Стресна се. Пред него бе изникнала фигура, чието приближаване той не бе усетил - което не бе чудно, имайки се впредвид, че изобщо не внимаваше, че се бе отнесъл твърде далеч с мисли.
5 posters
Край Езерото
Рик Бенет- Ученик
- Брой мнения : 137
Раса : Човек
Registration date : 24.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°1
Re: Край Езерото
Рик вървеше, разхождаше се около езерото. Не знаеше кой очаква да срещне, нито дори дали очаква някой. Напоследък много малко знаеше. Сега тъкмо бе свършил обучението си за второ ниво по ЗСЧИ, не бе толкова трудно. Но сигурно щеше да става все по-трудно и по-трудно, колкото по-нагоре минаваше. Още не се бе записал за нищо друго, но имаше време. Определено нямаше намерение да си натрупва по пет часа на ден, в които да се занимава с обучение. Може би да се отдаде на повече хобита щеше да е чудесно. Често се бе чувствал пренатоварен, имаше навика да се затрупва с отговорности и задължения, а после не знаеше как да се отърве от тях. Време беше да се научи.
Стресна се. Пред него бе изникнала фигура, чието приближаване той не бе усетил - което не бе чудно, имайки се впредвид, че изобщо не внимаваше, че се бе отнесъл твърде далеч с мисли.
Джейсън- Ученик
- Брой мнения : 67
Раса : Човешка
Registration date : 20.09.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°2
Момче на неговите години. Също хубаво, като него... само че с не отнесено изражение.
-Стреснах ли те? - попита Джейсън и се ухили. - Аз съм Джейсън... Нов съм тук.
-Аха... ясно защо не съм те виждал. Аз съм Рик.
-Да, предположих... повечето момичета пищят името ти по коридорите.
Рик погледна малко учудено.
-А, не не те свалям... Не съм обратен, просто отбелязвам.
-ДА, добре... Какво правиш тук?
-Ами.. вървя. Дишам. Разхождам се. - ухили се момчето. - Ти, от Грийнсторм?
-За... - отвърна Рик и огледа събеседника си. - Редфлейм?
-Да не повярва човек...
-Стреснах ли те? - попита Джейсън и се ухили. - Аз съм Джейсън... Нов съм тук.
-Аха... ясно защо не съм те виждал. Аз съм Рик.
-Да, предположих... повечето момичета пищят името ти по коридорите.
Рик погледна малко учудено.
-А, не не те свалям... Не съм обратен, просто отбелязвам.
-ДА, добре... Какво правиш тук?
-Ами.. вървя. Дишам. Разхождам се. - ухили се момчето. - Ти, от Грийнсторм?
-За... - отвърна Рик и огледа събеседника си. - Редфлейм?
-Да не повярва човек...
Андромеда- Ученик
- Брой мнения : 543
Раса : Магьосник
Registration date : 10.09.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°3
Tогава зад тях се появи друга фигура.Това бе Андромеда,но този ден бе доста странна на вид."По-странна от обикновено"-отбеляза по-късно Рик в главата си.Момчетата не бяха усетили девойката и тя побутна съдомника си с пръст.
-Здравейте,момчета-усмихна им се тя.Днес явно бе в отлично настроение.-Как върви живота?Ооо теб не те познавам.-обърна се тя към Джейсън.-Андромеда Ренанд.
-Джейсън Белман.
-Приятно ми е.-усмихна му се леко тя-И какво правите вие?На разходка из двора?-предположи тя.
-Здравейте,момчета-усмихна им се тя.Днес явно бе в отлично настроение.-Как върви живота?Ооо теб не те познавам.-обърна се тя към Джейсън.-Андромеда Ренанд.
-Джейсън Белман.
-Приятно ми е.-усмихна му се леко тя-И какво правите вие?На разходка из двора?-предположи тя.
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°4
-Нещо такова - усмихна се Рик - Говорим си за момичета.
Двамата се разсмяха. Не бе така, поне не точно, но това, че момичетата крещяли името му по коридорите, бе интересно. Той си имаше гадже, нямаше нужда от още. Сцената обаче бе отворена за Джейсън, който по негова преценка бе не по-малко физически надарен от самия Рик.
-А ти, Анди? Какво правиш тук? Да не разпускаш след часовете ... - изхили се Рик, който в момента бе отвян някъде от вятъра и изобщо не следеше това, което се случваше под носа му.
Двамата се разсмяха. Не бе така, поне не точно, но това, че момичетата крещяли името му по коридорите, бе интересно. Той си имаше гадже, нямаше нужда от още. Сцената обаче бе отворена за Джейсън, който по негова преценка бе не по-малко физически надарен от самия Рик.
-А ти, Анди? Какво правиш тук? Да не разпускаш след часовете ... - изхили се Рик, който в момента бе отвян някъде от вятъра и изобщо не следеше това, което се случваше под носа му.
Андромеда- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°5
-Изморена ли?Момиче като мен не се измаря лесно-ухили се тя-Имал ли си час при Моарейн Джоунс?
-Ами...не.
-Е,ще имаш ти по трансфигурация.Нали ни е задължителен предмет?Ще се измъчиш казвам ти.Много се обичаме с нея.
-Толкова ли е зла?
-Не знам.Просто и двете сме инати май-ухили се девойката.А ти Джейсън,имал ли си час при професор Джоунс?
