+2
Рик Бенет
Jennifer Lain
6 posters
Пътеката към бала - Есенния бал
Jennifer Lain- Директор
- Брой мнения : 426
Раса : Човек
Registration date : 02.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°1
Пътеката към бала - Есенния бал
Последната промяна е направена от Rock Baby на Сря Дек 24, 2008 11:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Рик Бенет- Ученик
- Брой мнения : 137
Раса : Човек
Registration date : 24.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°2
Re: Пътеката към бала - Есенния бал
Рик вървеше по пътеката. Бе облечен в костюм. Попринцип не се харесваше особено в официално облекло,чувстваше се глупаво. За сметка на това му стоеше добре. В ръката си държеше червена роза, която бе за Карълайн. Очакваше момичето да се появи всеки момент. Застана близо до едно дърво, на което попринцип би се облегнал, но в момента не го направи, защото се страхуваше да не съсипе костюма си преди дори да са влезли в залата. Скоро чу стъпки наблизо, надяваше се, че това е Кари ...
ПП. Ако може, не пишете, ще се опитаме да напишем няколко поста набързо тука преди някой да е прекъснал, после ви освобождаваме местенцето.
ПП. Ако може, не пишете, ще се опитаме да напишем няколко поста набързо тука преди някой да е прекъснал, после ви освобождаваме местенцето.
Карълайн Грейв- Ученик
- Брой мнения : 207
Раса : Човек, чистокръвна
Registration date : 15.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°3
Карълайн вървеше леко, но не и безшумно, понеже бе обула златисти сандалетки на високо токче, които отиваха на златистата й рокля. Лицето й бе както обикновено, грима й бе в златисти тонове, а червилото кафяво. Кожата й бе по-тъмна от обикновено, бе се погрижила да изглежда като придобила тен по естествен път. Косата й се спускаше на букли малко под рамото й.
Забелязала Рик, тя се приближи към него и го хвана за ръката. Усмихна му се.
-Изглеждаш много хубав...
-Не се чувствам така ... - измрънка той, но отново на лицето му се промъкна лъчезарната усмивка, която често носеше, или поне докато бе около нея. - Но ти си прекрасна.
-Благодаря - свенливо го погледна тя, но после се разсмя весело и каза - Е, хайде, да се придвижим към балната зала. Няма да висим тук.
Преди обаче да го е изрякла докрай, той вдигна розата, която досега бе лежала в другата му ръка. Карълайн се изчерви. Никой преди не й бе подарявал цвете, бе израстнала в такава среда, в която романтиката не бе на почит.
-Благодаря ти - прошепна тя и го целуна нежно по устните. После извади магическата си пръчка, която бе скрила някъде, където момчето не можеше и да си представи, и прошепна някаква магия към розата. Тя изчезна - Изпратих я в стаята ми - отвърна тя на въпросителния поглед на момчето.
-Добре - каза Рик - Хайде да отиваме в залата.
И двамата тръгнаха, държащи се за ръце.
Забелязала Рик, тя се приближи към него и го хвана за ръката. Усмихна му се.
-Изглеждаш много хубав...
-Не се чувствам така ... - измрънка той, но отново на лицето му се промъкна лъчезарната усмивка, която често носеше, или поне докато бе около нея. - Но ти си прекрасна.
-Благодаря - свенливо го погледна тя, но после се разсмя весело и каза - Е, хайде, да се придвижим към балната зала. Няма да висим тук.
Преди обаче да го е изрякла докрай, той вдигна розата, която досега бе лежала в другата му ръка. Карълайн се изчерви. Никой преди не й бе подарявал цвете, бе израстнала в такава среда, в която романтиката не бе на почит.
-Благодаря ти - прошепна тя и го целуна нежно по устните. После извади магическата си пръчка, която бе скрила някъде, където момчето не можеше и да си представи, и прошепна някаква магия към розата. Тя изчезна - Изпратих я в стаята ми - отвърна тя на въпросителния поглед на момчето.
-Добре - каза Рик - Хайде да отиваме в залата.
