Елате и се забавлявайте в този магически свят!


  Разпределението на ученици

  Share
  avatar
  Larien Felagund
  Ученик

  Брой мнения : 178
  Age : 24
  Раса : Вампир
  Registration date : 19.08.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Larien Felagund on Вто Авг 19, 2008 2:34 pm

  Лариен Влиза смело, нищо не я смущава. Оглежда се, наоколо всичко е тъмно. Свикнала е. Сяда на стола, но изведнъж я побиват тръпки...Всичко става зловещо..забързано. Разни сенки я наобикалят, после изчезват. Объркано е...
  Изведнъж тя се озовава в замъка на семейството й. Изплуват спомени...кървави спомени. Ужасът я връхлетя!
  . . . .
  Оставаха по-малко от два часа
  до разсъмване, когато ужасен писък ме изтръгна от неспокойната дрямка. Цялата нощ бе огласена от
  писъци и войниците биха тревога, от всяка кула долиташе силното необуздано дрънчене на стари камбани.
  Баща ми ме сграбчи за ръката.
  — Лариен, ела — каза той и
  след миг издърпа халката върху капака в пода, отмести го и пъхна в ръката ми една голяма свещ от олтара. — Заведи долу майка си, лелите, сестра си и брат си, незабавно, и не излизай каквото и да чуеш! Не излизай. Заключи капака над главата си и остани там! Прави, каквото ти казвам!
  Аз се подчиних незабавно, грабнах Матео и Бартола и със сила ги поведох по каменните стълби пред мен. Моите чичовци се бяха втурнали на двора, крещейки своите древни бойни викове, лелите ми се препъваха, припадаха и се вкопчваха в олтара, като не искаха да се поместят оттам, а майка ми не се отделяше от баща ми.
  Баща ми бе изпаднал в истински потрес. Протегнах ръка към най-възрастната си леля, но тя се бе строполила в безсъзнание пред олтара, тогава баща ми гневно извика, блъсна ме в криптата и затвори вратата. Нямах друг избор освен да заключа капака, както той ми беше показал, да се извърна с трептящата свещ в ръка и да погледна ужасените Бартола и Матео.
  . . . .
  по-късно
  . . . .
  Навсякъде цареше тишина. Всички бяха мъртви. Мъртви. Знаех го. Дворът беше осеян с трупове. Изтичах обратно в параклиса. Грабнах в ръце главите на Бартола и Матео. Седнах и ги държах в скута си, ридаейки. Те изглеждаха още живи, тези отрязани глави, очите им проблясваха, а устните им дори помръдваха в безнадеждни опити да проговорят. О, Боже! Това беше повече, отколкото човек би могъл да понесе. Разплаках се. Изругах. Поставих една до друга двете глави в скута си, милвах косите им, бузите им и им нашепвах утешителни слова, говорех им, че Бог е наблизо, Бог е с нас, че той вечно ще се грижи за нас и ние сме в Рая. О, моля те, умолявам те, Боже, молех се аз в душата си, не позволявай да запазят усещането и съзнанието, което изглежда все още имат. О, не, не и това. Не мога да го понеса. Не мога. Не. Моля те.
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Вто Авг 19, 2008 4:00 pm

  Блекроуз е твоят дом.
  avatar
  voLtage
  Ученик

  Брой мнения : 7
  Registration date : 19.08.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by voLtage on Вто Авг 19, 2008 9:07 pm

  Моргот влезе спокоен в стаята. Започна да я оглежда. Тя му се стори странна..огледалата..стола..
  Той разбра че трябва да седне на него. В началото не се случи нищо. Той просто седеше и гледаше себе си в отражението. После Изведнъж в съзнанието му изплува спомен.. но не бе спомен..по-скоро бе сън..
  В сънят си Моргот наблюдаваше едно момиче в училище..не беше обикновено момиче. Косата и беше дълга и чуплива, червено-кафява; очите й - зелени, устните - червени. Тя бе неговата мечта, но всъщност беше реалност, просто не я познаваше.
  Моргот не е имал зловещо минало, за което да си спомни, не е събирал гняв дълги години...Той е нормално момче, което не вижда кошмари щом седне на стола за разпределение..
  Видението му, съня му беше объркан. Той самият беше объркан, знаеше единствено че се отнася за това момиче...
  Изведнъж той се събуди като от кошмар и излезе от огледалната стая, още по-объркан и от преди. . . .
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Вто Авг 19, 2008 9:21 pm