-Ами...не.
-Е,ще имаш ти по трансфигурация.Нали ни е задължителен предмет?Ще се измъчиш казвам ти.Много се обичаме с нея.
-Толкова ли е зла?
-Не знам.Просто и двете сме инати май-ухили се девойката.А ти Джейсън,имал ли си час при професор Джоунс?
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°6
Тъкмо когато другото момче се накани да отговори, силен шум, все едно нещо експлодира, оглуши поляната край езерото, където се намираха тримата. Те инстинктивно се снишиха, но все още не можеха да открият какво е причинило звука, но бе трудно да разберат, тъй като наоколо имаше доста дървета и храсти, които скриваха хоризонта от погледа им.
-Откъде ли беше това? - зачуди се Рик и след мигове разбра, че го е казал на глас. Но в очите на другите четеше същото удивление от случилото се, каквото бе сигурен, че има и в неговите.
-Откъде ли беше това? - зачуди се Рик и след мигове разбра, че го е казал на глас. Но в очите на другите четеше същото удивление от случилото се, каквото бе сигурен, че има и в неговите.
Андромеда- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°7
Беше се чуло някъде в гората.
-Хайде да проверим-каза енергично Джейсън.
-Хм..-промърмори от своя страна Рик
-И когато разберем какво го е причинило какво ще направим?Няма да се правя на героиня-отвърна момичето с хладен тон.
-Любопитен съм-настоя Джейсън.
-Тогава отиди да провериш сам...Или ако Рик желае-нека те придружи,но аз лично мисля да се прибирам.Сега ще се тдам на заслужена почивка-след тези думи момичето тръгна към замъка,а момчетата згаледаха гърба й.
-Хайде да проверим-каза енергично Джейсън.
-Хм..-промърмори от своя страна Рик
-И когато разберем какво го е причинило какво ще направим?Няма да се правя на героиня-отвърна момичето с хладен тон.
-Любопитен съм-настоя Джейсън.
-Тогава отиди да провериш сам...Или ако Рик желае-нека те придружи,но аз лично мисля да се прибирам.Сега ще се тдам на заслужена почивка-след тези думи момичето тръгна към замъка,а момчетата згаледаха гърба й.
Miss Riddle- Ученик
- Брой мнения : 193
Раса : Вещица
Registration date : 07.01.2009
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°8
С притичване и ловко избягване на по-голямата част от лъчите, запратени по тях, Виктория и Андромеда се добраха до двора. Оттам вече беше лесно. Само им се налагаше да намерят къде да седнат, за да си поемат въздух.
Преди обаче да им се е отдала такава възможност, някой наблизо извика:
-Хей, Ренанд! Ти ли си?
Момичето си пое дъх и извика в отговор:
-Да, аз съм. Вие нали щяхте да ходите в гората.
-Да. Но Рик ме разубеди..-отвърна някой вече значително по-близо.
Когато Риддъл вече можеше да диша достатъчно добре, за да се включи в разговора, тя се доближи и се насили да се усмихне. Получи се злобно, но все пак разкраси леко порцелановото й лице.
-А ти пък коя..-започна едно от двете момчета, чиито лица Вики трудно различаваше в сгъстяващия се мрак. След което, по непонятни за нея причини млъкна и се загледа нанякъде.
-Нова ли си тук?-запълни бързо тишината другия, с доста по-любезен тон. -Аз съм Джейсън Белман.
-Просто чудесно. Виктория Риддъл.
Познатия ефект. Защо, защо подяволите не се казваше Хенеси или Джонсън.. Риддъл.. просто толкова трябваше да обяснява...
За да я върне в реалността, Джейсън стисна протегнатата й ръка и я огледа внимателно. След дълго мълчание накрая проточи бавно, всякаш за да повярва сам на думите си...
Преди обаче да им се е отдала такава възможност, някой наблизо извика:
-Хей, Ренанд! Ти ли си?
Момичето си пое дъх и извика в отговор:
-Да, аз съм. Вие нали щяхте да ходите в гората.
-Да. Но Рик ме разубеди..-отвърна някой вече значително по-близо.
Когато Риддъл вече можеше да диша достатъчно добре, за да се включи в разговора, тя се доближи и се насили да се усмихне. Получи се злобно, но все пак разкраси леко порцелановото й лице.
-А ти пък коя..-започна едно от двете момчета, чиито лица Вики трудно различаваше в сгъстяващия се мрак. След което, по непонятни за нея причини млъкна и се загледа нанякъде.
-Нова ли си тук?-запълни бързо тишината другия, с доста по-любезен тон. -Аз съм Джейсън Белман.
-Просто чудесно. Виктория Риддъл.
Познатия ефект. Защо, защо подяволите не се казваше Хенеси или Джонсън.. Риддъл.. просто толкова трябваше да обяснява...
За да я върне в реалността, Джейсън стисна протегнатата й ръка и я огледа внимателно. След дълго мълчание накрая проточи бавно, всякаш за да повярва сам на думите си...
Андромеда- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°9
-Ти да не си...?-започна Рик Бенет,но бе прекъснат от Андромеда
-Шшт!Тихо,Рик!Не сега..иначе мисля,че си мислиш за каквото аз си мисля и е тя.
-Ама...
-Тихо,Бенет-сряза го отново съдомничката му.
