник министъра на магията-започна разговора Анди-Накратко ми наричай Анди,ако случайно се сприятелим-продължи студено момичето оглеждайки момъка до нея.Не изглеждаше зле.Имаше сладка коса на иглички.-А ти?Как се казваш?И всъщност на колко си?-попита втори въпрос момичето и изчака отговора.
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Ерик Нед Сеп 14, 2008 12:58 am

-Майкъл Смит-представи се момчето-На 15 години.Навърших ги скоро.А за Симон...чувал съм.Всъщност знам много за рода ви.Не сте безизвестни.Ти си Грийнстормка.Няма друг начин подсмихна се момчето
    -Нещо смешно ли намери?
    -Не...не-каза Майкъл-Просто се държиш доста студено,но...няма значение.Аз трябва да тръгвам-каза Майк-Иии...накратко ме наричай Майк.Ще се видим в училището.Майкъл стана и тръгна.Остави момичето да се чуди от къде знае той къде ще учи.
    "Е,този път ми провървя с легилимантиката.Странно."-помисли си той и се забърза.След малко имаше среща с приятелите си.

Sponsored content

Писане by Sponsored content

В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:29 pm