  Редфлейм е твоят дом!
  avatar
  elit0o
  Ученик

  Брой мнения : 3
  Registration date : 27.08.2008

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by elit0o on Нед Авг 31, 2008 10:28 am

  Анастасия Лейн влези в стаята. Там имаше едно малко столче. Ана се досети, че трябва да седне и го направи. В мига, когато седна се сети, за нещо незабравимо. Беше на 6 години, когато се случи. Лежеше под масата и бършеше сълзите си. Чуваше вик и един женски глас. Това бе майка и.
  -Немога да го направя! Остави мее...
  -Ще го направиш! Иначе, ще взема дъщеря ти! - викаше един мъжки глас.
  -Няма да докоснеш дъщеря ми! - продължаваше да се защитава майката.
  -Така ли мислиш? Така ли мислиш? Искаш ли да ти докажа? Къде е тя? Ана! Ана... АНА!? Къде е тя? Криеш я от мен нали? Ще я намеря! - викаше с цяло гърло непознатият.
  -Няма да пипнеш дъщеря ми! Скоро мъжа ми ще се прибере и ще те УБИЕ!
  -Дотогава аз ще намеря дъщеря ти и ще я убия със собствените си ръце! Но къде е? Ана? Ана, покажи се! Ела да видиш какво ти нося. Чисто нова метла...
  Момичето едва дишаше. Мъчеше се да не издава никакъв звук. Ако някой мъжа разбере, че е под масата щяха да я убият, а след това майка и. Не искаше това да се случва...
  В същия момент в стаята влези баща и. Той познаваше този мъж. Видя го и...
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Нед Авг 31, 2008 10:47 am

  Силвърайс те приветства! Поздравления!
  avatar
  Мелиса Фопъри
  Ученик

  Брой мнения : 10
  Registration date : 01.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Мелиса Фопъри on Пон Сеп 01, 2008 10:30 pm

  Лекото скърцане на вратата оповести влизането на Мелиса Фопъри,която с притеснен вид я затвори и погледът й се спря върху малкото столче пред нея. Очевидно беше. Мел направи една крачка и седна бавно. В съзнанието и веднага изплува един спомен ... Бистър и ясен :

  'Виж,Мистерия' Капската лисица надникна любопитно зад рамото на 11-годишното момиче. 'Колко е сладък. Само,че е толкова бодлив' Мелиса разгледа таралежа с интерес. Всъщност,в момента той представляваше бодливо кълбо,очевидно изплашен от прекаленото внимание. Разочарована,Мел се изправи и изтупа черното си потниче и дългите й късметлийски дънки.
  'Да се прибираме,гладна съм' Ентусиазирано заяви Фопъри и се затича към имението,а Мистерия тръгна след нея. Но нещо застана пред пътя й.Мелиса спря и погледна озадачено високата фигура.
  'Здравей,малката.Искаш ли да дойдеш с мен?'
  'Не ви познавам и нямам никакво основание да ви последвам,нито пък желание' Изтъкна момичето,а лисицата до нея изсъска.
  'Е,това няма особено значение.Идваш така или иначе. Ще вземем и животинчето ти,ако искаш'
  'Махайте се' Паникьосано Мелиса го настъпа с всичка сила и побягна в другата посока,чувайки зад себе си ругатни. Чуваше тежкото дишане на Мистерия зад себе си. Озова се пред голяма купчина дънери,твърде голяма за да я прескочи. Отново смени посоката,но налетя на огън. Някъде в далечината онзи непознат се подхилкваше. Пламъците се разтилаха за секунди и скоро Мел нямаше къде да избяга. В последния момент намери пролука и продължи да бяга,да бяга,докато не стигна до имението на родителите си. Огледа се.
  'Мистерия ? Мистерия,къде си ? '
  Лисицата изникна зад нея и уморено легна на земята. Фопъри си отдъхна,но се почувства наистина спокойна,чак след като стигна в стаята си. Вечерта чу гласове :
  'Каква е причината?'
  'Горски пожар,почти сигурно.'
  'Ами ако е умишлено?'
  'Не мисля. Но все пак ще държим местността под око.'
  Легна на леглото и се замисли.