-Оф,прибирам се в змаъка-промърмори момчето и тръгна.
-Какво му става?-очудиха се Джейсън и Виктория
-Нищо,оставете го.Той си е такъв.
-Мхм-промърмори момчето.-Защо бяхте така запъхтени?
Момичетата се спогледаха,но Виктория първа реагира с неописуемата си студеност.
-Ммм защото бързахме.
-Андромеда,ти нали нямаше да влизаш в гората?
-Нямаше да вляза с вас-усмихна се леко грийнстормката
-Шшт!Тихо,Рик!Не сега..иначе мисля,че си мислиш за каквото аз си мисля и е тя.
-Ама...
-Тихо,Бенет-сряза го отново съдомничката му.
-Оф,прибирам се в змаъка-промърмори момчето и тръгна.
-Какво му става?-очудиха се Джейсън и Виктория
-Нищо,оставете го.Той си е такъв.
-Мхм-промърмори момчето.-Защо бяхте така запъхтени?
Момичетата се спогледаха,но Виктория първа реагира с неописуемата си студеност.
-Ммм защото бързахме.
-Андромеда,ти нали нямаше да влизаш в гората?
-Нямаше да вляза с вас-усмихна се леко грийнстормката
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°10
Белман я изгледа доста странно, дотолкова, че дори Виктория не можа да разпознае каква е емоцията, след което се обърна към Риддъл:
-Значи..
-Да. Дъщеря съм на Волдемор. Да. Той ми е баща . Да, страхотно е. Край на историята.
Джейсън изглежда доста се стресна от ледения тон, с който говореше Вики, защото отстъпи две крачки назад.
-Умно момче-усмихна се тя, след което на свой ред отново скъси дистанцията. -Само че не можеш толкова лесно да избягаш на една Риддъл.
Момичето бавно бръкна в задния джоб на дънките си и измъкна оттам пръчката. След което я насочи към брадичката на Белман.
След което се изсмя ледено и му обърна гръб.
-Само за да си имаш едно на ум.. че може да ми хрумне да те убия докато спиш.
Настъпилата тишина я накара да мисли, че я вземат прекалено насериозно. Добре де, беше Риддъл. Обаче да реши да убива някого само за забавлението си беше запазена марка на баща й.
-Хора.. шегувам се.. майтап.. смях??
След като Андромеда и Джейсън я гледаха още около минута, тримата избухнаха в смях.
-Значи..
-Да. Дъщеря съм на Волдемор. Да. Той ми е баща . Да, страхотно е. Край на историята.
Джейсън изглежда доста се стресна от ледения тон, с който говореше Вики, защото отстъпи две крачки назад.
-Умно момче-усмихна се тя, след което на свой ред отново скъси дистанцията. -Само че не можеш толкова лесно да избягаш на една Риддъл.
Момичето бавно бръкна в задния джоб на дънките си и измъкна оттам пръчката. След което я насочи към брадичката на Белман.
След което се изсмя ледено и му обърна гръб.
-Само за да си имаш едно на ум.. че може да ми хрумне да те убия докато спиш.
Настъпилата тишина я накара да мисли, че я вземат прекалено насериозно. Добре де, беше Риддъл. Обаче да реши да убива някого само за забавлението си беше запазена марка на баща й.
-Хора.. шегувам се.. майтап.. смях??
След като Андромеда и Джейсън я гледаха още около минута, тримата избухнаха в смях.
Андромеда- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°11
Е,Анди не бе избухнала точно в смях.Тя никога не се смееше толкова силно,а особено защото й беше весело.Това можеше да се случи смао ако този отсреща има огромен хумор и тя е в добро настроение.Андромеда Ренанд се бе променила прекалено много,но се бе насочила към тъмната страна-света на тъмнината и мрака,на студа и злобата...Но тя не мразеше определени хора,не мразеше и определени групи от хора,мразеше общо всички хора...Или може би не ги мразеше,но просто ги избягваше...Защо?Е...кой знае?Даже и тя не подозираше причината.Момичето постая и погледа момичето и момчето как се хилотят глуповато по нейно мнение и по нищо не издаде досадата си от това тяхно действие.Накрая всичко приключи и се възцари спокойствие.
-Риддъл-обърна се Ренанд към съдомничката си-как те наричат накратко?-момичето попита,за да знае как да я нарича-все пак предполагаше,че често ще се срещат.
-Риддъл-обърна се Ренанд към съдомничката си-как те наричат накратко?-момичето попита,за да знае как да я нарича-все пак предполагаше,че често ще се срещат.
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°12
Събеседничката й явно не очакваше въпроса, защото я гледа около минута, преди да отговори:
-Знаеш ли, всикнала съм да се обръщат към мен с Риддъл.. или с Господарке.
Тук тя пуксна злобна усмивка, след което продължи също толкова ледено, колкото и досега:
-Но тъй като вие едва ли искате да използвате което и да било от двете.. може би Вики.. или Тори. което си изберете. Изобщо не ми пука особено. Стига да не е с "Ей, ти!".
Джейсън се ухили на шегата й, докато Андромеда изобщо не отдаде голямо внимание на това, че е била направена такава.
-Ами вие? Как ви наричат накратко?
-Знаеш ли, всикнала съм да се обръщат към мен с Риддъл.. или с Господарке.
