World of Magic

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Елате и се забавлявайте в този магически свят!

2 posters

Светлите части на гората - Карълайн Грейв и Рик Бенет

Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Брой мнения : 207
    Раса : Човек, чистокръвна
    Registration date : 15.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Светлите части на гората - Карълайн Грейв и Рик Бенет Empty Re: Светлите части на гората - Карълайн Грейв и Рик Бенет

Писане by Карълайн Грейв Чет Юни 26, 2008 10:57 pm

Карълайн и Рик се разхождаха и се чудеха къде да се остановят, за да продължат разговора си на спокойствие.
    Изведнъж двамата осъзнаха, че са стигнали до началото на гората. Тук все още не бяха забранените части, затова Карълайн каза:
    -Ако искаш ще влезем малко по-навътре, много е красиво.
    -Да, естествено ... - каза Рик с неухота.
    -Какво ти става? - попита го учудена Карълайн.
    -Не искам да ходя в забранените части.
    -Защо? Мислех, че обичаш рискове.
    -Така е, но ... виж, едната от директорките ... ами, аз, такова ... познавам я. - промълви той.
    -И? - попита учудена Карълайн.
    -Ами, там е работата, не искам да ме изключат. Това място ми харесва. Най-вече - далеч съм от родителите си.
    -Да, разбирам те ... ОК, тогава оставаме в тази част.
    Рик Бенет
    Рик Бенет
    Ученик

Брой мнения : 137
    Раса : Човек
    Registration date : 24.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Светлите части на гората - Карълайн Грейв и Рик Бенет Empty Re: Светлите части на гората - Карълайн Грейв и Рик Бенет

Писане by Рик Бенет Пет Юни 27, 2008 12:08 pm

Двамата се опитаха да се разположат удобно. Рик се облегна на едно дърво, а Карълайн седна на някакъв дънер.
    Рик погледна Карълайн право в очите, разучи лицето й добре. И това бе моментът, в който му просветна... В главата му изплува спомен, който той побърза да изблъска от съзнанието си - не обичаше да си спомня детството си. Но това бе моментът, в който разбра, че не е срещал родителите на Карълайн.
    -Ти ... Грейв...?
    Карълайн кимна. Явно и на нея и просветна нещо за фамилията на Рик, но пожела да си замълчи.
    -Добре тогава... - Рик седна на един дънер, доста близо до Карълайн. Той реши, че щом започнат тази тема, трябва да се настани удобно, иначе ще омалее.
    -Така. Твоите родители са черни магьосници, нали?
    Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Пон Юни 30, 2008 2:07 pm

-Да, черни, и двамата, както и цялото ми семейство. Твоите също, нали?
    Рик кимна.
    -И при мен нещата стоят горе-долу така ...
    -А ти? Като тях или обратно на течението? - запита Карълайн сериозно. Въпреки, че Рик бе толкова сладък и перфектен, ако беше на другата страна тя едва ли щеше да бъде способна да остане все още на това място с него.
    -Може би трябва да се връщаме в замъка... - каза Рик притеснено. Явно темата за родителите му не му бе много приятна.
    -Докато не отговориш на въпроса ми никъде няма да отида заедно с теб! - отсече тя и го погледна в очите. Той бе малко по-висок от нея и имаше прекрасни кафеви очи, в които Карълайн се вгледа с надежда ...
    Рик Бенет
    Рик Бенет
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Рик Бенет Пон Юни 30, 2008 3:15 pm

-Не съм от лошите, ако това питаш. И нямам намерение да ставам черен магьосник.
    На Карълайн сякаш й олекна и Рик забеляза това, но още не бе свършил.
    -Но не съм много сигурен, че съм за лагера на добрите.
    -И защо? - попита очудено момичето.
    -Защото не смятам, че съм! На всичкото отгоре леля ми е точния пример за "светец" в тези среди...
    -Чакай ... леля ти? - Карълайн се изненада, но бе й объркана.
    -Да, леля ми - отвърна Рик с досада. След което се усети какво е казал и побърза да се поправи - Но, не, едва ли я познаваш, пък и няма значение. А не съм точно за добрите, защото не смятам, че съм готов да се боря срещу родителите си и сестра си без да изпитам нищо...
    -Знам за какво говориш ... - промълви Карълайн тъжно - И на мен ми е трудно да свикна с мисълта, че ще трябва. Чакай... - каза тя изведнъж - Сестра ти е Кейла Бенет, нали?
    Рик кимна.
    -Олеле ... наистина бих искала да те видя как правиш магии, ако си наследил дарбите на сестра си ... ОЛЕЛЕ!
    Рик се усмихна и си помисли "Аз съм по-добър от сестра си, но мисля, че ако й го кажа в момента тя ще припадне..."
    -Не съм по-добър от сестра си, но съм доста близо до нея.
    Карълайн го погледна в очите, които в момента издаваха лъжата му и той дори не се опитваше да го скрие. Нямаше смисъл, тя така или иначе щеше да разбере.
    -Напротив ... по-добър си. Но е мило, че лъжеш. По принцип би трябвало да си по-добър лъжец, но...
    -О, аз съм добре с лъжите, там нямам проблем, въпроса е, че нямах нищо против да разкриеш лъжата ми - засмя се той и разроши косата си, която бе щръкнала навсякъде и дори да искаше, по-зле нямаше как да стане.
    Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Сря Юли 09, 2008 5:16 pm