  Рязко отвори очи и цялата реалност се върна за части от секундата. Тръсна леко глава.
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Пон Сеп 01, 2008 10:48 pm

  Блекроуз те приветства!
  avatar
  Евърли Харт
  Ученик

  Брой мнения : 14
  Registration date : 03.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Евърли Харт on Сря Сеп 03, 2008 10:25 am

  Евърли пристъпи бавно и забеляза стола.Поогледа се и седна внимателно.Тогава всичко започна да излиза на яве.Първият спомен бе от преди 3-4 години.В гората беше тя и останалите й приятелки-нежно се разхождаше между разцъфналите дървета и размахваше своята вълшебна пръчка.-Евърли?-чу се тихо в далечината.Момичето бързо изтича и забеляза младо момче-на около 15,което явно очакваше с нетърпение тя да пристигне.-Нов е тук.-прошепна й една от феите.-Ще го разведеш ли?-Евърли не каза нищо,просто протегна ръка и хвана момчето.През цялот време го гледаше.Внезапно спре.хвана го и за другата ръка и го целуна нежно.Също така внезапно отлетя на някъде.-Евърли бе добила вид на мислител.-Следващият спомен бе от преди около година.Бе си в къщи и се занимаваше с по-малкият си брат Робърт.На вратата се звънна.Тя изтича по стълбите на долу.Отвори вратата и бе смаяна.На прага й бе се изпправил вече младеж с два куфара в ръка и усмивка на лице.-Евърли...-тя се разплака.Бе същият онзи,който тя трябваше да разведе из гората а вместо това го целуна.Метна се на врата му и не искаше да го пуска.-Тогава изведнъж тя се усети-бе сред онази тайнствена стая.Все още седнала на стола.Чакаше признанието си. 
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Сря Сеп 03, 2008 10:37 am

  Грийнсторм е твоят дом. Добре дошла!


  _________________
  avatar
  Jess_Malfoi
  Ученик

  Брой мнения : 23
  Age : 26
  Раса : ЧоВеК
  Registration date : 09.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jess_Malfoi on Сря Сеп 10, 2008 7:34 pm

  Джесика прекрачи вратата на залата.Високотомерно огледа наоколо и сбърчи носле.Мястото не й допадаше.Видя стол в средата на залата и се запъти натам с горда крачка.Седна и като токов удар един спомен я връхлетя...

  -Джесика!Не!-крещеше мъж с черна прошарена коса.
  -Ще го убия!Ще го убия и окото ми няма га мигне!-икрещя Джесика и насочи пръчката си към някакво момче на пода.
  -За Бога,та ти си едва на 12!-приближи се мъжът,но Джес каза бавно и студено:
  -Не се приближавай защото не се шегувам!Ще го убия!
  -Джес......чуй ме!Още си дете!Как ще убиеш човек!
  -Повярвай ми!Може да съм на дванайсет,но вече имам едно убийство и не се страхувам да ги увелича!-продължи бавно да говори Малфой.
  -Не ти е присъщо!
  -Точно ти ли ще ме учиш как да се държа?!Ти за малко не уби Аманда!-прокънтя силно гласа на момичето.
  -Обясних ти,че не е било нарочно!Майка ти ми....
  -Не я намесвай!Точно нея не искам да намесваш!
  В този момент момчето,което лежеше на земята се размърда.Джесика го погледна,а той я погледно умолително с думите:
  -Убий ме!Не ме измъчвай повече!
  Джесика не устоя на погледа му и извърна глава.Свали пръчката и каза тихо:
  -Повече не ми се мяркайте пред очите!
  След това оправи дългата си рокля и излезе от помещението....

  Джесика отвори очи и видя,че все още се намира в залата,която й нашепна....
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Сря Сеп 10, 2008 7:56 pm

  Грийнсторм те избра! Честито и добре дошла!