Тук тя пуксна злобна усмивка, след което продължи също толкова ледено, колкото и досега:
-Но тъй като вие едва ли искате да използвате което и да било от двете.. може би Вики.. или Тори. което си изберете. Изобщо не ми пука особено. Стига да не е с "Ей, ти!".
Джейсън се ухили на шегата й, докато Андромеда изобщо не отдаде голямо внимание на това, че е била направена такава.
-Ами вие? Как ви наричат накратко?
Андромеда- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°13
Андромеда се бе отнесла някъде?Отново витаеше в онзи свят,където стоеше на камък-високо в планината,беше на лунна светлина,гледаше природата от високо и се наслаждаваше на самотата.Като пораснеше май щеше да си измагьоса такова място,че да има една сбъдната мечта.В момента обаче беше зададен въпрос,който тя бе чула,но не и асимилирала.След няколко секунди вече беше готова с отговора си.
-На мен ми казват Анди,но и по цяло име да се обръщате ми е все едно.За мен това няма значение...Имената са нещо маловажно.
-Как не са важни?Не може на всеки да казваш "Ей,ти!"-възкликна Джейсън.
-Може обаче да не им казваш нищо...Не били бил света така по-хубав?Всеки живее за себе си и не го интересуват другите?
-Това може да стане и в свят с имена.
-Но когато кажат "Ей,ти!",ти можеш да не обърнеш.Ще има толкова много "ти"-та!
Другите двама я изгледаха странно.Какви бяха тези мисли?Какво правеше това момиче?
-На мен ми казват Анди,но и по цяло име да се обръщате ми е все едно.За мен това няма значение...Имената са нещо маловажно.
-Как не са важни?Не може на всеки да казваш "Ей,ти!"-възкликна Джейсън.
-Може обаче да не им казваш нищо...Не били бил света така по-хубав?Всеки живее за себе си и не го интересуват другите?
-Това може да стане и в свят с имена.
-Но когато кажат "Ей,ти!",ти можеш да не обърнеш.Ще има толкова много "ти"-та!
Другите двама я изгледаха странно.Какви бяха тези мисли?Какво правеше това момиче?
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°14
Джейсън не изглеждаше особено доволен от посоката, която разговорът вземаше. Виктория нямаше нищо против, но пък обичаше да създава на хората измамно чувство за удобство в нейната компания, затова тръсна глава и заговори с най-мекия глас, който можеше да си докара:
- На мен не ми харесва да се обръщат към мен с "Ей ти!". Карат ме дасе чувствам като сервитьорка.
Джейсън се усмихна, но продължи да мълчи.
-Добре. Някой ще има ли нещо против да ми разкаже с няколко думи историята.. на училището.
-Ами то е основано..
-Не, не ... не тази история. Клюките.. слуховете... кой с какво е популярен.
Анди и Белман се спогледаха, след което...
- На мен не ми харесва да се обръщат към мен с "Ей ти!". Карат ме дасе чувствам като сервитьорка.
Джейсън се усмихна, но продължи да мълчи.
-Добре. Някой ще има ли нещо против да ми разкаже с няколко думи историята.. на училището.
-Ами то е основано..
-Не, не ... не тази история. Клюките.. слуховете... кой с какво е популярен.
Анди и Белман се спогледаха, след което...
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°15
...Рик изненадващо се появи от някъде. Крива усмивка се откри на лицето му, а той погледна компанийката, която бе останала след заминаването му.
-Ъм, реших, че няма смисъл да се прибирам в замъка и се върнах... Та, кой с какво е популярен ли? - попита той и леко се смръщи - Ама учители ли имаш впредвид или ученици?
-И двете - отговори му Вики и се усмихна. Той се смръщи още повече.
-Ами ... добре. Например Джейсън - и Рик посочи събеседника си, който се ухили - Не е популярен с нищо. Както и ти, все още. Освен това, че си Риддъл, де. Скоро ще се научи. Но той е нов като теб. Андромеда и аз сме тук от по-отдавна ... - той тъкмо щеше да обясни с какво е популярно момичето, но то му метна такъв поглед, че Рик се стъписа и реши да замълчи по неин адрес. - Аз станах популярен с това, че започнах да излизам с Карълайн Грейв още откакто стъпих на училищна територия. Пък и бях единственото момче, така, че ... сещаш се. Но с Карълайн приключихме. Нататък ... учителите. Ами Моарейн Джоунс е известна с това, че е невъзможна, Дженифър Лейн никога не можеш да я придвидиш, а Лейла Арчър се мярка адски рядко. Лорид Снейп пък е адски строг. А ирландката не съм я виждал, нито съм посещавал нейни часове, за да ти кажа. Това задоволява ли донякъде любопиството ти? - Рик метна приятелски поглед към нея. Знаеше, че момичето не е виновно за името си, нито за родителите си, също както той не беше. Може би бе стока, може би не, а това само времето щеше да покаже.
-Ъм, реших, че няма смисъл да се прибирам в замъка и се върнах... Та, кой с какво е популярен ли? - попита той и леко се смръщи - Ама учители ли имаш впредвид или ученици?
-И двете - отговори му Вики и се усмихна. Той се смръщи още повече.
