Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Emmett Cullen

  Емет
  Емет
  Ученик

  Брой мнения : 2
  Registration date : 22.02.2009

  Emmett Cullen Empty Emmett Cullen

  Писане by Емет on Чет Фев 26, 2009 8:09 pm

  Име: Емет Калън
  Години: 14
  Кръв: Емет е мъгълокръвен и няма никаква връзка с чистокръвни или хора с различна от човешката раси. Момчето познава мъж, за който хората разказват, че бил вампир, но за сега нищо не е доказано.
  Външен вид: Емет е красиво момче с тъмна и много късо подстригана коса, светли очи, много бледа и изключително красива кожа. Той е доста едър за възрастта си и това го отличава до някъде от останалите.
  Дом: ....
  История: Емет живее единствено с баща си в малко селце в щата Аляска.
  Животът му там до 12 годишна възраст не бил никак лек. Момчето било принудено да работи осърдно и да помага с тежката работа на баща си. Все пак живее нормално, въпреки че и двамата винаги са били откъснати от останалите жители на селцето. Емет бил принуден да израстне бързо, а също така да се научи да се грижи сам за себе си без достатъчно любов, топлина и подкрепа от околните. Той никога не бил посещавал училище, тъй като имал да върши доста работа в къщата, а и баща му не можел да му осидури финансова стабилност. Говорило се, че той носил зла поличба и заедно с неговото раждане са се появили демони, носещи смърт на собствената му майка и дъщеря.
  Когато той става на 14 се мести с баща си в малко градче, намиращо се също в щата Аляска. Не след дълго баща му издъхва там и момчето е принудено да оцелява само. Не било никак трудно за него да се справи, тъй като след смъртта на баща му нещата не се променили особено. Той вече бил кален и натрупал достатъчно опит, за да заживее добре и без ничия помощ.
  Семейство: Семейството на Емет било напълно разрушено.
  Майка му починала по време на раждането на неговата също мъртва сестра едва когато той е на две години. След като баща му изгубил в един ден и съпругата си, и новородилата се дъщеря, той изстинал и станал много суров човек. Емет не си спомня, а и не знае какво е било висчко преди неговото раждане. След като и баща му умира от тежка болест едва когато той е на 14, Емет е принуден да се грижи сам за себе си.
  Характер: Той притежава изключително зрял за възрастта си характер. Умее добре да преценява ситуациите, а също е и ужасно умен. Рядко избухва, често се ядосва, но едва на 14 той вече може да предизвика истинска паника само с един ''страшен'' поглед. Емет не е забавен, нито усмихнат. Той е много затворен в себе си и изглежда прекалено сериозен за дете на неговата възраст.
  Особености: Изключително силен, здрав, умен и сериозен. Не показва никакви емоции.
  Отличителни белези:
  Може да се каже, че момчето умее да се бие, използвайки силата и ума си. Също така си служи перфектно с лък, тъй като често хедел на лов вместо баща си.Той не владее никакви магии, но винаги му се е иксало да има шанс да ги изучи. Най-голямо внимание би отделил на черната магия.
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Emmett Cullen Empty Re: Emmett Cullen

  Писане by Laila Archer on Чет Фев 26, 2009 8:10 pm

  Одобрен персонаж!


  _________________
  Emmett Cullen 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:23 pm