  _________________
  avatar
  Касандра Лестранж
  Ученик

  Брой мнения : 41
  Age : 27
  Раса : КрАсИвА МаГьОснИцА
  Registration date : 10.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Касандра Лестранж on Сря Сеп 10, 2008 8:33 pm

  Вратата леко изкърца и вътре със студена физиономия влезе Касиди.Огледа всичко наоколо,а погледа й непрекъснато падаше върху стола.Не искаше веднага да сяда там.Може да е капан......Лестранж трябваше да са предпазливи.Красивите й очи обходиха отново цялото помещение.С нищо не издаваше,че има нещо зло.Протегна ръка към стола и ръкава от роклята й се спусна плавно във въздуха.Докосна стола и сякаш ток премина през мозъка й.Бързо се дръпна.Усети какво трябва да направи.Красавицата въздъхна и седна на стола.....

  "-Касандра!Касиди!-викаше я някой сякаш отдалеч-Лестранж!Събуди се!
  -Какво?!-изправи се мигновенно тя,но главата й сякаш бе станала няколко тона.
  Облегна се отново назад и попита момчето,което седеше до нея:
  -Какво става и кой си ти?
  -Вижте!Сега сте преуморена и претърпяхте сил....
  -Казвай или си мъртъв!-изсъска Касандра.
  -Ами.....нека приятелката ви обясни!-стана момчето и излезе.
  Лестранж огледа стаята.Цялата бе в бяло,а роклята й бе закачена сякаш във въздуха.Цялата бе изпокъсана.В стаята влезе човек,който й беше до болка познат:
  -Какво става,Ребека?!
  -Спокойно,Кас!Лекарят каза,че не трябва да се вълнуваш много!-отвърна Блек и седна на леглото й.
  -Бека,искам да знам какво се е случило!!-повиши тон Касандра,но в никакъв случай нямаше тембър на студенина.
  -Добре....-въздъхна Ребека и започна да говори-Днес,рано сутринта,си избягала от вкъщи!Знам...може да не го помниш,но е така!И тогава са те нападнали аврори!Белатрикс беше бясна!Но някакси си успяла да се измъкнеш!Не случайно учим в училище за смъртожадни!И тогава обаче и други смъртожадни са се притекли на помощ!Убили са всички аврори....но те го заслужават!Долни същества са аврорите!
  Касиди се облегна назад.Сякаш в главата й изникна този сблъсък.Викове,светлини и падащи тела.Било е като битка,но с много малко души....."

  Касандра рязко отвори очи.Косата й се бе спуснала около лицето,а тя бе навела глава.Извади огледало от джоба на мантията си и се оправи.Красивото й лице бе пребледняло.Красавицата сякаш бе станала призрак.Тогава залата й проговори....
  avatar
  Андромеда
  Ученик

  Брой мнения : 543
  Age : 24
  Раса : Магьосник
  Registration date : 10.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Андромеда on Сря Сеп 10, 2008 8:53 pm

  Андромеда влезе уверено в стаята.Огледа се.Имаше някакви огледала и...стол.
  "Явно трябва да седна там"-помисли си Анди и отиде до там.Настани се удобно.Отначало нищо не се случваше,защото тя бе оклумантка.Винаги бе със затворено съзнание,но накрая защитата й бе разбита-за първи път от както се научи.Изникнаха разни спомени:

  "-Хайде,скъпа,опитай отново.-приканваше я баща й да се трансформира.Тя го направи.-Браво!Браво!-възкликна той и я прегърна.Бе едва на 13,а умееше да го прави отлично."

  "Едно малко русокосо и сеноко момиченце стоеше пред огледалото.Бе на не повече от 6 години.Личеше си че умува нещо.Завъртя уморено очи и косата й стана бонбонено розова.Направи си прическа по същия начин и побягна навън"

  "Едно червенокосо момиче стоеше и си говореше с някакво момче.Прегърнаха се за да се изпращат,когато върху тях се нахвърли едро шестнайсет-годишно момче.То ритна другия тийнейджър и го запрати в храстите.После се отправи към момичето,което беше Андромеда.То гледашв неразбиращо и малко преди да се осети какво става новодошлият я удари с всичка сила.Тя не заплака.Това бе гаджето й.Погледна го и изваги пръчката си.
  -Сектусемпра!-извика тя и си замина."