-Ами ... добре. Например Джейсън - и Рик посочи събеседника си, който се ухили - Не е популярен с нищо. Както и ти, все още. Освен това, че си Риддъл, де. Скоро ще се научи. Но той е нов като теб. Андромеда и аз сме тук от по-отдавна ... - той тъкмо щеше да обясни с какво е популярно момичето, но то му метна такъв поглед, че Рик се стъписа и реши да замълчи по неин адрес. - Аз станах популярен с това, че започнах да излизам с Карълайн Грейв още откакто стъпих на училищна територия. Пък и бях единственото момче, така, че ... сещаш се. Но с Карълайн приключихме. Нататък ... учителите. Ами Моарейн Джоунс е известна с това, че е невъзможна, Дженифър Лейн никога не можеш да я придвидиш, а Лейла Арчър се мярка адски рядко. Лорид Снейп пък е адски строг. А ирландката не съм я виждал, нито съм посещавал нейни часове, за да ти кажа. Това задоволява ли донякъде любопиството ти? - Рик метна приятелски поглед към нея. Знаеше, че момичето не е виновно за името си, нито за родителите си, също както той не беше. Може би бе стока, може би не, а това само времето щеше да покаже.
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°16
Бам! По дяволите.. може би несъзнателно, но Бенет бе открил едно от слабите й места... любопитството... Виктория тайно се надяваше момчето срещу нея да не осъзнава напълно това. Но пък отговорът му бе... изчерпателен.. още една точка в негова полза, която му спечели усмивка.
-Интересно... ами да, благодаря ти много. Тъкмо започвах да си мисля, че ще ми е скучно...
Така. Пак каза нещо, което не трябваше.. но пък като огледа събеседниците си, стига до извода, че едва ли някой би се засегнал особено.
А само като си помислеше колко й бе скучно допреди няколко дни. От една Риддъл май не се очакваше да има много приятели, но й беше дошло в повече прекланянето и всичките глупости с "Господарке".
Андромеда се очертаваше да е мрачна натура, която не водеше ненужни разговори, нито пък се забъркваше в ненужни глупости. Добре. Може би щяха да си допаднат.
Джейсън.. просто от километри си личеше, че е от "добрите момчета." Което не й пречеше да се сприятели с него, макар че имаше голяма вероятност това да му коства някоя и друга синина.
И накрая, но не на последно място.. Рик Бенет.. от дългия си опит бе свикнала да преценява хората дори по поведението. Ако не, прибягваше до Легилимантика. В този случай нито едно от двете не проработи. Хубаво.. значи май се налагаше да го опознае по... нормалния начин. Весело...
Усети се, че за втори път в последните няколко минути се усмихва, което май щеше да й развали имиджа. Все едно... можеше пък имиджа да се промени...
П.П. Благодаря, спести ми малко четене на темите в "Герои"...
-Интересно... ами да, благодаря ти много. Тъкмо започвах да си мисля, че ще ми е скучно...
Така. Пак каза нещо, което не трябваше.. но пък като огледа събеседниците си, стига до извода, че едва ли някой би се засегнал особено.
А само като си помислеше колко й бе скучно допреди няколко дни. От една Риддъл май не се очакваше да има много приятели, но й беше дошло в повече прекланянето и всичките глупости с "Господарке".
Андромеда се очертаваше да е мрачна натура, която не водеше ненужни разговори, нито пък се забъркваше в ненужни глупости. Добре. Може би щяха да си допаднат.
Джейсън.. просто от километри си личеше, че е от "добрите момчета." Което не й пречеше да се сприятели с него, макар че имаше голяма вероятност това да му коства някоя и друга синина.
И накрая, но не на последно място.. Рик Бенет.. от дългия си опит бе свикнала да преценява хората дори по поведението. Ако не, прибягваше до Легилимантика. В този случай нито едно от двете не проработи. Хубаво.. значи май се налагаше да го опознае по... нормалния начин. Весело...
Усети се, че за втори път в последните няколко минути се усмихва, което май щеше да й развали имиджа. Все едно... можеше пък имиджа да се промени...
П.П. Благодаря, спести ми малко четене на темите в "Герои"...
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°17
Хм, интересно каква ли беше тази усмивка на лицето на Риддъл? Може би бе нормално човешко същество, за разлика от баща си...
"Е, моята собствена история подсказва, че без значение от родителите, детето може да стане съвсем различно ... " - помисли си Рик. И в този момент го заля вълна от мисли за Карълайн, която споделяше сътбата му ... поне преди. Сега ... той не я бе виждал откакто скъсаха. Не знаеше дали ще може да я гледа нормално, но трябваше да разбере защо, какво я бе принудило да се държи по този начин. Трябваше да я намери.
В този момент думите на Джейсън го изтръгнаха от мислите му.
-Вики, а ти какви предмети записа?
"Е, моята собствена история подсказва, че без значение от родителите, детето може да стане съвсем различно ... " - помисли си Рик. И в този момент го заля вълна от мисли за Карълайн, която споделяше сътбата му ... поне преди. Сега ... той не я бе виждал откакто скъсаха. Не знаеше дали ще може да я гледа нормално, но трябваше да разбере защо, какво я бе принудило да се държи по този начин. Трябваше да я намери.
В този момент думите на Джейсън го изтръгнаха от мислите му.
-Вики, а ти какви предмети записа?
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°18
Хайде пак за училище. Ама тия деца... добре де, хора.. нямаха ли си други теми за разговор.
-Ами.. ЗСЧИ и ЧИ, също така отвари и Легилимантика и Оклумантика.
