Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Иви Халифър

  Иви Халифър
  Иви Халифър
  Ученик

  Брой мнения : 7
  Age : 23
  Раса : Човек
  Registration date : 25.04.2009

  Иви Халифър Empty Иви Халифър

  Писане by Иви Халифър on Съб Апр 25, 2009 7:46 pm

  Име:Иви Халифър
  Години:14
  Кръв:Чистокръвна
  Външен вид:
  Сус има руса коса и тъмно сини очи.Веждите и са тънки, и тъмно руси.Лицето и бяло, но не и бледо.Харесва да носи рокли, и да си пуска косата.
  http://www.slava.bg/images/content/1401/1401.jpg
  http://www.slava.bg/images/content/9739/1402.jpg
  Дом:----
  История:
  Иви е родена в Париж/Франция/.Тя живее с майка си и баща, без братя и сестри.Харесва Париж, и често се разхожда из него.Още от малка обаче, Иви търси обяснение за краткото и име.Майка и все и обяснявала, че така и харесвало да се казва-Иви Халифър.Иви харесва приключенията.Тя често използва въображението си.Често околните и правят забележки, а някой се чудят от къде измисля тези глупости.С една дума Иви има голямо въображение което често използва.Винаги си е падала по животните.От малка си мечтае за много малки котенца.Тя прекарва много малко време с приятели.Често се осамотява, а и някои хоря я отхвърлят заради нейното въображение.Но Иви си води нормален и спокоен живот, въпреки всичко.Иви Халифър, обича много клигите.Всяка вечер чете по някоя книга.Когато тя навършва около 13 години, семейството и се местри в Сан Франциско.На Иви и харесва, но никога няма да забрави Париж.
  Семейство:
  Семейство Халифър е много съдружно.Майката на Иви-Линда и баща и-Крис винаги са били мили и гальовни.Те са добри родители.В семейство Халифър има само едно дете-Иви.Тя няма братя и сестри.
  Характер:
  Иви е изключително шеговита и лъчезарна.Не обича да се глези и т.н. тя живее в реалността.Ако някой и направи забележка, тя няма да го послуша а си продътлжава.Понякога е изключително непохватна и помоща и е напразна.Често си измисля разни истории, а глупавите и се хващат.Тя харесва когато приятелите и й се доверяват, и не се присмиват на нейните истории.Момичето харесва да е само, но и също да има приятел с когото да сподели.
  Особености:
  Иви има навик който често използва.Когато тя стои,чака и дори говори си държи ръцете в джобовете.Често носи блузи с джобове, защото това и най-големия навик.
  Laila Archer
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 27
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Иви Халифър Empty Re: Иви Халифър

  Писане by Laila Archer on Нед Апр 26, 2009 11:41 am

  Одобрен персонаж!


  _________________
  Иви Халифър 2v0n4tw

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:04 pm