  "Беше на 13 години.С родителите й бяха на някаква тяхна мисия
  -Скрий се тук-каза майка й-Не мърдай каквото и да става.Дори да имаме нужда от помощ стой тук.
  -Добре-каза момиченцето,което бе свикнало с тези думи.
  Родителите й я целунаха и тръгнаха напред.Там бяха пресрещнати от някакви мъже,които охраняваха нещо.Оформи се битка.Анди не виждаше какво става.Всичко утихна.Момиченцето погледна и видя двете тела на родителите си проснати на земята.До тялото на баща й имаше локва с кръв.Анди трябваше да им помогне.Скоро бе станала зоомаг.Трансфигурира се и отиде да извика подкрепление от приятелите им.Не проплака докато разказваше за телата,нито когато й казаха че има шанс родителите й да умрат.Тя просто не проговори.Стоеше с безизразен поглед в болницата и се бореше с болката по собствен начин-затворен начин"
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Сря Сеп 10, 2008 9:11 pm

  Касандра Лестрандж - Блекроуз
  Андромеда Ренанд - Грийнсторм


  _________________
  avatar
  Ребека Блек
  Ученик

  Брой мнения : 43
  Age : 27
  Раса : Черна магьосница!
  Registration date : 11.09.2008

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Ребека Блек on Чет Сеп 11, 2008 12:15 pm

  Бека влезе с гръм и трясък в стаята.Беше блъснала с крак вратата.Извади пръчката си.Красавицата огледа всичко наоколо.Явно нямаше друг освен нея.Е....имаше някакъв стол на който явно трябваше да седне.Приближи се и седна.Най-красивия й спомен дойде в ума й.Първото й убийство....

  "-Е,Бека!Хайде убий ме!-говореше жена,която седеше на земята-Виж.....нямам пръчка!
  -Съмняваш ли се в мен?-студено я попита Ребека-Мислиш ли,че няма да те убия?
  -Оо....да!Съмнявам се!Та ти си само на 13......дете си!-отвърна жената,със самоуверен глас.
  -Значи не ме познаваш!-отвърна загадъчно и тихо Ребека-Аз ще служа на Черния лорд....просто сега съм...не достатъчно голяма!
  -Страха ще те победи!Усещам го!Аз съм член на Ордена на феникса,а някакво момиченце ще ме заплашва!-изправи се жената.
  -Тонкс....ти опожари фамилията ни!Как не се срамуваш от себе си!-подсмихна се зловещо Бека.
  -Малката...не съм в настроение за шегички!-отвърна злобно Нимфадора.
  -Сега вече съм малката!Браво....но скоро ще правиш компания на Господ!-продължи да се усмихва Бека
  -Да....а ти ще гниеш в ада!
  -Ще съм дясната ръка на Дявола!Нещо против?Не мисля!
  Нимфадора присви очи и се метна към пръчката си.В мига в който се изправи Ребека извика:
  -Авада Кедавра!
  Зелената светлина се отрази в очите на жената,която падна с тъп звук на земята.Бека се подмисхна и прибра пръчката в якето си...."
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Чет Сеп 11, 2008 12:24 pm

  Грийнсторм е новият ти дом!

  (Брей, колко Грийнстормци, изненадана съм. Айде бе, някой няма ли да си направи Силвърайсец или Редфлеймец
  )


  _________________
  avatar
  Ерик
  Ученик

  Брой мнения : 74
  Age : 25
  Registration date : 11.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Ерик on Пет Сеп 12, 2008 5:42 pm

  Майкъл влезе в стаята бавно и плавно.Видя столчето.
  "Е,явно трябва да седна"-помисли си той и се запъти натам.Оглеждаше стаята.Бе празна-само със стол и огледало отпред.Настани се удобно.
  "Отвори си съзнанието!Отвори го"-чуваше той шептене в главата си.Не се поддаде.Накрая реши,че тази игра трябва да приключи.Отвори го за непознатия и в главата му изплуваха множество спомени.

  "-Къде отиваме татко?-попита малкото момченце Майкъл
  -Далеч...далеч от тази страна,този континент.Няма какво да правим тук.
  Трима души вървяха през мрака.Слаб мъж,женски елф и малко детенце-сина им.
  -А защо?-попита Майк
  -Стига с въпросите,Майкъл-предупреди го майка му.-Хайде,скъпи.Тук е добре за магипортиране.
  -Да...да-каза мъжа и погледна за последно наоколо
  "Няма да ми липсваш,Америка."-помисли си мъжа
  "Не искам да заминавам"-мислеше си момченцето
  "Ще се върна някой ден"-бяха мислите на жената.
  След малко мълчание всички се хванаха за ръце и се чу тихо "Пук".След това бе останала само гричничката на момчето,която то бе хвърлило на това място."