И двамата тръгнаха, държащи се за ръце.
Ерик- Ученик
- Брой мнения : 74
Registration date : 11.09.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°4
Майкъл пристигна забързан откъм стаята си.Поогледа се.Нямаше никого.Зачака Андромеда оглеждайки се.Чувстваше се като най-големия глупак на някаква пътека,облечен в костюм и държащ букет от бели рози в ръка.Дълго стоя на пътеката сам.
"Кога ще дойде"-питаше се той.Андромеда закъсняваше малко.По едно време чу стъпки.Обърна се бързо.Беше точно тя!
-Здравей-усмихна й се той-Изглеждаш невероятно!Струваше си чакането.-започна той като я обсипваше с комплименти
-Здрасти-каза му тя.-Мерси.Хм...и ти не изглеждаш зле.
-Знам-ухили се той.-Хайде отиваме.Мисля че закъсняхме.
-Аз не-отвърна му момичето-Не чувам голяма глъчка откъм залата.Майкъл й одаде букета.
-Заповядай-леко се изчерви
-Благодаря-усмихна се лъчезарно момичето и взе цветята-Много са красиви.
Майкъл само се усмихна и я хвана под ръка.Двамата тръгнаха бавно към залата.
П.П.Нарочно съм писал един пост че да не се бавим много.Никога не влизаме заедно във форума и няма да може да се засечем ми се струва.
"Кога ще дойде"-питаше се той.Андромеда закъсняваше малко.По едно време чу стъпки.Обърна се бързо.Беше точно тя!
-Здравей-усмихна й се той-Изглеждаш невероятно!Струваше си чакането.-започна той като я обсипваше с комплименти
-Здрасти-каза му тя.-Мерси.Хм...и ти не изглеждаш зле.
-Знам-ухили се той.-Хайде отиваме.Мисля че закъсняхме.
-Аз не-отвърна му момичето-Не чувам голяма глъчка откъм залата.Майкъл й одаде букета.
-Заповядай-леко се изчерви
-Благодаря-усмихна се лъчезарно момичето и взе цветята-Много са красиви.
Майкъл само се усмихна и я хвана под ръка.Двамата тръгнаха бавно към залата.
П.П.Нарочно съм писал един пост че да не се бавим много.Никога не влизаме заедно във форума и няма да може да се засечем ми се струва.
анджелина- Ученик
- Брой мнения : 30
Registration date : 16.09.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°5
Анджела и Робърт вървяха бавно по пътеката.Идваха откъм езерото,защото там имаха среща.Изглеждаха като най-сладката влюбена двойка-прегърнати и шепнейки си мили думи.Робърт обличаше за осми път през живота си костюм и се убеждаваше,че изобщо не му е удобно,въпреки че му стоеше божествено.Известно време вървяха в тишина и се наслаждаваха един на друг като от време на време се споглеждаха и се усмихваха.Спряха се до едно дърво и Робърт целуна нежно Анджи.
-Обичам те-прошепна той
-И аз-отвърна момичето.След няколко секунди пак тръгнаха и се озоваха до вратата на балната зала.
-Обичам те-прошепна той
-И аз-отвърна момичето.След няколко секунди пак тръгнаха и се озоваха до вратата на балната зала.
Kaden Shou- Ученик
- Брой мнения : 110
Registration date : 15.06.2008
Описание на героя
Описание на героя:
- Post n°6
Кейдън се оглеждаше омърлушено. Вървеше си самичък по пътечката и риташе камъчета замислен. Първоначално се беше зачудил идва ли му се въобще на бала. После обаче беше решил. Имаше двама човека, които нямаше търпение да види най-после пак. Доста време беше минало, почти месец от тогава, но той не ги беше забравил. Надяваше се и те да го помнят. А всъщност още повече се надяваше да ги срещне.
Извървя пътечката и размисли за дестинацията си. Седна на пейката наблизо и се заоглежда за някое друго самотно хлапе.
Извървя пътечката и размисли за дестинацията си. Седна на пейката наблизо и се заоглежда за някое друго самотно хлапе.