-Интересен избор- констатира Андромеда.
-Да. Всъщност защитата не ми трябва особено.. но май вървят в комплект... отварите са забавни...- "леле какво определение..."-А пък Легилимантиката ми трябва... и.. така. Ами ти, Джейсън?
Момчето се захвана да й обяснява какви предмети учи.. не че я интересуваше особено, но ако искаше да си намери приятели, трябваше да е мила...
Погледът й се плъзна над върховете на дърветата и се спря блестящата повърхност на езерото. Красота. Ако можеше да поседи сама на брега и да се върне към собствените си достатъчно разпилени в момента мисли, би било прекрасно..
Усети, че момчето е спряло да говори, кимна разбиращо, и измънка:
-Аха... ясно. Ами ти, Бенет.. ?- той я погледна леко очудено от обръщението на фамилия -.. Рик. Съжалявам, свикнала съм да адресирам хората по фамилно име. Ще ми трябва малко време да сменя навиците си.
И след това пак се усмихна. Мускулите на лицето щяха да я заболят, ако продължаваше така...
-Ами.. ЗСЧИ и ЧИ, също така отвари и Легилимантика и Оклумантика.
-Интересен избор- констатира Андромеда.
-Да. Всъщност защитата не ми трябва особено.. но май вървят в комплект... отварите са забавни...- "леле какво определение..."-А пък Легилимантиката ми трябва... и.. така. Ами ти, Джейсън?
Момчето се захвана да й обяснява какви предмети учи.. не че я интересуваше особено, но ако искаше да си намери приятели, трябваше да е мила...
Погледът й се плъзна над върховете на дърветата и се спря блестящата повърхност на езерото. Красота. Ако можеше да поседи сама на брега и да се върне към собствените си достатъчно разпилени в момента мисли, би било прекрасно..
Усети, че момчето е спряло да говори, кимна разбиращо, и измънка:
-Аха... ясно. Ами ти, Бенет.. ?- той я погледна леко очудено от обръщението на фамилия -.. Рик. Съжалявам, свикнала съм да адресирам хората по фамилно име. Ще ми трябва малко време да сменя навиците си.
И след това пак се усмихна. Мускулите на лицето щяха да я заболят, ако продължаваше така...
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°19
-Не, не си виновна ти за реакцията ми. Мразя да ме адресират по фамилно име, то някак изпъква. Не искам по този начин да ме сравняват с родителите ми - мрачна усмивка осени физиономията му за миг, а след това изчезна, заменена от широка и ведра, съвсем различна усмивка. Само той можеше да си позволи такава миговна смяна на настроения - от много лошо към изключително добро - за мигове. Не преструвка, това всеки го можеше. Истинска смяна на настроенията. - А относно предметите ми... Ами ЗСЧИ, Вълшебство и Трансфигурация.
-Мм... според вас да запиша ли Трансфигурация? - замислено попита Риддъл.
-Ами ще трябва - отговори й Анди - Нали си от Грийнсторм, ще ти се наложи - задължителен предмет ни е.
-Защо, ти иначе нямаше ли, или просто обмисляше? - попита Джейсън.
-Мм... според вас да запиша ли Трансфигурация? - замислено попита Риддъл.
-Ами ще трябва - отговори й Анди - Нали си от Грийнсторм, ще ти се наложи - задължителен предмет ни е.
-Защо, ти иначе нямаше ли, или просто обмисляше? - попита Джейсън.
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°20
Погледът на Вики можеше направо да го закопае десет метра под земята... стига той да знаеше какво изразяваше този поглед. Хубаво, че не знаеше.
-Ами не знам.. тоест.. за какво ми е.. по основните предмети доста добре са ме обучили.. не смятах, че ще ми трябва. Явно ще се наложи да запиша-усмихна се тя накрая.
Джейсън понечи да зададе друг въпрос... после обаче се отказа, стигнал до извода, че за да е разговор, а не разпит, трябва да я изчака да зададе на свой ред въпрос.
А Виктория такова намерение нямаше.
Бенет. Рик бе споменал нещо за родителите си. И че не иска да бъде свързван с тях .. първото нещо, което определи като общо помежду им. Понякога си имаше своите предимства хората да се страхуват от теб, но не и когато си на 16 и се опитваш да водиш накакво жалко подобие на социален живот. Да, можеше да владее голяма част от магиите, за които някои дори не бяха чували, но в комуникацията с други живи същества нещо й куцаше.. за голямо нейно съжаление.
Погледът й отново се насочи към Рик и този път отдаде заслуженото на външния му вид. Първоначалната реакция на едно нормално момиче на тяхната възраст най-вероятно би била подкосяване на краката... или поне ахване. Тя кога бе спадала към нормалните?? Не беше човек, който прави комплименти, дори да бяха заслужени. Макар че при Бенет несъмнено имаше за какво да се направят. Ръстът си беше внушителен, а ефекта беше подсилен от мускулите. Тренира.Още една червена точка за него. Заострените уши под черната коса ясно й показаха, чемомчето е елф. Но най-голямо впечатление й направиха очите. Може би защото беше развила някаква странна слабост към очите на хората.. те издаваха характера. А тези на Бенет бяха неописуемо дълбоки...