  "-Мамо,къде е татко-попита шестгодишния Майкъл,когато майка му се прибра
  -Няма го-проплака жената
  -Напусна ли ни?-зачуди се момченцето
  -Той никога няма да ни напусне-каза майката на момченцето-Той е мъртъв,а ние се махаме оттук.Взимай си най-ценните неща и ела след 10 минути тук.
  -Къде отиваме-запита момченцето
  -В Америка,скъпи.Дойде времето да се върнем.
  Момченцето се усмихна широко и прибяга до стаята си.Още не разбираше какво е станало,не осъзнаваше.След време щеше да разбере.Взе си златния медальон от баща си и пръстена от дядо си,които стояха на шкафчето му.Взе в една чантичка малко дрехи и слезе в антрето,където го чакаше разплаканата му майка.
  -Не плачи,мамо-каза й Майкъл
  -Не мога да спра-каза тихо Ерис.
  Двамата излязоха.Вървяха дълго.Майката се оглеждаше изплачено.Бе вечер.Стигнаха до близката гора.
  -Хвани се за мен.Здраво.
  Момчето го направи и отново се чу онова пук и те се озоваха в Америка,но Майкъл бе пуснал там медальона от баща си.Като спомен."

  "-Къде е,мама?-запита Майкъл един елф
  -Отиде да търси къща за вас двамата.Ще заживеете щастливо.Без страх.
  -Но аз не се страхувам от нищо-каза осемгодишното момченце
  -Но трябва-след тези думи елфа си замина.
  Минаха 10 дена,а майка му не се връщаше.Той не се страхуваше за нея.Мислеше,че тя може да се защитава,но не знаеше колко грешеше.Отиде до палатката,където се бяха насъбрали елфи.
  -Не трябва да е тук.Скоро ще го открият-аза мъжки глас
  -Няма да го изоставим-продума някаква жена-Не можем.Някой смее ли да изостави детето на Ерис?
  Всички замълчаха.
  -Та...
  -Детето остава при нас-каза същия женски глас-Ще го скрием по някакъв начин и никой да не смее да го издаде.Не му давайте да излиза от обсега на поляната ни.Ясно?
  Чу се шептене.След това се чу скърцането на столовете и Майкъл избяга.Осъзна,че няма родители.Че е останал сирак и излага всички на риск."

  "-Марк,ела за малко при мен.-заговори десетгодишния Майкъл.Другото момче се приближи.Майк му прошептя нещо.
  -Но...-продума другото момченце
  -Реших го.Искам само да им кажеш да не се безпокоят и да не ме търсят.Това е.
  След тези думи Майкъл се изправ.Беше с черна мантия.Тръгна към гората,а Марк го следеше с поглед пълен със страх."

  "Майкъл променяше цвета на косата си,когато към него се приближи някакъв старец.
  -Хей,момче.-извика той и се приближи още-Как се казваш?
  -Майкъл-каза момчето
  -Къде са родителите ти?Не знаех че има магьосници тук.
  -Те...те са мъртви.Умряха отдавна.-каза момчето
  -А ти какво правиш тук-запита мъжа
  -Аз живея тук.
  -Къде-попита отново мъжа
  -Тук-повтори момчето.-На тази поляна.
  Мъжа го гледа известно време.
  -Казвам се Енрико-представи се-Аз съм магьосник като теб.Нямам семейство.Искаш ли ти да си сина ми,а аз твоя баща?Ще се грижа за теб,ще се погрижа и за образованието ти.Моля те.
  Мъжа бе стар.С бяла коса.
  -Добре-съгласи се Майкъл и тръгна след господина."

