Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Таня Денали

  Таня Денали
  Таня Денали
  Ученик

  Брой мнения : 1
  Age : 22
  Registration date : 23.07.2009

  Таня Денали Empty Таня Денали

  Писане by Таня Денали on Чет Юли 23, 2009 4:35 pm

  Име: Таня Денали

  Години:18

  Кръв:Полувампир, полувърколак.

  Външен вид: Таня е доста височка, около метър и седемдесет и пет. Слаба е, кожата й е бледа, косата - светлоруса. Очите й променят цвета си според настроението й - могат да са кървавочервени или сапфиреносини.


  История: Таня е родена в Хелзинки, Финландия. Семейството й е голямо, затова живеят в старо имение. Баща й бил вампир, майка й-върколак. Тя била достатъчно богата, че той да живее при нея. Но не знаела, че е възможно да има деца... първороднаа дъщеря е Таня, тя била отгледана с много обич и внимание, всяка година се раждало по още едно уникално момиченце. Способностите им били неконрулируеми, затова дълго време ги държали вкъщи. Някои от тях днес имат семейства, а Таня е на около 24 века, макар да изглежда като 17-18 годишна. Остава в голямото имение със сестрите, племенниците и цялото си семейство, но майката и бащата вече са починали - и двамата в битка.

  Семейство:
  Майка - Хелена
  Баща- Феликс
  Сестри - Меган(вампир, мразят се), Ирина( и тя така), Вивиан(с нея се разбират, тя е върколак).
  Елеазар - съпруг на Ирина
  Мат - съпруг на Меган
  Елинор и Габриела - племеннички, двете близначки на Елеазар и Ирина.

  Характер: Малко озлобена, саможива, свикнала да дели с други хора, но все още бореща се за пълно господство... ако наистина обича или уважава някой, то е за цял живот. Мрази да й се бъркат в живота, а ако някой се опита, ще направи всичко възможно само и само да му прави гадно.

  Особености: Дразнещо раздразнителна е, много нервничи, при това постоянно, странните й навици: яде си ноктите, скърца със зъби, трепери и плаче(най-вече крещи) когато е ядосана, потропва изнервящо с крак постоянно, играе си с косата...

  Отличителни белези: Има татуйровка на гърба, по цялата му дължина. На едната си ръка има белег по рождение във формата на вълк - от майка й, и на прилеп - от баща й. Хибрид между вампир и върколак, но вълчото надделява в нея. Има страшно много белези от битки по цялото си тяло...

  Снимка:
  Таня Денали Tanyaw
  Jennifer Lain
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Таня Денали Empty Re: Таня Денали

  Писане by Jennifer Lain on Нед Юли 26, 2009 10:59 am

  Одобрена героиня!


  _________________
  Таня Денали JenLainSign

   В момента е: Нед Апр 21, 2019 4:04 pm