-Ами не знам.. тоест.. за какво ми е.. по основните предмети доста добре са ме обучили.. не смятах, че ще ми трябва. Явно ще се наложи да запиша-усмихна се тя накрая.
Джейсън понечи да зададе друг въпрос... после обаче се отказа, стигнал до извода, че за да е разговор, а не разпит, трябва да я изчака да зададе на свой ред въпрос.
А Виктория такова намерение нямаше.
Бенет. Рик бе споменал нещо за родителите си. И че не иска да бъде свързван с тях .. първото нещо, което определи като общо помежду им. Понякога си имаше своите предимства хората да се страхуват от теб, но не и когато си на 16 и се опитваш да водиш накакво жалко подобие на социален живот. Да, можеше да владее голяма част от магиите, за които някои дори не бяха чували, но в комуникацията с други живи същества нещо й куцаше.. за голямо нейно съжаление.
Погледът й отново се насочи към Рик и този път отдаде заслуженото на външния му вид. Първоначалната реакция на едно нормално момиче на тяхната възраст най-вероятно би била подкосяване на краката... или поне ахване. Тя кога бе спадала към нормалните?? Не беше човек, който прави комплименти, дори да бяха заслужени. Макар че при Бенет несъмнено имаше за какво да се направят. Ръстът си беше внушителен, а ефекта беше подсилен от мускулите. Тренира.Още една червена точка за него. Заострените уши под черната коса ясно й показаха, чемомчето е елф. Но най-голямо впечатление й направиха очите. Може би защото беше развила някаква странна слабост към очите на хората.. те издаваха характера. А тези на Бенет бяха неописуемо дълбоки...
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°21
Хм... Виктория се взираше странно втренчено в него, но някак си в момента не му бе до мислене за момичета в пълния смисъл на думата. Би приел да е приятел с нея, но засега му бе прекалено прясно от Карълайн за нещо повече. А и знаеше, че не нежеланието й да го вижда и понася я бе накарало да скъса с него.
Изведнъж тези мисли му дойдаха малко в повече. Не желаеше повече да стои в компанията на когото и да е било. Просто искаше да остане за малко сам, може би да поработи над нещо. Да се концентрира...
-Аз ... ще тръгвам. Както и да е, Анди, с тебе после ще се видим, Джейсън - беше ми готино да открия още готини момчета в училище, а Вики - приятно ми е да се запознаем, надявам се да се видим пак - и с отсечени крачки напусна, оставяйки ги отново изненадани от странното му поведение и сменящите му се настроения.
ПП. Сори, че така се изнасям, ама героя си е такъв хах. Както и да е, пак ще пишем.
Изведнъж тези мисли му дойдаха малко в повече. Не желаеше повече да стои в компанията на когото и да е било. Просто искаше да остане за малко сам, може би да поработи над нещо. Да се концентрира...
-Аз ... ще тръгвам. Както и да е, Анди, с тебе после ще се видим, Джейсън - беше ми готино да открия още готини момчета в училище, а Вики - приятно ми е да се запознаем, надявам се да се видим пак - и с отсечени крачки напусна, оставяйки ги отново изненадани от странното му поведение и сменящите му се настроения.
ПП. Сори, че така се изнасям, ама героя си е такъв хах. Както и да е, пак ще пишем.
Джейсън- Ученик
- Брой мнения : 67
Раса : Човешка
Registration date : 20.09.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°22
Джейсън бе усмихнат, но малко му дотягаше. Рик си тръгна, а той остана с двете момичета. Не, че общуването му с момичета някога му е било проблем, но тези двете бяха някак дръпнати и май не се обичаха особено. "Грийнстормки, какво да ги правиш..." - бяха точните му мисли.
Бе настанала странна тишина след заминаването на Рик, а Джейсън не бе свикнал да му мълчат просто така и да не го забелязват. Тъкмо се чудеше дали да не си тръгне и той, явно не бе особено искан, когато му хрумна идея и попита:
-Хм, може би въпроса ще ви се стори странен на вас двете, обаче искате ли да отидем някъде другаде? Да кажем, на бар или нещо такова? Чух, че има Нощен клуб близо до даскалото и съм сигурен, че ще успея да ни вкарам ако не пускат. Е? - и зачака отговора с палава усмивка. И да му отговореха отрицателно, поне имаше идея къде иска да отиде.
Бе настанала странна тишина след заминаването на Рик, а Джейсън не бе свикнал да му мълчат просто така и да не го забелязват. Тъкмо се чудеше дали да не си тръгне и той, явно не бе особено искан, когато му хрумна идея и попита:
-Хм, може би въпроса ще ви се стори странен на вас двете, обаче искате ли да отидем някъде другаде? Да кажем, на бар или нещо такова? Чух, че има Нощен клуб близо до даскалото и съм сигурен, че ще успея да ни вкарам ако не пускат. Е? - и зачака отговора с палава усмивка. И да му отговореха отрицателно, поне имаше идея къде иска да отиде.
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°23
"И питаш... !!" Най-сетне бяха спрели да обсъждат училището. С удоволствие би отишла на купон. Макар че още не бе проумяла защо Бенет си беше сменил толкова рязко настроението и беше изчезнал, Риддъл реши да не обръща особено внимание на такива резки смени. Все пак момчето очевидно не беше много щастлив сред раздялата с... както там й беше името. Е, той изпуска забавлението.
На лицето й се появи бледа усмивка, послевана от престорено замислено изражение.