  "Майкъл стоеше в стаята си и четеше някаква книга.На вратата се почука и се чу гласа на Енрико
  -Майкъл...тук ли си?
  -Да-отговори момчето и стареца влезе.Носеше куп книги с него.
  -Ето книгите за отвари-продума стареца-Нали поиска...
  -Мерси,Енри-каза момчето
  -Какво четеш?
  -За Непростимите проклятия
  Мъжа се сепна.
  -Къде я намери?!Аз махнах всички от библиотеката
  -И ги пъхна в бюрото си-довърши момчето-Владея Алохомора,Енри.Не можеш да скриеш нещо от мен само с ключалка
  Мъжа въздъхна.
  -Ех...какво да те правя!-след тези думи излезе от стаята и остави момчето като отиде да провери кои книги е взел"

  "-Енри...Енри...събуди се-говореше момчето на стареца.Той бе студен.След известно време момчето разбра,че вече изгуби и втория си баща.Погледна го и отиде в градината.Изкопа огромна дупка и пренесе тялото през цялата къща.Пъхна го в гроба и го закопа.Мълчаливо.Без плач.Сложи табелка

  "Тук почива Енрико
  моя втори баща."

  "


  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Пет Сеп 12, 2008 6:37 pm

  Блекроуз те приветства!


  _________________
  avatar
  Richald Malfoi
  Ученик

  Брой мнения : 66
  Age : 28
  Раса : DaRk MaG
  Registration date : 13.09.2008

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Richald Malfoi on Съб Сеп 13, 2008 11:17 am

  Рик прекрачи залата.Видя столче в средата и се подсмихна тайнствено.Усещаше,че разпределението щеше да е по-различно.Чаровната му усмивка сякаш се отразяваше в огледалата на залата.Малфой се приближи до стола и седна.В ума му изникна един спомен с който се гордееше...

  -Рик?Рик,къде си?-викаше го икономката му.
  Малфой се беше скрил в гардероба й заедно с магическата й пръчка.От малък той умееше да се крие и да бъде лош.
  -Рик!Ще викна майка ти ако не се покажеш!-продължи да вика икономката.
  Малфой беше на десет.В главата му се въртеше само едно заклинание,което обаче не знаеше какво прави.Родителите му се опитваха да го предпазят от тъмната страна и момчето не знаеше какво прави проклятието "Авада Кедавра".
  -Риик!Моля те!Покажи се!-започна да се изнервя икономката.
  Ричалд се подсмихна зловещо и отвори тихо вратата на гардероба.Икономката се обърна и въздъхна с облекчение:
  -Рик,защо се криеш така?!Изкарах си ангелите!
  -Може ли да пробвам една магия?-мило попита Рик и пусна чаровната си усмивка в действие.
  -Не знам....-поколеба се жената-Е...добре,но гледай да не стане някоя беда!
  -Няма....магията не е опасна!-продължи да гледа мило Малфой.
  -Добре...давай да видим!
  -Авада Кедавра!-извика момчето,блесна зелена светлина и икономката падна мъртва.
  avatar
  Jennifer Lain
  Директор

  Брой мнения : 426
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Jennifer Lain on Нед Сеп 14, 2008 11:05 am

  Грийнсторм е твоят дом! Добре дошъл!


  _________________
  avatar
  анджелина
  Ученик

  Брой мнения : 30
  Registration date : 16.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by анджелина on Вто Сеп 16, 2008 7:51 pm

  Анджелина влезе в стаята.Огледа се леко изплашено.Косата й бе светло руса,а лицето пребледняло.Видя стол и седна на него.В главата и изплуваха спомени:

  "-Анджи,трябва да ти кажа нещо-аза момчето пред нея
  Тя го изгледа
  -Кажи.
  -Аз...такова...не знам как да ти го кажа...-започна да срича момчето-Ами...аз...се влюбих...в...друго момиче...-погледна я изплашено-Знам че ме обичаш и...ми е много трудно.Повярвай ми.Но няма смисъл да протакаме.Теб те обичам все ощ,но...само...само като приятелка...като много близка приятелка.
  Анджи го погледна.Очите й се насълзяваха.
  -Замълчи-каз атя студено-Махай се!Отивай при другата!Нямам нужда от теб!-изкрещя тя като от очите й се сипеха сълзи.Наистина гои бе обичала.Момчето я изгледа тъжно и тръгна бавно.Разкайваше се,че я е наранил,но...нямаше друг избор"

