Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Биография на Кристофър Блекроуз

  Share
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Биография на Кристофър Блекроуз

  Писане by Laila Archer on Пон Сеп 08, 2008 5:10 pm

  Кристофър Блекроуз се ражда в тежки за фамалията си времена - оказва се единствените, които могат да продължат рода са били родителите му. И тогава се появява малкият Крис, чиято съдба е наглед предначертана - единствената надежда на магьоснически род с вековни традиции е той. Израства в семейство, опитващо да направи най-добрата среда за едно дете - нито разглезено, нито лишавано, въпреки, че могат да си позволят да го глезят непрестанно. Да съзрява в годините на война надали е най-голямата мечта на всяко момче, но Блекроуз няма избор. Още от малък проявява интерес към черните магии и отварите. Обучава се при най-добрите черни магове, включващи повечето му роднини, за да може на по-късен етап той да продължи битката на рода.

  Когато става на 17 поема от баща си повечето задължения като глава на рода Блекроуз. Повежда непрестанни битки, по начин, по който малко стратези и в днешни дни биха съумели да направят. Печели непрестанно. Вече никой не се съмнява в уминеята на все още младият Кристофър Блекроуз. Но въпреки всичко това, той не общува много с хората. Преценява ги бързо и не си хаби времето в ненужни разговори.След 2 пламенни години решава, че е време да промени начина на живот - да потърси онова, което наистина иска. Към това го подтиква мисълта, че времената на битките заповат да отминават, а никога неговият род нямаше да спре за използва магьосническите дуели. Предпочиташе да запази славното име на фамилията си, пред това да я гледа как се руши.

  На 19 годишна възраст напуска без да дава никому обяснения имението си. Никъде го няма. НЕоткриваем, както винаги потаен. Скита без цел и посока, докато един ден не среща Грийнсторм. И двамата много променени, те бързо възвръщат старите приятелски взаимоотношения и при въпроса на Олтар "Защо изостави всичко изведнъж" Блекроуз се усмихва с думите "Едиственият начин да продължиш да се бориш е, като прекратиш усилията за надмощие, временно..." И двамата продължават пътищата си, заедно. През тези няколко години Кристофър се запознава с Мелиан - жената, която по-късно става негова съпруга и майка на децата му. Именно красивата, но загадъчна девойка среща съдбите на Изабела, Олтар, Габриела и Кристофър. В малко селце, тогава близко до днешният замък на училището пътищата на четиримата основатели се срещат в лечебницата на елфидата, приятелка на Мелиан.
  Тогава все още Блекроуз не знаел, че ще обикне така силно Мелиан. След направата на училището, година и половина след това, Редфлейм и Блекроуз слагат край на своята краткотрайна връзка и запазват добрите си отношения, както и до ден днешен учениците на двата дома.

  След земетресението, разрушило селцето, единствената оцеляла остава Мелиан. Тогава Кристофър я завежда в имението си, което се превръща в техен дом. Предполага се, че и сега има жив наследник на рода му, и пръстена с голям черен оникс принадлежи някому по право, ни никой не знае кой е той.

   В момента е: Нед Яну 20, 2019 5:24 pm