Карълайн бе възхитена. Въпреки, че бе тук съвсем отскоро, буквално от няколко дни, тя бе срещнала едно момче, което ... я грабна.
    "Как може да е по-перфектен? Красив, умен, родителите му са черни магьосници, но той не смята да става ... по-уравновесен е от мен и много ще си подхождаме..."
    Мислите й бяха прекъснати от Рик, който я попита съвсем озадачено:
    -Защо ме гледаш така?
    -Как? -изненада се Карълайн.
    -Ами ... все едно искаш да ме изпиеш с очи.
    Карълайн се смути.
    Рик Бенет
    Рик Бенет
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Рик Бенет Сря Юли 09, 2008 7:11 pm

-Съжалявам ... - промълви Рик. - Не исках да те смутя.
    -Не... няма нищо, прав си, гледах те леко маниакално. Аз ... - Карълайн поспря за момент, замислена. - ... преценявах те.
    Рик се замисли. "Преценяваше ме, ама друг път... Мисля, че ме харесва. Не, надявам се, че е така. Защото тя е толкова ... перфектна. Прекрасни черти, прекрасно лице, умна и уникална ... Повече от всичко, което някога съм искал".
    Рик чак сега осъзна, че двамата са лице в лице, гледайки се в очите.
    "Най-прекрасните очи, които някога съм виждал" - помисли си той и без повече мисли я целуна...

Карълайн Грейв
    Карълайн Грейв
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Карълайн Грейв Чет Юли 10, 2008 5:18 pm

Карълайн вече съвсем се стресира, но отвърна на целувката му.
    Няколко мига след това, които й се струваха като цяла вечност, той се откъсна от нея.
    -Защо го направи? - попита го тя с упрекващ тон.
    -Не знам. Е...?
    -Какво "е?" - повдигна вежда тя.
    -Е... и ти ли ме харесваш, или се направих на глупак?
    Карълайн се повдигна леко и го целуна.
    -Това стига ли ти?
    -Не - засмя се той - Но е добре като за начало.
    Рик Бенет
    Рик Бенет
    Ученик

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Рик Бенет Чет Юли 17, 2008 8:02 am

-Карълайн ... - започна Рик с тягостен глас.
    -Какво има? - попита тя с въпросителен тон. Очите й го пронизваха силно, той не искаше да изрича тези думи, но се налагаше.
    -Трябва да вървя.
    -Защо? Та ние току-що дойдохме.
    -Не, дойдохме преди един час - отбеляза той, посочвайки часовника си.
    -Къде трябва да ходиш? - попита го тя отново, с любопитство в гласа й и пламъчета в очите.
    -Съжалявам... не мога да ти кажа. Със сигурност може да ме изключат ако ти кажа.
    -Но ... нали каза, че не си на Тъмната страна? - този път Карълайн бе гневна и Рик разбираше, че ако тя разбереше по някъкъв начин, че той я лъже, последствията ще са ужасни.
    -Не е това. Просто трябва да вървя.
    -Добре тогава - тонът й бе леден.
    -Чао... много ми беше приятно да съм тук с теб. Ще се видим ли на летния лагер?
    -Да - отвърна тя, като продължаваше да се държи отдалечено и хладно.
    Рик тръгна към мястото, откъдето се излизаше от гората. Изведнъж се спря и се обърна, за да погледне към Карълайн, но тя бе изчезнала. Той продължи по пътя си, обратно към училището.

Sponsored content

Писане by Sponsored content

В момента е: Сря Ное 27, 2024 7:22 am