-Ами не знам... чувствам се малко изморена.
-Тъкмо ше се разсееш-усмивката на Джейсън си беше все така дяволита.
-Хубаво.. ще дойда. След теб- ухили се Вики.
Но още преди Джейсън да е успял да отговори...
На лицето й се появи бледа усмивка, послевана от престорено замислено изражение.
-Ами не знам... чувствам се малко изморена.
-Тъкмо ше се разсееш-усмивката на Джейсън си беше все така дяволита.
-Хубаво.. ще дойда. След теб- ухили се Вики.
Но още преди Джейсън да е успял да отговори...
Richald Malfoi- Ученик
- Брой мнения : 66
Раса : DaRk MaG
Registration date : 13.09.2008
- Post n°24
Риддъл видя приближаваща се фигура.Малфой вървеше и ругаеше силно.
-Нямат ми доверие,а иначе ми възлагат най-тъпите мисии.-говореше си сам Рик и риташе всичко пред него.
"Малфой,върни се!" чу глас в главата си,но не обърна внимание.Да убива момичета.Това беше от тъпо,по-тъпо.Внезапно усети гласове.Бяха недалеч.Обърна бавно погледа си и се фокусира върху..магьосниците.Усмихна се и започна да се приближава.Очертанията им започнаха да се различават.Бяха момче и момиче..едното беше сигурен,че е...
-Риддъл.-възкликна с доза презрение Малфой-Какво по дяволите правиш ти тук?
-Не мисля,че това ти влиза в работата,Малфой.-хладно отвърна Вики,разпознала новодошлия.
-Защо се държиш грубо...Вики...-изсмя се Рик,а магьосницата го погледна остро.
Играеше си с огъня и това му допадаше...
-Нямат ми доверие,а иначе ми възлагат най-тъпите мисии.-говореше си сам Рик и риташе всичко пред него.
"Малфой,върни се!" чу глас в главата си,но не обърна внимание.Да убива момичета.Това беше от тъпо,по-тъпо.Внезапно усети гласове.Бяха недалеч.Обърна бавно погледа си и се фокусира върху..магьосниците.Усмихна се и започна да се приближава.Очертанията им започнаха да се различават.Бяха момче и момиче..едното беше сигурен,че е...
-Риддъл.-възкликна с доза презрение Малфой-Какво по дяволите правиш ти тук?
-Не мисля,че това ти влиза в работата,Малфой.-хладно отвърна Вики,разпознала новодошлия.
-Защо се държиш грубо...Вики...-изсмя се Рик,а магьосницата го погледна остро.
Играеше си с огъня и това му допадаше...
Miss Riddle- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°25
Проблемът беше, че Риддъл не бе от типа огън, който топли, а от този, който изгаря... Лошо за Малфой..
От последната им среща бе минал по- малко от месец. "Защо, по дяволите, баща ми не им намира някакви по...далечни задачи. "
-Какво правиш в това училище, Ричалд??
Очите й святкаха гневно. Беше очевидно дори в мрака.
-Така зададе въпроса, все едно не знаеш, Виктория..
Погледите им се срещнаха. В този момент беше доста трудно да се определи кой от двамата мрази повече другия. Но от този разговор нямаше да излезе нищо хубаво... и здраво, май.
-О, да.. пак ли някой мизерна мисия, с която ще се фукаш, Малфой. И двамата с брат ти сте толкова некадърни, че направо да се чуди човек какво вижда тате у вас.
-Не смей да говориш така за брат ми-озъби се Рик..
-Аха.. откога ти пука за русокоското, Рич.. Смятах, че не се харесвате особено.
-Не ми дръж такъв тон, Вики..
-Ха..чуваш ли се как заповядваш.. Май забравяш, че аз съм твоята Господарка, а не обратното.
Малфой изсъска нещо и продължи да се взира ядно в нея. Което само можеше да влоши нещата... Търпението й, което по начало беше в липса, започваше да се изчерпва..
-Какво искаш, всъщност... Имам си и друга работа, освен да ти гледам физионолията, Ричи...
От последната им среща бе минал по- малко от месец. "Защо, по дяволите, баща ми не им намира някакви по...далечни задачи. "
-Какво правиш в това училище, Ричалд??
Очите й святкаха гневно. Беше очевидно дори в мрака.
-Така зададе въпроса, все едно не знаеш, Виктория..
Погледите им се срещнаха. В този момент беше доста трудно да се определи кой от двамата мрази повече другия. Но от този разговор нямаше да излезе нищо хубаво... и здраво, май.
-О, да.. пак ли някой мизерна мисия, с която ще се фукаш, Малфой. И двамата с брат ти сте толкова некадърни, че направо да се чуди човек какво вижда тате у вас.
-Не смей да говориш така за брат ми-озъби се Рик..
-Аха.. откога ти пука за русокоското, Рич.. Смятах, че не се харесвате особено.
-Не ми дръж такъв тон, Вики..
-Ха..чуваш ли се как заповядваш.. Май забравяш, че аз съм твоята Господарка, а не обратното.
Малфой изсъска нещо и продължи да се взира ядно в нея. Което само можеше да влоши нещата... Търпението й, което по начало беше в липса, започваше да се изчерпва..
-Какво искаш, всъщност... Имам си и друга работа, освен да ти гледам физионолията, Ричи...