Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Къщата на Мрака

  Share
  Андромеда
  Андромеда
  Ученик

  Брой мнения : 543
  Age : 25
  Раса : Магьосник
  Registration date : 10.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Къщата на Мрака

  Писане by Андромеда on Чет Сеп 11, 2008 6:25 pm

  Това е къщата на семейство Ренанд в Хогсмийд.Тук рядко се събират цялото семейство.По-скоро идват един по един да се усамотят.Случва се да идват по двама,по трима,но рядко.  Къщата на Мрака не е в самото село,а съвсем близо.Там често се опитват да проникнат мъгълчета,но е приложена магия,когато се доближи човек с немагическа сили да изпитва страх,с който не може да се пребори.
  Андромеда убожава тази къща и често идва тук.Родителите й недоволстват,но знаят че не могат да я спрат.Къщата изглежда като изоставена и е почти вярно това.Никой от семейството няма желание да я пооправи и да изглежда красива както преди.

  Това е стаята на на-малкото дете в семейството.Тя е една от малкото светли спални в къщата.  Това е стаята на родителите й,които са се погрижили да им е комфортно:  Това е банята:  Това е снимка на хола както е изглеждал преди.Сега всичко е потънало в прах,защото който дойде тук отива в стаята си и не стъпва тук.  Това е малката горичка зад къщата.Дори през деня тя бе мрачна:  Така изглежда килията в къщата на Мрака.Андромеда често идва тук.Мястото е празно и тъмно.Приятно за нея,когато е ядосана:  Това е музикалната стая.Анди идва и тук,за да се успокои след като си е изляла гнева.  Това е всекидневната в къщата.По принцип мрачно помещение,в което пердетата рядко се дърпат.Палят се трите свещи,които стоят върху камината.Анди обича да стои тук през зимата.Пали огнището и сяда до него.Вгледана в пламъчетата се отдава на мислите си.  Стаята на Андромеда вече не съществува.Веднъж,когато беше на 13 години тя се разгневи много и дойде тук.Без да осъзнава какво прави бе изгорила всичките си вещи.Когато се осъзна стоеше сред пепел.

   В момента е: Пон Мар 18, 2019 1:27 pm