  "Анджелина беше на купон.Имаше силна музика и пиене по масите.Храна почти нямаше.Много счупени предмети наоколо.Анджи танцуваше с някакво момче.Изведнъж домакина я дръпна на една страна.
  -Ела за малко-каза той и я издърпа в другата стая.
  -Какво има,Никс?-попита момичето
  -Виж какво ти нося.
  Момчето показа нещо като бял прах на момичето.
  -Какво е това?
  -Амфетамин.Много хбаво нещо.
  -Какво се прави с него?
  -Смърка се и после се отпускаш и не ти пука за нищо.Искаш ли да опиташ?
  -Ами...добре-нави се момичето и загледа как Никс започна да прави линийки.Това бе първия път,когато взе такова нещо.Но не и последния..."

  "Беше вечер.Много тъмно.Към един през нощта.Вечерта за Анджи едва сега започваше.Тя се измъкна от леглото си и се преоблече набързо.Отвори прозореца и скочи на земята.След това се затича към портата.Отвори я безшумно и излезе от тях.Затича се към къщата на най-добрата си приятелка,където щяха да се съберат с тяхната групичка"

  След няколко минутки Ан се осъзна.Вече нямаше спомени.Сега очакваше решението...
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Сря Сеп 17, 2008 10:35 am

  Редфлейм те приветства! Поздравления!


  _________________
  avatar
  Джейсън
  Ученик

  Брой мнения : 67
  Age : 25
  Раса : Човешка
  Registration date : 20.09.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Джейсън on Съб Окт 18, 2008 12:38 pm

  Джейсън влезе в залата. Огледа я. Не я хареса. Имаше огледало и някакво малко столче. Огледа го, после извади магическата си пръчка и замахна с нея. Столчето стана удобно кресло, в който той се настани. Затвори очи и спомените го връхлетяха изведнъж.
  "-Джейсън Белман?
  -Да? - отговори момчето ухилено.
  -Искам да поговоря с вас. - каза отново високият господин.
  -Добре, но по-бързичко. - отвърна момчето, без да откъсва поглед от приятелите си.
  -Родителите ви... Мъртви са. Имаше катастрофа.
  -И без това не ми обръщаха особено внимание, нямаха време за мен, по-точно. - отвърна момчето, но в очите му се появи тъга. - Има ли нещо друго?
  -Не, аз трябваше само да ви съобщя.
  -Тогава ... оставете ме.
  Мъжът си отиде, оставяйки момчето само, то се върна при приятелите си, без да му мисли много...
  "
  -Някой ден ще разбера истината за случеят Белман. - изсъска момчето през зъби.
  "Музиката беше прекалено силна. Не можеше да чуе думите на тузи срещу него, а и не го интересуваше. Помещението беше задимено. В ръката му беше поредната чаша алкохол. Беше усъзнал какво означава какво е да нямаш родители. Беше започнал да се натъжава и няколко негови приятеле се бяха поглижили за него... ЗА пръв път се напиваше, но определено не и за последен. Не си спомняше повече от тази нощ"
  "-Ей хлапе! Я се върни веднага? Ти какво правеше с моята Ашли?
  Не се обърна.
  Тук Джейсън бе на 15 вече и говореше с някакъв негов връсник.
  -Ей ти, високо.
  Този път Джейсън се обърна.
  -Мхм? - ухили се той.
  -Какво правиш с гаджето ми по дяволите? - развика се другият.
  -Това, което ти не можеш? - предположи Джейсън. - Ашли не е мой тип момиче, айде по-спокойно.
  Вместо отговор, Джейсън получи круше. Не го уцели, но Белман не го остави така. Сбиха се. След малко другият не можеше да стане от земята."

  Джейсън Белман отвори очи и със самодоволна усмивка излезе от помещението, оставяйки вратата отворена след себе си.
  avatar
  Laila Archer
  Директор

  Брой мнения : 498
  Age : 26
  Раса : Човек
  Registration date : 02.06.2008

  Описание на героя
  Описание на героя:

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Laila Archer on Съб Окт 18, 2008 12:40 pm

  Редфлейм те приветства! Поздравления!


  _________________

  Sponsored content

  Re: Разпределението на ученици

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Нед Яну 20, 2019 5:04 pm