Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Elinor Vicious / Елинор Вишъс

  Elinor Vicious
  Elinor Vicious
  Ученик

  Брой мнения : 50
  Age : 26
  Registration date : 08.04.2009

  Elinor Vicious / Елинор Вишъс Empty Elinor Vicious / Елинор Вишъс

  Писане by Elinor Vicious on Чет Апр 09, 2009 7:02 pm

  Име:Elinor Vicious / Елинор Вишъс
  Години: 16 /почти 17/
  Кръв: Кръвта на Елинор е нечиста. Баща й е чистокръвен магьосник, а майката - нечистокръвна магьосница, единствената такава от рода й.
  Външен вид:
  Elinor Vicious / Елинор Вишъс In_the_Wind_CLOSE_UP_by_Angelia61
  Дом: -- История: Елинор е живяла охолно през целия си живот. Никога от нищо не е била лишавана. Но дори и при материалната задоволеност нещо в душата й я гложди. Усеща, че нещо я различава от най-близките й членове на семейството. Започва още, когато е била на пет - брат й намира малко птиче със счупени крила, Елинор й се радва, а той я носи на майка си. Започват да я лекуват, въпреки нежеланието на Ел, която го смята за неправилно и дори абсолютно погрешно. За разлика от цялото си мило семейство, тя изпитва жажда да наранява и демонстрера своето превъзходство. Те винаги са живяли в голяма къща, в покрайнините на малко селце.Водели са съвсем обикновен живот, който е напълно недостатъчен на Елинор. Докато е играла с децата в селото, винаги ги е карала да се бият едно с друго, или да извършват неща, застрашаващи живота им, за да "докажат че са й истински приятели". Веднъж едва не е изгорила ризата, върху гърба на едно момче. Колкото повече пораства, толкова повече започва и да се разхубавява, вече не е малко, злобно момиченце, а по-скоро момиче, което все по-добре успява за прикрие злобата и намеренията си зад порочен поглед и игрива усмивка, към която безразлични не могат да останат както всички мъже и момчета, така и някои жени. Дори и само на 16, тя умело успява да използва както ума си, така и тялото си, за да постигне целите си. Идва тук, в Лиенор, заради родителите си - не могат да я контролират.
  Семейство:Елинор има по-голям брат, който е добродушен също като родителите им. За разлика от момичето, той е доволен от живота в селото и не търси перспектива извън него. Майката е медицинска сестра.
  Характер:Елинор има лош характер. Тя не е добра и като човек. Не се и старае да бъде, но умело го прикрива. Не цени хората. Няма човек, който да може да нарече приятел, но не й е и нужен. Може да отстрани всеки, който й пречи по някакъв начин, независимо кой е той. Създава добро впечатление на пръв поглед, отличен манипулатор е, в което й помага доброто леглимантство, което открива, че умее, когато е била на

  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Elinor Vicious / Елинор Вишъс Empty Re: Elinor Vicious / Елинор Вишъс

  Писане by Laila Archer on Чет Апр 09, 2009 8:19 pm

  Одобрен персонаж.


  _________________
  Elinor Vicious / Елинор Вишъс 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:04 pm