World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

2 posters

Заслонът на скритите лица - Найт и Лариен

Nightmare Haits
    Nightmare Haits
    Ученик

Брой мнения : 347
    Раса : Нечистокръвна магьосница
    Registration date : 22.07.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Заслонът на скритите лица -  Найт и Лариен Empty Re: Заслонът на скритите лица - Найт и Лариен

Писане by Nightmare Haits Съб Авг 30, 2008 5:52 pm

Найт пристигна въодушевено.На острова бе наистина страшно-всичко бе тъмно и навсякъде бяха разположени дървета.Тя носеше маска,и странна за нея рокля.Едвам едвам и с леки стъпки се придвижи до заслонът,поръча си питие и зачака Лариен.Ето я и маската на Найт : Заслонът на скритите лица -  Найт и Лариен K_1201520134_PICT008
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Брой мнения : 178
    Раса : Вампир
    Registration date : 19.08.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Заслонът на скритите лица -  Найт и Лариен Empty Re: Заслонът на скритите лица - Найт и Лариен

Писане by Larien Felagund Пон Сеп 01, 2008 4:17 pm

Лариен се справя най-добре в тъмното, то не я притеснява. Тя стига до острова с многото дървета, с дълга тъмна рокля и начупена дълга коса, както и червена маска. Отива до заслонът и вижда Найт, която вече си бе поръчала нещо за пиене и се бе умислила дълбоко. Лариен пристъпи тихо и изведнъж я стресна! Найт подскочи, обърна се и започна да се смее. Лариен седна до нея:
    - Цитронада, ако обичате - и се усмихна. - Е, изплаших ли те?! - тя започна да се смее..

Заслонът на скритите лица -  Найт и Лариен 51775Diabolous-Posters
    Nightmare Haits
    Nightmare Haits
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Nightmare Haits Пон Сеп 01, 2008 7:37 pm

Найт продължаваше да се смее.-Трябва да ти призная че се справяш перфектно в това.Никой не ме бе развеселявал така от години-10-11...-Найт отново се замисли и очите й се напълниха с сълзи.Тогава тя пак проговори-Съжалявам.Е,ти най-накрая се реши да дойдеш тук,а?Страхотна маска!Сега,давай разкажи всичко за себе си-без да испускаш нищо.Аз съм добър слушател.-тя се отпусна.Тогава Лариен се опита да каже нещо но Найт небрежно я прекъсна и й каза:-Знам че не олбичаш да говориш за себе си,познато ми е.Така че,ако не искаш-ще те разбера.
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Larien Felagund Вто Сеп 02, 2008 10:54 am

- Ами, малко е трудно да го разказвам, разказах цялата си история, когато ме разпределяха, но сега н кратко ще ти кажа, че преди 4 години вампири нападнаха имението на семейството ми и избиха всичките ми роднини и пощадиха само мен, защото един млад вампир се влюби в мен. После ме отвлякоха и ме отгледаха. Пратиха ме в това училище. Не искам да се връщам там ... - разказа на един дъх Лариен, после изгледа тъжно приятелката си - А с теб какво се е случило?
    Nightmare Haits
    Nightmare Haits
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Nightmare Haits Вто Сеп 02, 2008 11:23 am

-С мен?Дълга история..Когато бях малка родителите ми починаха при автомобилна катасрофа.Единственото ценно нещо което ми остана бе сестра ми-Мери Алис-Найт се замисли и отново проговри-Но и нея отведоха в дома за деца.Преди около 5-6 години срещнах елфи,които ме опознаха и  научиха да се бия.Разбира се,и по тяхно желание дойдох тук.-тя се усмихн и погледна вежливо Лариен.-Кажи,смяташ ли това място за зловещо?Притеснява ли те нещо тук?
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Larien Felagund Вто Сеп 02, 2008 5:40 pm

- Мястото не е зловещо изцяло, но мисля че има някои тъмни и злокобни местенца - усмихна се Лариен. - Е, искаш ли да се поразходим?
    Двете станаха и взеха питиетата си. Тогава ..
    Nightmare Haits
    Nightmare Haits
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Nightmare Haits Вто Сеп 02, 2008 7:42 pm

