Дет се качи в колесницата , седна и зачака останалите ученици .
3 posters
ІІ Колесница
vili_kt- Ученик
- Брой мнения : 5
Registration date : 16.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°1
Re: ІІ Колесница
Рик Бенет- Ученик
- Брой мнения : 137
Раса : Човек
Registration date : 24.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°2
Рико се намъкна в колесницата и забеляза момичето вътре.
-Здравей - усмихна се той чаровно и протегна ръката си за запознанство - Аз съм Рик Бенет.
Момичето отвърна на жеста му и се представи:
-Здрасти! Аз съм Дет Шадоу
-Доста хубаво име имаш. Едно такова мрачно ... - момчето се замисли.
Тъкмо тогава колесницата потегли и Дет леко се стресна, но Рик остана спокоен.
-Здравей - усмихна се той чаровно и протегна ръката си за запознанство - Аз съм Рик Бенет.
Момичето отвърна на жеста му и се представи:
-Здрасти! Аз съм Дет Шадоу
-Доста хубаво име имаш. Едно такова мрачно ... - момчето се замисли.
Тъкмо тогава колесницата потегли и Дет леко се стресна, но Рик остана спокоен.
vili_kt- Ученик
- Брой мнения : 5
Registration date : 16.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°3
Здравей !!! Дет беше много срамежлива и не знамеше какво да каже
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°4
-Успокой се, пътуването ще е достатъчно дълго, че да не се притесняваш - усмихна й се Рик . - Наистина не разбирам хора, които са стеснителни ... - продължи той с монолога си, но забеляза, че Дет се е изчервила още повече и на Рик също му стана неудобно.
-Недей така...
-Недей така...
Could`Be- Ученик
- Брой мнения : 3
Registration date : 10.07.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°5
В този момен в далечината се зададе високо но притеснено момче.Приближи с бавна стъпка се приближи към колесницата.Видя,че там има и други вече.
-Здравейте казвам се Стефан Фиоро.
-Здравейте казвам се Стефан Фиоро.
Рик Бенет- Ученик
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°6
-Здравей - въздъхна Рик с облекчение, защото момичето срещу него вече като че ли успя да преодолее първоначалния си срам.
-Аз се казвам Рик Бенет. - представи се и той. - Радвам се, че има още хора в колесницата, вече можем да потеглим.
И наистина, както го изрече, след броени секунди колесницата се заклатушка и потегли.
-От кой дом си? - попита Рик новото момче.
-Редфлейм. А ти? - Стефан зададе въпроса, очаквайки същия отговор, тъй като момчето срещу него му се струваше приятно и годно за критериите на неговия дом. Но...
-Грийнсторм. - Рик се усмихна на невярващото изражение, изписало се на лицето на Стефан. - Е, а какви предмети смяташ да записваш? Аз си мислех за Защита срещу черните изкуства, Билкология, Отвари и още няколко, които са ми интересни. Интересно ми е обаче какво мислиш ти, какво ще запишеш?
-Аз се казвам Рик Бенет. - представи се и той. - Радвам се, че има още хора в колесницата, вече можем да потеглим.
И наистина, както го изрече, след броени секунди колесницата се заклатушка и потегли.
-От кой дом си? - попита Рик новото момче.
-Редфлейм. А ти? - Стефан зададе въпроса, очаквайки същия отговор, тъй като момчето срещу него му се струваше приятно и годно за критериите на неговия дом. Но...
-Грийнсторм. - Рик се усмихна на невярващото изражение, изписало се на лицето на Стефан. - Е, а какви предмети смяташ да записваш? Аз си мислех за Защита срещу черните изкуства, Билкология, Отвари и още няколко, които са ми интересни. Интересно ми е обаче какво мислиш ти, какво ще запишеш?