World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

2 posters

Край басейна - Андромеда и Майкъл

Ерик
    Ерик
    Ученик

Брой мнения : 74
    Registration date : 11.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Край басейна - Андромеда и Майкъл Empty Re: Край басейна - Андромеда и Майкъл

Писане by Ерик Съб Сеп 13, 2008 11:40 am

Майкъл се запъти към басейна.Тук беше в къщата на Енрико,която той му беше оставил.На Майк му отне доста време да я намери и изобщо да открие къде вторият му баща има имоти.Сега момчето бе решило да отиде на басейн.Беше само по бански и привличаше много погледи.Мускулите му се виждаха,а плочките на корема влудяваха момичетата.Той се настани на един шезлонг.Сложи там багажа си.След това веднага влезе в басейна.
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Брой мнения : 543
    Раса : Магьосник
    Registration date : 10.09.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Нед Сеп 14, 2008 5:07 pm

Андромеда беше облечена доста оскъдно.Всички я поглеждаха.Момичетата се пукаха от яд,а момчетата се прехласваха.Естествено имаше и изключения.Анди се настани на един шезлонг.Беше дошла да се попече.Не влезе във водата,а се излегна като отново извади книгата за отвари,която четеше за трети път.Когато се обърна настрани тя съзря познато лице.
    "Ооо,пак ли?!"-помисли си момичето.
    Беше точно до Майкъл Смит-момчето от градината на влюбените.Огледа го тайно.Бе много секси само по бански.Реши да изкара от кожите им другите момичета и го заговори:
    -Здрасти!Пак се срещаме.

П.П.Това пак става през лятото
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Ерик Пон Сеп 15, 2008 11:21 am

Майкъл се обърна.Видя Андромеда.Усмихна й се чаровно.
    -Здравей.Как си...хубавице?
    Андромеда го изгледна злобно:
    -Не ме наичай така!-каза със заплашителен тон.
    -Хм...ще си помисля-подсмихна се той-Та...какво правиш тук?...Сама?Няма ли някое момче да те придружава.
    Майк много добре знаеше,че сигурно има цяла тълпа,но смяташе че момичето има големи претенции.Майкъл приближи шезлонга си до нейния.
    -Понеже и аз съм самичък ще сме си компанийка.-тй се огледа малко-Най-красивите на басейна...-допълни момчето
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Пон Сеп 15, 2008 7:04 pm

Анди му се усмихна леко.Първата й усмивка откакто се бяха срщнали.
    -Момчета има много-каза Андромеда-Но никое като з амен-тя се огледа и видя много младежи,но всичките правеха простотии.Едни замеряха другите момичета и момчета с магии,гонеха се,опипваха непознатите девойки.Майкъл също се огледа и кимна.Двамата се ухилиха.
    -Кой от всичките да избера?
    -Има готини...-започна Майкъл,но Анди го прекъсна
    -Красивите се тъпи.
    -Хм...-промърмори момчето
    -Е,има и изключения-каза Андромеда гледайки го.
    -Аз от тях ли съм?-нахалстваше момчео
    -Не знам...-малко оклюма-може би...
    Майкъл й се усмихна.
    "Това трябва да значи да".
    -А за теб момичета няма ли?Само аз ли съм?
    Ерик
    Ерик
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Ерик Чет Сеп 18, 2008 7:18 am

-Много бих се радвал ако си само ти,защото това би значело че сме нещо повече от приятели,но...не си само ти.Има още много момичета,но всичките красиви и тъпи или грозни и умни.С коя да тръгнеш ми обясни?!
    -А аз каква съм за теб?-попита съмнително Анди
    -Ти си изключението...Ти си...и умна и красива,което не знам как постигаш.
    Майкъл си нямаше и на представа,че Андромеда и метаморфмаг и лесно оправя външния си вид.
    -Искаш ли малко да поплуваме?
    Андромеда
    Андромеда
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Андромеда Чет Сеп 18, 2008 4:30 pm

-Не-беше отговора на Анди
    -Но защо?Моля те,де!
    -Не,Майк,не искам.
    Всички момичета гледаха как най-красивото момче на басейна кара най-готиното момиче пак там да влязат във водата,а тя се дърпа.Всички се струпаха там.Едно по-смело момче отиде до тях и бутна Майкъл
    -Ей,остави момичето на мира.
    -Хм...-Майкъл го изгледа от глава до пети-Защ?!Ти ли ще ми казваш.
    През това време едно сладко момиче,на около 13 години побутна Майкъл и каза:
    -Пич,остави я!Има много други момичета,които биха плували с теб.Като например аз-намигна закачливо девойката
    Майкъл не знаеше на кой да говори.Обърна се към сладураната:
    -Аз искам нея.Ти за нищо не ставаш!
    Отразя я доста грубо и така получи удар от някакво друго момиче,което бе доста кораво.Всички скочиха срещу него.Андромеда стана и извади набързо пръчката си.Без никой да види тя направи щит,който да отделя Майкъл и нея от другите.Всички се учудиха.Момчето бе с разкървавена уста и от носа му течеше кръв.
    -Хайде,Майк,да с еомитаме.
    Андромеда хвърли презрителен поглед към всички и каза:
    -С бой нищо не се оправя.Някой ден ще си платите за това.
    След тези думи тя хвана Майкъл,за да го подкрепя и взе чантата си с нещата.
    -Ще отидем в нас.Трябва малко да те пооправим.
    -Добре-кимна Майкъл,който бе благодарен на Андромеда за това,че го бе спасила.

Sponsored content

Писане by Sponsored content

Similar topics

-

В момента е: Съб Ное 23, 2024 2:52 pm