Найт се спря разко и протегна ръка за да спре и Лариен.Тя на свой ред се опита да я попита какво става но Найт и показа да мълчи.Лариен я погледна с недоумение.Найт се огледа и в очите й блесна нещо.Тя извади магическата си пръчка и тръгна внимателно като даде знак на приятелката си да я последва.-Ела,-повика я плахо Найт.-Но,бъди тиха.Знам че го можеш.-Тогава нещо изшумя в близкия храст.Найт нашепна:-Естерниус вите!-и присви очи.Но,
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Larien Felagund Вто Сеп 02, 2008 8:54 pm

нещото връхлетя Лариен! Тя падна на земята, а то започна да я напада. Лариен го отблъсна с вампирската си сила, която не бе използвала от доста време, а то излетя в храстите.
    - Какво беше това за Бога?! - изкрещя Лариен.
    Найт..
    Nightmare Haits
    Nightmare Haits
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Nightmare Haits Вто Сеп 02, 2008 10:33 pm

...скръсти ръце и погледна злобно.-Стан!Излез!-разкрещя се тя и погледна към Лариен-Добре ли си?-погледна я зачудено Найт.Лариен я увери и погледна отново към храста.-Не ме карай да използвам..-тогава нещо изшумя и излезе от храста.Беше елф.Поклати ръце когато видя пръчката на Найт.А тя продължаваше да се взира в него.-Дължиш й извинение Стан.Моментално.-Елфът се приближи до Лариен и погледна Найт.-Приятелка ли ти е?За бога,тя е вампир!-Найт го погледна сърддито и му намекна-Приятелка ми е.Не ми пука каква е.Тя е свестен човек.А сега,извини й се.-Стан протегна ръка и се поклонин пред Лариен.-Моля да ми простиш.Много съжалявам.-елфът погледна с милост Лариен,а тя от своя страна...
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Larien Felagund Сря Сеп 03, 2008 7:30 am

..му се усмихна.
    - Хах, свикнала съм Very Happy Ама си го получи, видя ли? Изхвърча в храстите - Лариен започна да се смее. - Че какво знаеш ти за вампирите? Нищичко. И ако си мислиш, че можеш да ми направиш нещо, грешиш - каза тя горделиво.
    Найт също се засмя и го перна по главата Very Happy
    - А кой е този "смелчага" всъщност?
    Nightmare Haits
    Nightmare Haits
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Nightmare Haits Сря Сеп 03, 2008 9:29 am

-Това,както явно разбра е Стан.Той е елф и е от племето,което жиеве до моят дом.Те са ми приятели и трудно приемат да се разхождам с други.Дори да ме виждат с други.-Найт се замисли.-Е,нали искахте да не живея повече в самота?Е ето ме тук с Лариен-а ти я напдаш.Писна ми от теб Стан.Върви и кажи на останалите че твоята Найт си има приятелка.И не ме закачай повече.Ясно?-Найт погледна с злоба елфът,а той наведе глава и започна да кима.Тя отново започна да говори.-Стан,обичам те,но за Бога недей да нападаш приятелите ми.Моля те!-Найт се наведе и го целуна нежно  по главата-нещо,което беше необичайно за нея.Тогава се обърна към Лариен:-Виж,съжалявам!Добре ли си?
    Larien Felagund
    Larien Felagund
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Larien Felagund Сря Сеп 03, 2008 6:37 pm

- Естествено, че съм добре! Недей да съжаляваш. И без това от време на време все трябва да се случи нещо интересно, нали? - Лариен добродушно погледна Найт и тупна Стан по рамото. - А ти, дребен, не нападай така хората, защото някой ден ще си намериш белята. Не можеш да прецениш дали противника ти, който ей така си решил да нападаш, не е силен, може дори да те убие Smile
    Тогава Стан се усмихна, прегърна Найт и си тръгна.
    - Предлагам да се разходим в тъмното - каза Лариен.
    Найт се съгласи и продължи с въпросите си Very Happy

Sponsored content

Писане by Sponsored content

Similar topics

-

В момента е: Съб Ное 23, 2024 3:13 pm